15 Simpele tips voor als je hopeloos verliefd bent + het #1 Gevaar

Hopeloos verliefd

“Wat moet je doen als je hopeloos verliefd bent op een man?”. Het is een vraag die veel van mijn lezeressen stellen.

Zo kreeg ik laatst ook een mail van Kim…Dit is wat ze zei:

“Ha Mathijs, bedankt voor de waardevolle tips die je deelt op jouw site. Ik ben nu al een poosje hopeloos verliefd op een man die werkt in een koffiezaak, alleen ik heb geen flauw idee hoe ik kan ontdekken of hij mij ook ziet zitten, en zo ja, hoe ik hem het beste kan benaderen, heb jij misschien tips? Liefs Kim!”

Nu kan het zo zijn dat jouw situatie anders is dan die van Kim.

Echter, wanneer je hopeloos verliefd bent, dan is de oplossing bijna altijd hetzelfde.

Wat de oplossing precies is ontdek je in dit artikel, en dat niet alleen… je ontdekt hier ook:

 • Het #1 gevaar van hopeloos verliefd zijn (en hoe dit er 9 van de 10 keer voor zorgt dat je hem van je afstoot in plaats van aantrekt)
 • Een simpel trucje waarmee je hem ook hopeloos verliefd op jou maakt (doe dit en je maakt hem letterlijk verslaafd aan jouw aanwezigheid)
 • Het koelkast principe om het #1 gevaar van hopeloze verliefdheid snel en eenvoudig te voorkomen (hint: dit is ook belangrijk wanneer jullie een relatie hebben)
 • En nog veel… maar dan ook écht nog veel meer!

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien waarin je 31 kant-en-klare berichtjes krijgt om definitief zijn hart te veroveren? Ontdek deze 31 berichtjes en 'de 3 schakels in het mannenbrein' hier: Download de 31 berichtjes

Zo. Je weet nu waarom het slim is om dit artikel van begin tot einde te lezen;).

Maar bekijk eerst deze speciale video waarin ik je mijn belangrijkste tip geef voor als je hopeloos verliefd bent:

Dat gezegd hebbende, laten we nu gelijk verder gaan met:

“Ik ben hopeloos verliefd, wat nu?”

Twee dingen:

Allereerst, ik ben blij voor je:).

Echte liefde is een van de dingen die ons leven zoveel beter maakt. Althans, mits je het op de juiste manier aanpakt. En dat brengt ons bij het tweede punt:

Naast het feit dat ik blij voor je ben, ben ik ook een klein beetje bezorgd om je.

Of nou ja… Even tussen jou en mij. Stiekem ben ik heel erg bezorgd om je…

Want kijk…

zoals je misschien wel weet ben ik een datingcoach. En het is mijn werk om jou de tools aan te reiken waarmee de kans dat jij succes krijgt, zo groot mogelijk is.

En in jouw specifieke situatie wil je een man (waar je hopeloos verliefd op bent) voor je winnen. Nu is hier in principe niks mis mee. Maar het feit dat jij tot over je oren verliefd op hem bent, maakt het enigszins riskant.

Er ligt hierdoor namelijk een groot gevaar op de loer:

Het #1 gevaar van hopeloos verliefd zijn

Hopeloze verliefdheid zorgt er 9 van de 10 keer voor dat je de leuke mannen van je afstoot, en de foute mannen aantrekt.

Ik zal het uitleggen.

Geen enkele leuke man zit op een relatie te wachten met een wanhopig verliefde vrouw.

En tegelijkertijd lopen er (helaas) veel fouten mannen rond die misbruik maken van het feit dat jij alles voor hun doet. Dit kan seks zijn, maar dit doet zich ook in andere vormen voor.

Hoe je het ook went of keert:

jouw hopeloze verliefdheid werkt dus tegen je…

Het is nu net alsof je op een roze wolk zit.

En om de kans op een relatie zo groot mogelijk te maken, moet je ervoor zorgen dat je van deze roze wolk afstapt.

Of je moet er in ieder geval voor zorgen dat deze roze wolk daalt.

Wanneer je dit doet, dan voorkom je simpelweg dat je:

 • Impulsieve beslissingen neemt (die er hoogstwaarschijnlijk voor zorgen dat de man van jouw dromen op je afknapt en er met een andere vrouw vandoor gaat).
 • Rode vlag signalen uitstraalt (die hem ervan overtuigen waarom het geen slim idee is om een relatie met jou te beginnen).
 • En nog veel meer narigheid (die hem van je afstoot in plaats van aantrekt).

Goed. Je weet nu waarom je van deze roze wolk af moet stappen. Of er in ieder geval voor moet zorgen dat deze roze wolk daalt. En om dit voor elkaar te krijgen moet je eerst iets belangrijks begrijpen…

Tip 1: Begrijp hoe verliefdheid werkt

Het klinkt misschien een beetje onromantisch, maar verliefdheid is een verslaving aan hormonen die je eigen lichaam aanmaakt.

Dit blijkt uit het werk van Helen Fisher, een bekende Biologe & Antropologe.

In totaal heeft Helen meer dan 30 jaar onderzoek gedaan naar liefde en hoe dit in ons brein werkt.

In haar boek Anatomy of Love schrijft ze over haar bevindingen. Inclusief over hoe liefde ontstaat (hint: dit komt door een aantal chemische reacties in onze hersenen).

Volgens haar – en de wetenschap – zijn er maar liefst drie verschillende systemen die een rol spelen bij het verliefd worden op iemand.

Belangrijk om hierbij te vermelden is het volgende:

hoewel deze 3 systemen los van elkaar staan, kunnen ze elkaar wel beïnvloeden.

Elk systeem bevat bepaalde neurotransmitters, die daar een belangrijke rol bij spelen.

Hier zijn de 3 systemen die Helen Fisher in haar boek benoemt:

 1. Aantrekkingskracht en seks drive:
  De hormoon die hier een belangrijke rol bij speelt is testosteron. Hoe dit systeem in zijn werk gaat, is dat je lust ervaart.

Het opmerkelijke hieraan is dat het niet per se op een bepaald persoon gericht hoeft te zijn. Je kan dit dus zomaar voelen op elk moment, bijvoorbeeld tijdens het werk en ook terwijl je thuis op de bank zit.

 1. Emotionele connectie:
  De hormonen die bij dit systeem een belangrijke rol spelen zijn dopamine en serotonine. Bij dit systeem gaan je gevoelens voor iemand verder dan lust.

Dit betekent dus dat je echt geniet van zijn gezelschap. Je verlangt naar hem, en je wilt simpelweg zoveel mogelijk bij hem zijn.

 1. Hechten:
  Bij dit systeem spelen de hormonen oxytocine en vasopressine een belangrijke rol. Dit gaat nog een stapje verder dan de emotionele connectie (systeem 2).

Je ervaart nu dus niet alleen romantische liefde, maar je ervaart ook nog eens het gevoel van veiligheid wanneer je bij je partner bent.

Nu zie je waarom verliefdheid een verslaving is aan hormonen die je eigen lichaam aanmaakt. En de reden waarom ik je dit zojuist heb verteld is de volgende:

Wanneer je hopeloos verliefd bent, dan zijn jouw emoties vele malen sterker dan die van hem. En deze emoties zorgen er vaak voor dat je impulsieve beslissingen neemt die ervoor zorgen dat hij op je afknapt. Om dit te voorkomen is er een simpele regel die je moet weten:

Verliefdheid gaat over? Ontdek NU hoe je het nieuw leven in blaast

Tip 2: De kracht van minder is meer

Als je weet wat mannen willen, dan weet je dat mannen willen jagen.

Dit blijkt uit de evolutionaire antropologie, en dat niet alleen… Dit is ook iets wat ik persoonlijk ontdekte na het helpen van duizenden mannen aan het liefdesleven van hun dromen (ja, ik coach ook mannen bij het vinden van liefde).

Een man wil dus het gevoel hebben dat hij jou versiert en verleidt.

En wanneer jij hopeloos verliefd bent, dan is het super moeilijk om een situatie te creëren waarin hij dit zo ervaart.

De kans is nu namelijk ontzettend groot dat je té veel interesse in hem toont, met als gevolg dat hij jou nu als te makkelijk ziet en hierdoor zijn interesse verliest.

Vandaar dat deze regel zo belangrijk is. En een simpele manier om deze regel in de praktijk toe te passen ontdek je bij de volgende tip…

En bekijk ook dit artikel even:

Waarom Doet Een Verliefde man Afstandelijk? Dit Zijn De 7 Redenen

Tip 3: Gebruik het koelkast principe

Je begrijpt vast wel dat het geen slim idee is om een serenade voor zijn slaapkamerraam te doen om 3 uur ’s nachts… althans dat hoop ik 😉

Maar wanneer je hopeloos verliefd bent dan is de kans groot dat je impulsieve beslissingen neemt. Beslissingen waar je achteraf van baalt als een stekker.

Zo schreef bijvoorbeeld een deelneemster aan een cursus, laten we haar even Loes noemen,  het volgende in de besloten Mannenbrein Facebookgroep:

“Ha Mathijs en anderen, je stuurde net een mail “ik heb nog nooit zo iemand als jij ontmoet”… Tja ik zie nu in dat ik alle fouten die ik kon maken heb gemaakt, daarbij onder invloed van vriendinnen en collega’s…

Na 3,5 maand was hij eindelijk zover om af te spreken, en warempel er was een klik! Daarna weer chatten, online kusjes en opmerkingen zoals “wil weer bij je zijn”, “ik weet niet hoe je het gedaan hebt maar denk de hele tijd aan je”.

Kortom: hij kwam eindelijk los en na 1,5 week hadden we een 2e date; 15 uur bij elkaar geweest praten, lachen, relaxen, en ja ook seks.

Het was geweldig! Die nacht stuurde hij appje hoe leuk het was plus een warme kus… de ochtend erna waren het weer gewone appjes, geen kusjes meer, wel soms verwijzing naar date en hoe leuk het was…

Maar ja ik werd onzeker, vroeg om elkaar te zien in diezelfde week, die sloeg hij af, wegens drukte, ook een hapje eten kon niet wegens papierwerk… Tja zie nu in dat ik te snel wilde, onder druk van anderen die zeiden “want dan is hij vast niet verliefd”… en ja, nu is hij gesloten, zeker op emotioneel gebied. Ik heb bericht gestuurd dat ik duidelijkheid wilde en dat hij moet praten, toen gingen de hakken in het zand, sindsdien veel minder contact…”

Als ik dit lees, baal ik als een stekker… Dit had in potentie een mooie relatie kunnen worden, als ze simpelweg de tijd had genomen.

En dit is waarom het zo belangrijk is om het koelkast principe toe te passen. Hierdoor is de kans dat jullie een relatie krijgen namelijk zo groot mogelijk.

Hoe je het koelkast principe toepast? Simpel:

wanneer je een impulsieve drang hebt om hem te zien of om hem iets te vertellen, schrijf dit dan simpelweg op en stop het voor minimaal 24 uur in een denkbeeldige koelkast.

Laat je drang gewoonweg even afkoelen.

En kijk dan vervolgens of het wel echt zo’n slim idee was, 9 van de 10 keer is dit namelijk niet het geval. En oh ja, er is nog iets belangrijks wat ik je moet vertellen…

De wet van aantrekkingskracht laten werken: gebruik deze 9 tips!

Tip 4: Vraag jezelf dit eens af…

Als er iets is wat je over verliefdheid moet weten dan is het dat verliefdheid slechts tijdelijk is.

Het feit dat jij nu tot over je oren verliefd op hem bent, betekent dus niet dat dit voor altijd zo blijft. Het gevoel van verliefdheid vervaagt met de tijd. En wat er vervolgens overblijft is een man die je hoogstwaarschijnlijk op een voetstuk hebt geplaatst.

Je wilt jezelf dus het volgende afvragen:

 • Is hij echt zo leuk?
 • Is hij oprecht een goede man?
 • Of zit je nu op een roze wolk en ben je gewoonweg verliefd terwijl hij eigenlijk geen goede man voor je is?

Geloof mij,

het vergt een berg aan zelfbewustzijn om deze vragen eerlijk te beantwoorden.

En de kans is groot dat jij niet in staat bent om deze vragen eerlijk te beantwoorden, vandaar dat ik je het volgende advies wil geven:

Wat wil hij nou van mij? 15 Signalen waarmee je zekerheid hebt

Tip 5: Gebruik de bril van je vriendinnen en kennissen…

Begrijp me niet verkeerd, ik weet dat er een hoop mensen zijn die slecht advies geven (zoals we bij Loes al zagen bij tip 3)…

maar er is een vrij grote kans dat jouw vriendinnen (en kennissen) je inzichten kunnen geven over hem, terwijl jij hier niet voor openstaat omdat je op een roze wolk zit.

LET OP: ik heb het hier heel specifiek over inzichten. Een inzicht helpt je dus om de man die je nu date beter te begrijpen. Dat is iets anders dan advies… Een advies vertelt je namelijk hoe je het beste kan handelen. En die adviezen van je omgeving wil je liever niet opvolgen… Meestal werken deze namelijk niet.

Maar bij het begrijpen van de man die je date, is de mening van vriendinnen en kennissen in dit soort situaties vaak belangrijker dan je denkt, zij zitten namelijk niet op de roze wolk waar jij je op bevindt.

Kortom:

zij zien dingen die jij niet ziet.

Dit is waarom je de inzichten van je vriendinnen en kennissen niet te snel af wilt keuren. En al helemaal niet wanneer ze je waarschuwen voor de man waarop jij hopeloos verliefd bent.

Hier is een eenvoudige manier om te ontdekken of hun inzicht juist is:

De “juistheid test”…

 • Onjuist inzicht:
  Dit is advies gebaseerd op persoonlijke voorkeuren, een voorbeeld hiervan is als volgt: “Ik wil je waarschuwen voor de man op wie je hopeloos verliefd bent. Hij draagt namelijk kleding van de Zara, en ik heb een hekel aan deze winkel. Jij verdient beter dan dat!”
 • Juist inzicht:
  Dit is advies gebaseerd op slechte dingen die hij doet, een voorbeeld hiervan is als volgt: “Ik wil je waarschuwen voor de man op wie je hopeloos verliefd bent. Hij heeft je al voor de zevende keer een half uur laten wachten en is vervolgens niet op komen dagen. Jij verdient beter dan dat!”

Is het inzicht van je vriendinnen en kennissen gebaseerd op hun persoonlijke voorkeuren?

In dit geval is er geen reden voor paniek. En je hebt in dit geval mijn toestemming om hun advies met een korrel zout te nemen, echter…

is het advies van je vriendinnen en kennissen gebaseerd op slechte dingen die hij doet?

Hmmm. Dit is een overduidelijk signaal dat jij op een roze wolk zit. En in dit geval moet je jezelf dus echt eens achter de oren krabben. Stel jezelf eens de vragen die ik je bij de vorige tip heb gegeven. En alsjeblieft, wees eerlijk bij het beantwoorden van deze vragen.

En als je dit hebt gedaan dan is het tijd voor:

De enige 7 échte redenen waarom mannen afstandelijk worden

Tip 6: Verdiep je in het Mannenbrein (en voorkom de grootste afknappers)

Het is makkelijker om iets te doen als je weet hoe het werkt, toch?

Nu. Hoewel dit voor de hand lijkt te liggen, is dit iets wat veel vrouwen vergeten wanneer het op daten aankomt. En het grappige is dus dat dit ook hier van toepassing is.

Met andere woorden:

als jij je verdiept in het mannenbrein, dan is het makkelijker om hem voor je te winnen.

En om je hierbij op weg te helpen heb ik een aantal artikelen voor je op een rij gezet. In die artikelen ontdek je een aantal van mijn beste geheimen over het mannenbrein (maar vergeet niet om dit artikel na afloop tot het einde te lezen, ik heb namelijk nog iets tofs voor je in petto):

Heb je een aantal van de bovenstaande artikelen bekeken?

Mooi! Dan begrijp je nu al veel beter hoe het Mannenbrein in elkaar steekt. En nu je toch zo goed bezig bent, wil ik nog een waardevolle les met je delen:

Tip 7: Heb je een relatie en ben je hopeloos verliefd op iemand anders? Doe dit:

Tja… dit is een lastige situatie waar jij je in bevindt. Als dit het geval is dan ben je (meestal) op dit moment niet meer gelukkig in je huidige relatie. En dit kan natuurlijk verschillende redenen hebben.

Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je vastgeroest zit in een relatie met een man die je slecht behandelt. In dit geval is mijn advies om je uit deze relatie te wurmen. Zelfs wanneer het niet lukt met je nieuwe vlam, dan doe je er alsnog goed aan om deze relatie te beëindigen.

Jij verdient simpelweg een man die je goed behandelt.

Echter, wanneer de man met wie je een relatie hebt je altijd goed heeft behandeld… Dan wil je je eerst afvragen of jullie relatie nog te redden is… Het zou namelijk zonde zijn om deze relatie te beëindigen simpelweg omdat het nu even niet goed gaat.

Om je hierbij op weg te helpen raad ik je aan om het onderstaande artikel te bekijken:

25 Belangrijke tips om je relatie te redden én veel beter te maken

Heb je het bovenstaande artikel bekeken? Oké, kijk dan eerst of jullie relatie nog te redden is. En zo niet, ga dan pas verder met de overige tips om je nieuwe vlam voor je te winnen…

Tip 8: Heeft de man op wie je hopeloos verliefd bent een relatie? Doe dit:

In deze situatie kan je hem pijn doen. En dat niet alleen, je kan ook nog eens zijn vrouw (en zijn kinderen) pijn doen.

Je wilt je in deze situatie dus afvragen of het echt de moeite waard is.

Naar mijn idee is het antwoord altijd: NEE.

Maar er zijn altijd aparte situaties…

Wie weet is hij al gescheiden van tafel en bed, is hij bezig met een scheiding of wil zijn vriendin bij hem weg. In die situaties is het prima om alvast met hem te daten.

Dat gezegd hebbende: wanneer jij hopeloos verliefd bent op iemand die in een relatie zit… dan doe je er goed aan om ook het onderstaande artikel door te lezen:

Hij heeft al een vriendin? 11 Belangrijke Tips wat je nu kan doen

… En ga vervolgens verder met:

Tip 9: Doe dit wanneer je hopeloos verliefd bent op je collega of baas

Ik ben ervan overtuigd dat de tips in dit artikel jou gaan helpen. Alleen ben ik me ook ergens anders van bewust, namelijk:

wanneer jij hopeloos verliefd bent op je collega of baas, dan zijn er in jouw situatie ook nog een aantal andere belangrijke tips en wetten die je moet weten.

En omdat het mijn doel is om jou zo goed mogelijk te helpen, raad ik je aan om in deze situatie ook het onderstaande artikel te bekijken:

En wanneer je dit hebt gedaan dan is het hoog tijd voor:

Tip 10: Creëer het Coca-Cola effect

Dit is een tip die ik veelal aan vrouwen geef, en de reden hiervan is simpelweg omdat deze tip ontzettend goed werkt.

(en door de Coca-Cola analogie blijft ‘ie ook nog eens goed hangen)

Nu, beantwoord eens de volgende vraag:

waar moet jij aan denken bij het zien van het Coca-Cola logo?

En? Wat is jouw antwoord?

Wanneer je geen gezondheidsfreak bent die een hekel heeft aan Coca-Cola, dan heeft jouw antwoord vast en zeker iets te maken met positieve emoties. Dit komt eenvoudigweg doordat Coca-Cola zichzelf op de markt zet als een positief product.

Je ziet bijvoorbeeld nooit Coca-Cola reclames rondom het nieuws (een gebeurtenis waar veel negatieve emoties mee gepaard gaan).

Maar daarentegen zie je wel veel Coca-Cola reclames rondom evenementen zoals de olympische spelen (een gebeurtenis waar veel positieve emoties mee gepaard gaan).

Oftewel:

doordat de marketing nerds achter Coca-Cola de mierzoete frisdrank op deze manier onder de aandacht brengen, associëren bijna alle mensen Coca-Cola met positieve emoties.

Deze associatie techniek wil jij ook in je liefdesleven toepassen

Aangezien jij hopeloos verliefd bent op een man – en je niets liever wil dan dat hij ook verliefd op jou wordt – is het belangrijk dat hij jou associeert met positieve emoties.

Wanneer je dit doet, dan zal je zien dat hij steeds meer tijd met jou door wil brengen.

Wij mannen vinden het nou eenmaal geweldig wanneer een vrouw ons een goed gevoel geeft. Daar kun jij natuurlijk slim gebruik van maken;).

Hoe je het Coca-Cola effect creëert onthul ik je bij de volgende tip. Nu gaan we het eerst hebben over een tweetal dingen die je absoluut NIET moet doen. Deze twee dingen zorgen er namelijk voor dat hij jou met negatieve emoties associeert:

 • #1: Vermijd overrompelende klaagmuur sessies.
 • #2: Vermijd ellenlange welles-en-nietes discussies.
 • #3: Vermijd het sturen van té veel berichten via WhatsApp.

Nu je weet wat je niet moet doen is het hoog tijd voor:

Tip 12: Geef hem gemeende waardering

Vaak geef ik het advies aan vrouwen om een man complimentjes te geven. En hoewel dit ontzettend goed advies is, ontdekte ik dat sommige vrouwen dit iets te letterlijk nemen.

Het gevolg?

Ze geven de man van hun dromen complimentjes over van alles en nog wat, maar het gros van deze complimentjes zijn niet gemeend.

Natuurlijk is het geen slim idee om een man complimentjes te geven als je er niks van meent. Vandaar dat ik de titel van deze tip heb aangepast naar “geef hem gemeende waardering”.

Het is namelijk precies zoals Dale Carnegie het ooit eens zei:

The difference between appreciation and flattery? That is simple. One is sincere and the other insincere. One comes from the heart out; the other from the teeth out. One is unselfish; the other selfish. One is universally admired; the other universally condemned.

Zo zie je maar waarom het belangrijk is om dingen te zeggen die je meent. Laten we nu met deze wijze les in ons achterhoofd verder gaan met…

Hoe je een man waardering geeft (en waarom het zo goed werkt)

Misschien herinner jij je nog de dagen dat je op het schoolplein speelde. Zo ja, dan zal het je vast niet zijn ontgaan dat mannen van nature een stuk competitiever zijn dan vrouwen.

Deze drang om te winnen leeft nog steeds in elke man.

Alleen veel mannen hebben zichzelf aangeleerd om deze drang een klein beetje te verstoppen, om zo goed te kunnen functioneren in de maatschappij.

Maar wanneer jij een man zijn “winnaars instinct” activeert, dan geeft dit hem een ongelofelijke kick. En vervolgens ziet hij jou in een compleet ander daglicht.

En dit is in feite wat oprechte waardering met hem doet. Ik begrijp dat dit misschien een beetje suf lijkt vanuit het vrouwen perspectief, maar dit is nou eenmaal hoe mannen werken.

Kortom:

wanneer je hem oprechte waardering geeft, dan zal je vanzelf zien dat hij het leuker vindt om bij jou in de buurt te zijn. Hij associeert deze positieve emoties nu namelijk met jouw aanwezigheid.

Tip 13: Dress to impress

Als je ooit een keer een boek zoals “Mannen komen van Mars en vrouwen komen van Venus” hebt gelezen, dan weet je dat er het een en ander verschilt tussen mannen en vrouwen.

Een van deze dingen is het feit dat mannen veel visueler ingesteld zijn.

En dit is waarom uiterlijk zo belangrijk is voor mannen.

Nu zijn er veel vrouwen die hier iets op tegen hebben, zo vinden ze bijvoorbeeld dat mannen teveel om een vrouw haar uiterlijk geven. En van mij mag je dit vinden, maar het probleem hiermee is dat je hier niks aan kan doen… het is nu eenmaal zo!

Waar je wel wat aan kan doen?

Juist, de manier hoe jij jezelf verzorgt!

Natuurlijk ga ik je niet vragen om 3 uur lang voor de spiegel te staan, maar wat ik je wel als advies wil geven is dat je er goed aan doet om ervoor te zorgen dat je er altijd op je best uitziet.

Wanneer je dit doet dan is de kans namelijk veel groter dat hij ook verliefd op jou wordt.

Bonustip: Staat rood je goed? Zo ja, draag dan rode kleding wanneer je bij hem in de buurt bent, uit onderzoek blijkt namelijk dat dit je in één klap aantrekkelijker maakt.

Tip 14: Een onverwachte manier om hem voor je te winnen

Bij de vorige tip hadden we het al even over het feit dat er een aantal belangrijke verschillen tussen mannen en vrouwen zijn. Hier is nog zo’n belangrijk verschil:

Een man wil in het algemeen meer ruimte in een relatie dan een vrouw dat wil.

En nu lijkt het misschien alsof ik dit iets te vroeg zeg… Ik bedoel maar… Jullie hebben nu nog geen relatie… Maar er is een goede reden waarom ik jou dit nu vertel:

het gros van de mannen filtert jou hier namelijk op.

Met andere woorden: zodra een man het gevoel heeft dat jij hem te weinig ruimte geeft zodra jullie een relatie hebben, dan stoot je hem van je af in plaats van dat je hem aantrekt.

Dit wil je dus koste wat het kost zien te vermijden.

En een handige manier om dit te vermijden is door ervoor te zorgen dat jij – naast hem – ook een interessant leven hebt. Doe bijvoorbeeld veel leuke dingen met je vriendinnen en familie, en beoefen hobby’s die jou gelukkig maken.

Wanneer je dit doet dan zeg je onbewust tegen hem: “Wanneer we een relatie hebben dan blijf je jouw ruimte houden”, en hierdoor voelt een man zich veel sneller tot je aangetrokken.

De 7 Oorzaken van Bindingsangst: Herken ze + Zó kom je ervan af

Tip 15: Wees geen Madame-jeanette peper

Ik weet dat je een vrouw bent die liefde te geven heeft, maar omdat ik zo graag wil dat jij daadwerkelijk het liefdesleven krijgt waar je vanaf jongs af aan al naar verlangt, wil ik dit nog één keer met je delen:

Wanneer jullie een relatie hebben dan moet je niet vergeten dat jouw hopeloze verliefdheid alsnog een gevaar vormt.

Sterker nog: juist nu is het een gevaar omdat jullie elkaar steeds vaker gaan zien.

Wat er dan vaak gebeurt is dat je té snel wilt gaan als vrouw.

En wat er dan gebeurt?

Hij krijgt het zo Spaans benauwd dat het lijkt alsof hij net een kilo Madame-jeanette naar binnen heeft gewerkt.

Ik wil simpelweg voorkomen dat, wanneer jij een relatie met hem hebt,  het stukloopt omdat je deze veelgemaakte fout maakt.

Daarom heb ik nog een geheim waarover ik je nog niet heb verteld:

#1 Single coach Mathijs Dingjan onthult zijn 15 beste tips

De 3 schakels om hem smoorverliefd op je te maken

Kijk, nadat ik duizenden mannen heb geholpen bij het krijgen van een geweldig liefdesleven, ontdekte ik dat er 3 schakels in het mannenbrein zijn.
Wanneer je weet wat deze schakels zijn, dan is het alsof je de superkracht hebt om een man verliefd op jou te maken… en alleen op jou!

Alleen vanwege de lengte van dit artikel kan ik deze waardevolle tips niet hier met je delen, maar wanneer jij hieronder jouw e-mailadres invult stuur ik het GRATIS naar je toe.

Bekijk trouwens ook eens de volgende artikelen om nog sneller te weten te komen hoe je de man van je dromen voor je wint:

… en vergeet natuurlijk niet jouw gratis download hieronder:

 

ebook Ja, stuur me 'de 3 schakels in zijn mannenbrein' nu gratis!

Oh, en vergeet hieronder je gratis download niet ;)

Liefs,
Mathijs Dingjan

Wil je dat hij 100% voor jou kiest?

Ontdek deze 3 simpele schakels in zijn mannenbrein
waarmee hij alleen nog maar aan jou kan denken,

Halsoverkop verliefd op je wordt,

En hij je zal smeken om een relatie.

Ja, stuur me de 3 schakels nu gratis!

Over de auteur

Mathijs Dingjan

Mathijs Dingjan is hoofdcoach bij MannenBrein. Al 7 jaar coacht hij vrouwen om meer geluk in de liefde te vinden. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je je liefdesleven een flinke boost geeft.

Gerelateerde artikelen

Reacties

Schrijf een reactie

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)