5 Manieren om hem je te laten missen: Zo wil hij je snel terug

Hem je laten missen

Hoe laat je een man je missen?

Het is dé grote vraag die veel vrouwen zichzelf stellen.

Je wil dat jij jou uit zichzelf een appje stuurt, of een belletje doet. Je wil zorgen dat hij je appt. Maar wat moet je doen?

Hoe zorg ik ervoor dat hij me mist? 

In dit artikel vertel ik je hoe je ervoor kunt zorgen dat hij je gaat missen.

Inhoud van dit artikel:Meer...

Na het lezen van dit artikel weet jij hoe je ervoor kunt zorgen dat hij jou mist.

Hoe laat je een man je missen?

Als jij wil dat een man jou gaat missen, vertelt je instinct je waarschijnlijk dat je juist contact wil zoeken. Je wil hem het liefste laten weten dat je beschikbaar bent, zodat hij het contact met je opzoekt. De grap is dat het tegenovergestelde juist veel beter werkt. Een man gaat een vrouw missen als hij het gevoel heeft dat hij iets mist door niet bij jou te zijn. Hoe dat werkt vertel ik je in dit artikel.

En om te beginnen krijg je mijn beste 3 tips in een speciale video:

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien waarin je 31 kant-en-klare berichtjes krijgt om definitief zijn hart te veroveren? Ontdek deze 31 berichtjes en 'de 3 schakels in het mannenbrein' hier: Download de 31 berichtjes

1. Besteed geen tijd aan hem

Dit klinkt misschien tegenstrijdig.

Maar een goede manier om hem je te laten missen is door juist geen tijd aan hem te besteden.

Je wilt heel graag bij hem zijn. Met hem leuke dingen doen. Samen lachen en plezier hebben. Naar dat éne leuke lunchtentje, of die nieuwe wijnbar in de buurt.

De realiteit is echter, hij wil die leuke dingen niet met jou doen. Dat is pijnlijk, maar het is de waarheid. Anders zou je nu dit artikel niet aan het lezen zijn.

Er zijn ondertussen andere mensen die WEL heel graag met jou leuke dingen gaan doen en avonturen willen beleven.

Besteed daarom liever tijd met mensen die ook heel graag met jou willen zijn.

Dus overweeg om weer eens die vriendin op te bellen die je lang niet hebt gesproken. Of EINDELIJK dat spannende uitje met je vriendinnenclub te plannen. Dit is namelijk heel gezond voor je.

Daarnaast zal je zien dat je je tijd ook heel leuk kunt besteden met anderen. In plaats van alleen met hem. Je zal merken dat dit je goed zal doen en dat je hierdoor minder met hem bezig bent.

Hij is tenslotte ook niet met jou bezig….

En weet je wat het mooiste is?

Het vergroot ook de kans dat hij je zal gaan missen.

Wanneer gaat een man een vrouw missen? Als ze minder beschikbaar is.

Hij ziet hoe jij allemaal leuke dingen aan het doen bent… Ziet je op je leukst terwijl je plezier hebt met anderen…

En langzaamaan zal hij terug denken aan hoe het was als jullie samen al die dingen deden. En zich realiseren hoe graag HIJ eigenlijk met jou in Barcelona had willen zitten nu, in de plaats van je groep vriendinnen.

Je kunt zorgen dat hij dit niet mist door:

  • Je Facebook profielfoto of WhatsApp foto veranderen; GROTE kans dat hij dit snel zal tegen komen mocht hij zijn Facebook checken of eens scrollen door zijn WhatsApp contacten.
  • Hem per ongeluk die nieuwe coole foto door te sturen. Zeg dan: “Oh shit, dat ging per ongeluk. Die moest naar vriendin X (de naam van je vriendin)”.

Subtiel, maar het heeft vaak een krachtiger effect dan je zou denken!

2. Zorg goed voor je lichaam en geest

We weten allemaal dat mannen iets visueler ingesteld zijn dan vrouwen.

Een verzorgde en fit uitziende vrouw trekt snel zijn aandacht. Maar dat is niet de belangrijkste reden om juist nu lekker te gaan sporten en voor jezelf te zorgen.

Het lichaam en je geest staan namelijk in connectie met elkaar. Uit onderzoek blijkt dat sporten wonderen doet voor je geest. Wanneer jij naar de sportschool besluit te gaan, of besluit te gaan hardlopen, wat het ook is:

Het zal je gemoedstoestand veranderen.

Je zal minder snel neigen naar negatieve gedachtes over hem, of naar die “broken-heart” playlist op spotify.

En natuurlijk is dit een hele mooie bijkomstigheid:

Doordat je eerst voor jezelf gaat zorgen door middel van sporten, gezond eten en in shape komen, zal dit de kans enorm vergroten dat hij je gaat missen. Hij zal je simpel weg niet meer kunnen weerstaan als hij dat fitte lijf op Facebook langs ziet komen!

Grote kans dat hij jou toch een berichtje zal sturen en weer eens wat leuks wil doen.

3. Maak hem jaloers

Hoe gaat hij mij missen? Dit werkt!

Zojuist hadden we het over goed voor jezelf zorgen en tijd besteden met je vriendinnen. Dit komt erop neer dat je je leven invult en leidt zoals JIJ dat wilt. Met leuke en spannende dingen.

Wanneer hij voelt dat jij door gaat met je leven, zal hij zeker gaan nadenken over je. Dit zal er uiteindelijk toe leiden dat hij je zal gaan MISSEN. En jou natuurlijk terug wil!

Hiervoor kun je de kracht van social media gebruiken.

Uit onderzoek is gebleken dat jaloezie via social media een positief effect kan hebben op relaties. Mensen worden namelijk jaloers van wat ze zien van iemand anders op Facebook.

Je mag hem dus gerust jaloers maken met je nieuwe booty na al dat gesquat in de sportschool, of die foto’s van het weekendje Barcelona. Maar nog beter: door interactie met anderen.

Uit het eerder genoemde onderzoek blijkt dat mensen ook jaloers worden wanneer ze een romantische partner interactie zien hebben met anderen op Facebook.

Stel, je bent met een onbekende knappe man samen op hetzelfde feestje van een gemeenschappelijke vriendin. Nóg beter: die ene man waarvan hij weet dat hij jou wel zag zitten.

Schroom niet om een foto te posten op Facebook of Instagram hiervan.

Je kunt die leuke man ook gerust een berichtje sturen op zijn Facebook. Grote kans dat dit op de tijdlijn van je ex voorbij zal komen. Mannen zijn namelijk vrij snel jaloers. Wanneer hij ziet dat jij het gezellig hebt met anderen, verlangt hij razendsnel naar hetzelfde.

Al die social media wordt ineens een zeer handige tool 😉

4. Wees een schaars goed voor hem

De volgende tip zal tegenstrijdig klinken en ingaan tegen je natuurlijke handelen.

Maar wanneer je het gaat gebruiken, zal je merken dat het werkt.

Er is een belangrijk principe dat ik met je wil delen:

Schaarsheid creëert waarde.

We gaan iemand missen juist wanneer hij/zij minder laat weten, we diegene minder zien, of minder ervan horen. Niet wanneer we dingen gaan proberen te forceren.

Als je verliefd bent, wil je graag heel hard je best doen om dit te laten zien. Maar het tegenovergestelde werkt veel beter.

Wanneer je hem niet meer appt, minder van je laat horen en minder belt, zal hij je juist sneller missen.

Hij zal gaan beseffen, hoe waardevol het is om contact met jou te hebben. Jij wordt als het ware als de exclusieve schoenen: een schaars goed. Zo gaat hij jouw waarde inzien.

Een slimme manier om hier meer uit te halen is om hem even slim te laten merken dat jij er nog bent. Zo zal hij even proeven van het schaarse goed dat jij bent geworden.

Zo kun je hem ‘per ongeluk’ contacten, bijvoorbeeld ‘per ongeluk’ bellen met het idee dat hij bovenaan je contactenlijst stond. Na een tijdje niks van je gehoord te hebben zal hij blij zijn om je telefoontje te zien.

Als vervolgens blijkt dat dit ‘per ongeluk’ was zal hij dit jammer vinden, en zich realiseren hoe waardevol jij eigenlijk bent… En je vervolgens meer missen! Je leek even bereikbaar, maar ineens blijk je dat toch niet te zijn.

Een andere praktische tip is om te vragen aan een vriend van hem, mocht je die toevallig spreken, hoe het met hem gaat. Mannen zullen dit zeker doorspelen, en het zal hem aan het denken zetten….

Het is als het ware alsof je hem even een vinger geeft, en vervolgens niks meer laten horen.

Wedden dat hij je hele hand zal willen?

5. Ga door met je leven als je hem terug wilt

Ik ga je iets vertellen over mannen wat je echt moet begrijpen.

Mannen houden van vrouwen die hun eigen leven hebben. 

Dit is net als met de man die jij graag terug wil. Je leidde je eigen leven totdat je hem tegenkwam. En hij viel voor je.

Het is daarom belangrijk om weer geheel je eigen leven te gaan leiden, en de persoon te worden die je eerst was. Of zelfs: een nog leuker en positiever persoon!

Je weet natuurlijk niet of hij je uiteindelijk terug zal willen, zelfs áls hij je mist… En je kan er wel op gaan zitten wachten…

Maar laten we eerlijk zijn:

Het leven is te kort om zoveel aandacht te besteden aan iemand die geen aandacht aan ONS besteedt.

De tijd die je namelijk besteedt met het missen van hem en hopen dat hij terugkomt, zou je ook kunnen besteden aan andere knappe mannen. Die zijn er namelijk genoeg.

Oftewel: ga door met je leven. Je laat zo zien dat jij onafhankelijk bent. Dit vinden mannen nou eenmaal sexy.

Ook kan het heel fijn zijn om met andere mannen te gaan daten en leuke dingen mee te maken. Dit helpt in het verwerkingsproces en zorgt ervoor dat je hem minder mist.

Samenvatting – Hoe je hem altijd bij je zal houden

Om nog veel meer grip op hem te krijgen zijn er 3 schakels in zijn mannenbrein die ervoor zorgen dat je hem opnieuw krijgt, en hem deze keer helemaal vast weet te houden.

Zodat jullie een mooie toekomst tegemoet gaan samen.

Om je te helpen heb ik een rapport geschreven waarin ik deze 3 schakels uit de doeken doe en je praktische tips geef hoe je hem gek op je maakt en hij 100% voor jou kiest.

Je kan het hieronder gratis downloaden.

ebook Ja, stuur me 'de 3 schakels in zijn mannenbrein' nu gratis!

Oh, en vergeet hieronder je gratis download niet ;)

Liefs,
Mathijs Dingjan

Wil je dat hij 100% voor jou kiest?

Ontdek deze 3 simpele schakels in zijn mannenbrein
waarmee hij alleen nog maar aan jou kan denken,

Halsoverkop verliefd op je wordt,

En hij je zal smeken om een relatie.

Ja, stuur me de 3 schakels nu gratis!

Over de auteur

Mathijs Dingjan

Mathijs Dingjan is hoofdcoach bij MannenBrein. Al 7 jaar coacht hij vrouwen om meer geluk in de liefde te vinden. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je je liefdesleven een flinke boost geeft.

Gerelateerde artikelen

Reacties

Schrijf een reactie

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)