One night stand gehad? 13 Belangrijke tips helpen je verder

Je wordt wakker… Naast je ligt iemand waar je het gisteravond héél erg gezellig mee hebt gemaakt. Jullie hebben een one night stand gehad.

Hoe moet het nu verder? In dit artikel geef ik je mijn beste one night stand tips zodat jij je volgende stap weet.

Inhoud van dit artikel:Meer...

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien waarin je 31 kant-en-klare berichtjes krijgt om definitief zijn hart te veroveren? Ontdek deze 31 berichtjes en 'de 3 schakels in het mannenbrein' hier: Download de 31 berichtjes

Mijn beste one night stand tips

Heb jij een one night stand gehad, maar weet je nu niet wat doen? Om je hiermee te helpen, maakte ik ook deze handige video met 3 belangrijke tips!

1. Besef dat een one night stand niet fout is

Uit een onderzoek onder Europeanen en Amerikanen blijkt dat 66% wel eens een one night stand heeft gehad. Alhoewel one night stands dus niet ongewoon zijn, vinden veel vrouwen het moeilijk om ermee om te gaan.

Veel dames zijn namelijk in de veronderstelling dat een one night stand eigenlijk “not done” is. Nochtans is er helemaal niets mis met zo’n avontuurtje!

Sterker nog: one night stands kunnen een hele plezierige, spannende en opwindende ervaring zijn.

En zelfs als het jouw intentie niet is om een relatie te krijgen, dan zijn er alsnog allerlei manieren om een one night stand tot een fantastische en onvergetelijke beleving voor jullie beiden te maken.

2. Blijf een uitdaging

Veel vrouwen verwarren ‘seks’ met ‘een uitdaging zijn’. Ze denken dat als je te snel met een man naar bed gaat, je te makkelijk bent en hij je niet meer zal zien als iemand om een relatie mee te willen.

Maar vroeg met hem naar bed gaan betekent niet dat een relatie onmogelijk is.

Seks expres uitstellen heeft helemaal geen zin als het jouw doel is om een relatie te krijgen met een man. Wanneer je dat doet, impliceer je namelijk dat seks het belangrijkste is dat je hem kan geven.

Maar het gaat niet om de seks zelf, het gaat erom dat jij op alle andere vlakken nog veel meer te bieden hebt. Een man knapt niet af op een vrouw die direct met hem naar bed gaat, maar wel op een vrouw die in het algemeen geen uitdaging is.

Dus, als je een one night stand hebt gehad: vrees niet. Je kan nog steeds een sterke band met deze man opbouwen als je dat wil.

Wil je meer weten over hoe je een uitdaging kan blijven? Lees dan dit artikel:

3. Verontschuldig je niet

Helaas zijn er nog steeds veel vrouwen die elkaar onderling bekritiseren voor het hebben van casual seks. Het onderzoek dat ik eerder noemde, wijst immers aan dat 18% van alle vrouwen wel eens een vriendin bekritiseert omdat ze een one night stand heeft gehad.

Dit zogeheten slutshaming weerhoudt sommige vrouwen ervan om te genieten van spontane, vrijblijvende seksuele avontuurtjes. Deze vrouwen verontschuldigen zich zelfs als ze een one night stand hebben gehad met uitspraken als: “Ik had dit nooit mogen doen.”

Maar je hoeft je nergens voor te verontschuldigen!

Als jij hebt genoten van je one night stand, dan ben je wel gek om je daarvoor te schamen. Own your one night stand. Bovendien is voor een man niets onaantrekkelijker dan een vrouw die de volgende ochtend spijt toont.

4. Voorkom ongemakkelijkheid

De seks was geweldig, maar de volgende ochtend weet je niet wat je moet doen. Misschien schaam je je nu zelfs een beetje om je naakte lichaam te laten zien. Maar de volgende ochtend hoeft niet ongemakkelijk te zijn.

Er is absoluut geen reden om je anders te gedragen nadat je wakker wordt. Jullie hebben met z’n tweeën een leuke, spannende avond gehad. Koester samen die ervaring en hou het plezier van de vorige avond vast.

Zorg dat de sfeer luchtig, licht, plezierig en leuk blijft. Of je nou wel of geen relatie met hem wil: blijf relaxt, vriendelijk en wees de baas over de situatie.

5. Zet een deadline

Een grote fout die mensen maken na een one night stand is dat ze veel te lang blijven rondhangen. Dit kan je voorkomen door een deadline te stellen, waarmee je aangeeft wanneer je weg gaat en waarom. Je kan bijvoorbeeld dit zeggen:

“Hey, ik vind het heel erg gezellig met je. Ik heb het alleen heel erg druk vandaag dus ik moet uiterlijk om 11 uur weer weg.”

Wanneer je dit zegt, heb je tot 11 uur om te doen wat je wilt. Jullie kunnen nog even na kletsen, samen ontbijten of (wie weet) nog een keer de lakens delen. 😉

6. Houd de sfeer luchtig

Zelfs al wil je graag een relatie met hem, is het toch van belang dat je ver van het ‘relatie’ onderwerp vandaan blijft na een one night stand. Stel je dus een vraag als:

“Dus…. hoe zit het nou tussen ons?”

Dan maak je de sfeer opeens veel te zwaar en ga je ook nog eens véél te snel. Dit is voor veel mannen een enorme afknapper. Hoe sneller je gaat, hoe groter de kans dat je de sfeer na zo’n leuke avond verpest.

Gaat hij zelf afstandelijk doen na het avontuurtje? Lees dan in dit artikel wat je moet doen:

7. Laat niet met opzet iets bij hem liggen

Misschien heb je ooit wel eens ergens gelezen of gehoord dat je iets ‘per ongeluk’ bij hem moet laten liggen als je hem opnieuw wil zien. Maar met opzet iets bij hem laten liggen is een héél slecht idee.

Want door iets te laten liggen bij hem, impliceer je dat je zelf niet leuk genoeg bent om hem nog een keer te zien.

Waarom, in hemelsnaam, wil je een stom object gebruiken als reden om hem nog een keer te zien? Bovendien zal hij zich dan verplicht voelen om jou nog een keer te moeten zien. Zo is de basis van jullie verdere contact al bij voorbaat vergiftigd.

Als je hem nog een keer wil zien, dan zal je het anders moeten aanpakken.

8. Wissel contactgegevens uit

Of je nou WhatsApp, Instagram of Facebook uitwisselt: je wilt in ieder geval iets hebben om later met hem in contact te komen. Neemt hij zelf het initiatief? Super! Dan is de kans namelijk groot dat hij zélf contact met je op zal nemen.

Maar doet hij dat niet? Geen paniek, er zijn nog zat manieren om zijn nummer te vragen zodat je leuk kan beginnen appen na een one night stand.

In het onderstaande artikel lees je hoe je dat precies doet:

9. Sluit jullie contact positief af

Wist je dat het allerlaatste moment van een contact het allerbelangrijkste moment is voor de algehele indruk van het contact? Dit noemen we de peak-end rule.

Sluit jullie contact dus positief af. Laat hem weten hoe fijn je het met hem hebt gevonden. Geef hem een dikke knuffel en een kus en vertrek daarna pas. Hoe fijner jullie laatste contact is geweest, des te groter is de kans dat er nog een vervolg komt aan jullie one night stand.

10. Stuur hem een leuk berichtje

Veel vrouwen maken in dit stadium de volgende fout: ze sturen helemaal geen berichtje. Misschien willen ze hem gewoonweg niet meer zien, of misschien denken ze dat ze anders te gretig overkomen.

Het probleem is alleen dat deze manier van hard to get spelen compleet averechts werkt. Want als jullie een leuke avond hebben gehad en je vindt hem nog steeds leuk, waarom zou je dan géén berichtje sturen?

Het perfecte berichtje na een one night stand is zowel vrouwelijk en kwetsbaar als vriendelijk en beleefd. Bijvoorbeeld:

“Hey, ik heb een geweldige avond met je gehad. Ik hoop dat je een fijne dag hebt vandaag!”

De eerste zin straalt vrouwelijkheid en kwetsbaarheid uit waarmee je duidelijk maakt dat je de ervaring heel leuk vond (en zelfs open staat voor meer). De tweede zin is een stuk vriendelijker en luchtiger van toon.

(Je kan deze zin nog specifieker maken als je precies weet wat hij die dag gaat doen. Bijvoorbeeld: “Veel plezier op je werk vandaag! Of “Succes met het project wat je moet afmaken!”).

Deze combinatie van romantische interesse enerzijds en sociale beleefdheid/vriendelijke afstand anderzijds, maakt dit het perfecte berichtje om hem te sturen als je nog eens met hem op date wil.

11. Zet je nieuwe standaard

Was jullie one night stand een succes? Dan zal hij proberen dit zo snel mogelijk wéér te krijgen. Neem hem hiervoor niets kwalijk: hij is immers een man met behoeften en hij vindt je aantrekkelijk.

Misschien stuurt hij je:

“Hey, heb je zin om vanavond te Netflixen bij mij thuis?”

Als jij interesse hebt in een relatie met hem, dan doe je er goed aan om in deze fase niet direct weer met hem naar bed te gaan.

Je hoeft hem niet keihard af te wijzen, je wil enkel een nieuwe standaard zetten. Wat je kan zeggen is dit:

“Hey, ik voel dat er geweldige seksuele chemie tussen ons is… en we weten alle twee wat er gaat gebeuren als ik met je naar huis ga 😉. Ik ben alleen erg benieuwd waar dit heen zou kunnen gaan tussen ons, en daarom lijkt het me beter om vanavond iets anders te doen samen.”

Dit berichtje werkt zo goed omdat je duidelijk maakt dat jullie wel degelijk een sterke seksuele connectie hebben en tegelijkertijd helder blijft over je intentie om iets serieus op te bouwen. Het gaat erom dat jij hem een standaard oplegt waaraan hij zal moeten vol doen als hij meer met je om wil gaan.

Ben je trouwens op zoek naar leuke eerste date ideeën buiten de slaapkamer? Lees dan eens dit artikel door:

12. Ga niet anders doen als het een bekende van je is

Als je een avontuurtje met een bekende hebt gehad, zijn de spelregels niet heel verschillend dan bij een ‘normale’ one night stand.

Ook hier geldt: Hoe ongemakkelijker je het zelf maakt, hoe ongemakkelijker het wordt.

Ja, jullie hebben seks gehad. Nee, dat is niets om ongemakkelijk over te worden. Wanneer je het in dit geval bij één keertje wil laten, is het van belang dit direct en duidelijk te communiceren. Doe ook dit op een luchtige, vriendelijke manier. Het was gezellig, maar meer verwacht je er ook niet van.

Wil je echter méér dan alleen een one night stand? Volg dan alle tips uit dit artikel op.

Heb je een avontuurtje met een collega gehad en wil je jullie connectie voortzetten op de werkvloer? Lees dan hier wat je kan doen:

13. Vraag je af of je met hem verder wil als het je ex is

Als je een one night stand hebt gehad met je ex, wil je jezelf afvragen of je met deze man verder wil. Zo nee: maak het hem duidelijk dat dit een éénmalig slippertje was. Houd de boot zoveel mogelijk af en geef hem geen hoop dat hij nog een kans bij je maakt.

Wil je wel met hem verder? Dan is het van belang dat jullie niet dezelfde fouten maken die de relatiebreuk veroorzaakten. Bij je ex teruggaan is mogelijk, maar niet altijd makkelijk.

Wil je hier meer over weten lees dan eens dit artikel door:

Liefde na de one night stand: wat nu te doen?

Zo, dit waren ze dan: alle one night stand tips die je nodig hebt om dit nachtelijke avontuurtje zo plezierig mogelijk te maken. Of je nou verder wil met deze man of juist meer mannen wil ontmoeten; het kan nooit kwaad om meer te leren over het mannenbrein.

Sterker nog: wanneer je leert over de 3 speciale schakels in zijn mannenbrein dan beschik je over de kennis om een man smoorverliefd op je te maken zodat hij je zal smeken om een relatie!

Dit rapport ontvang je wanneer je op de link onderaan dit artikel klikt. Je downloadt het rapport dan gratis en voor niets en je kan direct beginnen met lezen.

Ik wens je veel plezier en geluk in je verdere (liefdes)leven!

ebook Ja, stuur me 'de 3 schakels in zijn mannenbrein' nu gratis!

Oh, en vergeet hieronder je gratis download niet ;)

Liefs,
Mathijs Dingjan

Wil je dat hij 100% voor jou kiest?

Ontdek deze 3 simpele schakels in zijn mannenbrein
waarmee hij alleen nog maar aan jou kan denken,

Halsoverkop verliefd op je wordt,

En hij je zal smeken om een relatie.

Ja, stuur me de 3 schakels nu gratis!

Over de auteur

Mathijs Dingjan

Mathijs Dingjan is hoofdcoach bij MannenBrein. Al 7 jaar coacht hij vrouwen om meer geluk in de liefde te vinden. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je je liefdesleven een flinke boost geeft.

Gerelateerde artikelen

Reacties

Schrijf een reactie

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)