9 slimme tips om hard to get te spelen en hem gek op je te maken

Is hard to get spelen wel de ideale manier om een man te verleiden? En zo ja, wat is hard to get spelen dan precies?

In dit artikel vertel ik je precies wat de juiste manier is om het op de juiste manier toe te passen.

Inhoud van dit artikel:Meer...

Wil jij bovendien leren hoe je hem helemaal stapelgek op je kan maken? Lees dan tot aan het einde van dit artikel, want daar heb ik nog iets speciaals voor je.

1. Begrijp het verschil tussen een uitdaging zijn en geen interesse tonen

In elk vrouwenblad vind je het wel terug. Het mainstream advies om vooral niet te makkelijk te zijn. Maar laat me je een ding duidelijk maken:

Mannen houden van een uitdaging. Ze houden NIET van een vrouw die niet op ze valt.

En dit is waar de meeste vrouwen de fout in gaan. Het hard to get spelletje wordt veel te over the top gespeeld. Ze zijn zo afstandelijk, geven zo weinig tekens van interesse of reageren ronduit bitchy. En wat denk je dat dit met een man doet?

Een man zal het volgende over je gaan denken:

“Oh, ze vindt me blijkbaar niet interessant. Nou, dan steek ik er ook geen moeite meer in.”

Mannen hebben namelijk een groot maar zeer fragiel ego. Als jij alleen maar onbereikbaar lijkt, is de kans op afwijzing voor hen te groot. Deze afwijzing kraakt het mannelijke ego namelijk enorm. En om die reden zal hij het ook niet meer bij je proberen.

Daarom wil je een prikkelend evenwicht vinden tussen aantrekken en afstoten.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien waarin je 31 kant-en-klare berichtjes krijgt om definitief zijn hart te veroveren? Ontdek deze 31 berichtjes en 'de 3 schakels in het mannenbrein' hier: Download de 31 berichtjes

2. Verhoog je marktwaarde

In plaats van extreem hard to get zijn, is er iets anders wat mannen wél aantrekkelijk vinden.

Mannen houden van vrouwen met een hoge marktwaarde.

Vrouwen die totaal geen aandacht krijgen van mannen zijn niet interessant voor mannen. Omdat je niet in trek bent bij andere mannen, zal je vast niet erg interessant zijn.

Aan de andere kant: hoe meer aandacht je krijgt van andere mannen, hoe waardevoller jij wordt. Hij krijgt het gevoel dat hij voor je moet strijden. Om dit te kunnen bereiken zal je hem dus moeten laten merken dat hij niet de enige man is die achter je aan zit.

Beperk dus je aandacht niet alleen maar tot hem, maar flirt ook met andere mannen.

Geef hem vervolgens net dat beetje meer waardoor hij denkt dat hij degene is die jou wél kan krijgen. Meer tips over hoe je met mannen kan flirten lees je in dit artikel.

3. Doe niet bitchy

Kijk eens om je heen. Valt het je op hoeveel vrouwen bloedchagrijnig uit hun ogen kijken? Het maakt ze onbenaderbaar en zwaar onaantrekkelijk. Mensen worden blij van positieve mensen. We willen in de buurt van vrolijkheid zijn en negativiteit buiten de deur houden.

Er zijn zat leuke mannen die jou in principe willen leren kennen, maar de stap niet nemen omdat je ontoegankelijk overkomt. Door je als een bitch op te stellen, sluit je alle leuke mannen uit.

Hard to get maakt je interessant, bitchyness maakt je ongewild.

Dus wat moet je wél doen?

Wees speels uitdagend in plaats van arrogant.

Je hoeft het niet altijd met hem eens te zijn. Je hoeft lang niet altijd van hem onder de indruk te zijn. Daag hem lekker uit, tease hem hier en daar. Maar blijf het te allen tijde op een speelse manier doen. Dit houdt in dat je plagerig bent in plaats van pesterig. Zorg dat je altijd een lach op je gezicht hebt.

Dit is zoveel leuker voor mannen. Je bent namelijk weliswaar een uitdaging, maar je blijft je schattigheidsfactor behouden. En een mengsel van uitdagend en schattig is een killercombinatie als je mannen tot je aangetrokken wilt maken.

Die killercombinatie leer ik je in detail in het volgende artikel:

4. Geef hem eerst waarde

In principe kan hard to get spelen goed werken als je het op het juiste moment doet. Er is één bepaald moment wanneer hard to get spelen het domste is wat je kan doen. Wanneer dat is?

En dat is bij jullie eerste ontmoeting.

Kijk, je wilt dat een man tijd en aandacht in je gaat investeren. Als jij aan het begin van de conversatie al afstandelijk en koud bent, geef je hem daar helemaal geen kans voor.

Als jij nog helemaal geen waarde hebt gegeven, wil hij ook niet in je investeren.

En met ‘waarde’ bedoel ik echt niet dat je hem gelijk mee naar je bed sleurt.  Nee, laat aan het begin gewoon zien wat voor tof persoon je bent. Laat zien dat je interesse in hem hebt en open staat voor zijn contact.

Geef hem hier en daar een complimentje om zijn ego te voeden. En dan, op het moment dat hij dénkt dat hij binnen is, is het tijd om hard to get te spelen.

5. Gebruik de kracht van push-pull

Te makkelijk zijn werkt niet. Te hard to get spelen werkt ook niet. Tsja, mannen zijn niet altijd simpele wezens 😉

Gelukkig is er een heel handig principe dat je kan onthouden. Dit principe werkt ijzersterk als je mannen tot je aangetrokken wilt maken. Het principe heet push-pull. Zoals de naam al doet vermoeden is het een combinatie van afstoten en aantrekken.

De push-pull techniek maakt jou automatisch interessanter.

Stel bijvoorbeeld dat jij een man veel complimentjes geeft. Natuurlijk is dit heerlijk voor een man. Maar op een gegeven moment stop je met complimenteren. Je bent opeens niet meer zo van hem onder de indruk. In dit geval zal een man alles doen om die kick die hij van jouw complimentjes kreeg, weer terug te krijgen.

Dus wat gebeurt er?

Hij zal jou complimentjes geven. Hij zal achter jou aan gaan lopen. Hij zal zich afvragen waarom je opeens geen interesse meer toont. Hoe meer hij aan je denkt, hoe meer hij investeert, hoe interessanter hij je vindt.

De push-pull techniek is zeer effectief, omdat het zowel bij flirten werkt als in een relatie.

De beste versiertips voor jou als vrouw vind je hier:

6. Blijf mysterieus

De superheld Spider-Man kan jou een hoop leren over hard to get spelen. Als je goed oplet, is er één bepaalde techniek die de superheld heel erg goed toepast. Diezelfde techniek kan jij gebruiken als je op de juiste manier hard to get wil spelen.

En no worries, ik ga je niet vragen muren te beklauteren 😉

Ten eerste blijft Spider-Man mysterieus. Als Mary-Jane hem vraagt wie hij nou eigenlijk is, geeft hij daar bewust niet alle info over. Hierdoor zal Mary-Jane constant aan hem blijven denken.

En dit wil jij ook met mannen bereiken. Laat hem af en toe raden. Geef hem niet gelijk alles over jou als persoon prijs.

Hoe meer hij over je nadenkt, des te meer investeert hij in je.

Dan is er nog een tweede ding wat je van deze superheld kunt leren.

Maak iedere ontmoeting met die ene leuke man onvergetelijk voor hem. Maak een (korte), krachtige indruk op hem. Voed zijn ego: geef hem complimenten, raak hem aan en flirt met hem.

Zorg dat je een enorme impact maakt als je hem ziet en laat hem je daarna missen.

Jij hebt ook een leven. Zorg dat hij dat weet.

Omdat iedere ontmoeting met jou voor hem een geweldige ervaring is, zal hij je alleen maar meer willen zien.

Pas dan komt hard to get spelen écht goed tot z’n recht.

7. Wacht op het juiste moment met appen

Chatten, sms’en, WhatsAppen…  Menig vrouw is in de veronderstelling dat het een briljant idee is om af en toe te wachten met reageren op zijn berichtjes.

Nou zeg ik niet dat die tactiek per definitie fout is.

Integendeel, even wachten met reageren kan best werken mits je het goed doet.

Laat me je wat uitleggen over het grote verschil tussen mannen en vrouwen als het om appen (of chatten) aankomt. Mannen appen functioneel. Vrouwen appen voor de gezelligheid.

Als je een simpel gesprek met elkaar aan het voeren bent via WhatsApp en jij reageert eventjes niet, dan ligt hij daar écht niet wakker van. Het gesprek is immers puur voor de gezelligheid.

Maar mannen appen niet alleen voor de gezelligheid. Mannen appen omdat ze wat van je willen. Een man wil bevestiging dat jij hem leuk vindt. Een man gebruikt zijn telefoon als middel om jou later op date te kunnen nemen.

Omdat mannen dus functioneel appen, werkt niet reageren het allerbeste als hij een vraag aan je stelt.

En dan bedoel ik niet vragen over het weer. Ik bedoel het soort vraag waarmee hij je uit vraagt, jouw aandacht wil trekken of bevestiging zoekt. Als je dán wacht met reageren, dan maak je hem stapelgek. Hij wil niets liever dan een antwoord van jou. Hij zal steeds op zijn telefoon blijven kijken om te checken of jij hebt gereageerd.

En dit is puur goud. Hij blijft aan je denken en daarmee investeert hij energie in je.

Nou zijn er geen vaste richtlijnen over HOE lang je precies moet wachten. Om je toch een soort houvast te geven: een paar uur tot een dag(deel) is lang zat.

En in het ideale geval neemt HIJ met JOU contact op.

Dat is één van de onmisbare online dating tips. Nog meer tips om hem te verleiden met je telefoon krijg je hier:

8. Leun achterover als hij met je praat

Het klinkt misschien vreemd, maar subtiel achterover leunen extreem goed als hard to get middel, met name tijdens dates.

Als hij met je praat, leun jij iets naar achter.

Achterover leunen is een sterk lichaamstaalwapen. Het laat namelijk zien dat jij volkomen relaxt bent en het zorgt er automatisch voor dat hij voorover gaat leunen als hij interesse in je heeft.

Laat hem maar jou imponeren. Af en toe leun jij weer even voorover en geef je hem een teken van interesse, zoals een lach of een aanraking. Daarna leun je weer achterover. Hoe meer hij voorover gaat leunen, hoe meer hij investeert.

Leunt hij voorover? Dan geeft dat aan dat hij je leuk vindt. Lees maar:

9. Wacht niet té lang met seks

Er heerst een bepaald cliché over mannen waardoor veel vrouwen zich geforceerd voelen hard to get te spelen.

Alle mannen zijn zogenaamd uit op seks.

Nou moet ik toegeven dat mannen inderdaad erg van seks houden. Vrouwen immers ook. Maar veel vrouwen zijn zó bang dat een man alleen maar op seks uit is dat ze expres heel lang wachten tot ze met hem naar bed gaan, puur om niet te makkelijk over te komen.

Te lang wachten met seks werkt extreem averechts.

Ja, ik weet dat het oppervlakkig klinkt maar het is de harde waarheid. Als je seks te lang uitstelt zal hij op den duur zich af gaan vragen of jij hem wel leuk genoeg vindt. Hij zal aan zichzelf en aan jou twijfelen, wat niet goed is voor zijn ego.

En dit wil je niet.

Dus moet ik al gelijk de eerste date met hem naar bed dan?!”

Welnee, dat hoeft niet. Eventjes wachten is prima, maar niet te lang.

Wat veel beter werkt dan louter wachten met seks is hem teasen.

Geef hem iedere date net een beetje meer. De eerste date blijft bij een zoen, de tweede date gaat al net iets verder … Maar hij is er nog niet ;).

Geef hem het gevoel dat hij steeds een stapje verder komt. Op deze manier behoud je zijn interesse en tegelijkertijd zal hij in je blijven investeren.

Net als bij het appen, zijn er ook hier geen regels voor HOE lang je moet wachten met seks. Ga er voor het gemak vanuit dat je niet langer moet wachten dan maximaal 4 dates. En mocht het goed voelen en wil je eerder met hem naar bed, doe dat dan vooral.

Hard to get spelen – samenvatting

Nu heb je 9 tips tot je beschikking die je vandaag nog kan toepassen om op de juiste manier hard to get te spelen. Onthoud dat mannen houden van vrouwen die wel een uitdaging zijn, maar niet van onbereikbare ijskoninginnen. Laat hem gerust merken dat jij hem ook leuk vindt.

Het principe push en pull is je partner in crime.

Maar wil je een man écht voor je laten vallen? Dan zal je nog een stapje verder moeten gaan. Ooit gehoord van de 3 speciale schakels in het mannenbrein? Als je weet hoe deze schakels werken kan je iedere man binnen no-time verliefd op je maken.

Sterker nog, hij zal verslaafd raken aan jouw aandacht.

De 3 schakels heb ik voor je beschreven in een e-book.

Het e-book is gratis en kan je hieronder downloaden.

ebook Ja, stuur me 'de 3 schakels in zijn mannenbrein' nu gratis!

Oh, en vergeet hieronder je gratis download niet ;)

Liefs,
Editor

Wil je dat hij 100% voor jou kiest?

Ontdek deze 3 simpele schakels in zijn mannenbrein
waarmee hij alleen nog maar aan jou kan denken,

Halsoverkop verliefd op je wordt,

En hij je zal smeken om een relatie.

Ja, stuur me de 3 schakels nu gratis!

Over de auteur

Mathijs Dingjan

Mathijs Dingjan is hoofdcoach bij MannenBrein. Al 7 jaar coacht hij vrouwen om meer geluk in de liefde te vinden. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je je liefdesleven een flinke boost geeft.

Gerelateerde artikelen

Reacties

Schrijf een reactie

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)