13 Tips om mannen aan te trekken (van een datingcoach)

mannen aantrekken

Je wilt dolgraag een fantastische man in je leven.

Maar mannen aantrekken, hoe doe je dat?

In dit artikel ontdek je mijn allerbeste datingcoach-goedgekeurde tips om een man zijn volle aandacht te krijgen.

Inhoud van dit artikel:Meer...

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien waarin je 31 kant-en-klare berichtjes krijgt om definitief zijn hart te veroveren? Ontdek deze 31 berichtjes en 'de 3 schakels in het mannenbrein' hier: Download de 31 berichtjes

Hoe word je aantrekkelijk voor mannen?

Zeg nu zelf, jij wilt toch niets liever dan de perfecte man?

Een lieve, knappe, sterke, intelligente man die altijd voor je klaarstaat?

Kortom: een man die je vol trots aan je familie en vrienden kan voorstellen.

Laat me één ding zeggen: ik gun je die man!

Maar er zijn wél een aantal dingen die je ervoor zal moeten doen.

Kijk, veel cliché romantische Hollywood films schetsen een heel verkeerd beeld. Een beeld dat zeer gevaarlijk is als je de ware wilt ontmoeten.

Er wordt namelijk een beeld geschetst dat de perfecte man uiteindelijk toevallig op je pad komt.

En ook al hou ik van romantiek, de realiteit blijft dat dit utopische beeld lang niet altijd werkelijkheid is. Als je de perfecte man wilt hebben, zal je er iets voor moeten doen.

Om een aantrekkelijke man te kunnen verleiden zal je zelf ook aantrekkelijk moeten zijn.

Veel mensen denken dat aantrekkelijkheid iets is waar je mee geboren wordt.

“Je hebt het of je hebt het niet”,  hoor je veel mensen zeggen.

Maar in de realiteit ligt dat heel anders. Er zijn namelijk manieren die ervoor kunnen zorgen dat je aantrekkelijker wordt voor mannen. In dit artikel ga ik je een aantal van die manieren verklappen.

En om te beginnen, bekijk deze video’s eens waarin ik je mijn allerbeste tips geef om een man aan te trekken:

1. Vind de juiste balans tussen schattig en sexy

Stel, er zou een magisch drankje bestaan dat je helpt mannen aan te trekken. Als je het hebt opgedronken wordt je in één klap een stuk aantrekkelijker voor mannen.

Nu ben ik helaas geen tovenaar ;).

Maar als zo’n drankje zou bestaan, zou het twee essentiële ingrediënten bevatten:

Schattig zijn én sexy zijn.

Kijk, natuurlijk wil een man een vrouw die sexy is.

Een sexy vrouw is niet alleen een vrouw die er goed uitziet. Een sexy vrouw weet wat ze wil en staat sterk in haar schoenen.

Een sexy vrouw prikkelt de man en is een uitdaging voor hem. Niets genereert zoveel aantrekkingskracht als een vrouw die sexy is.

Dit zit hem in uiterlijk én gedrag.

Echter is dat niet voldoende. Een sexy vrouw is aantrekkelijk, maar raakt net niet die diepere snaar.

Ooit de film Crazy, Stupid Love gezien?

In die film heeft Ryan Gosling deze unieke one-liner:

You are the perfect combination of sexy and cute

Zorg dat jij ook die perfecte combinatie van sexy en schattig wordt.

Nu kan schattig wat kinderachtig klinken. Laat me dat toelichten.

Schattig gedrag vertoont namelijk een soort kwetsbaarheid.

En dat laat namelijk zijn hart smelten. Instinctief zorgt schattig gedrag ervoor dat hij je wil beschermen en verzorgen.

Hieronder staan een paar voorbeelden van typisch schattig gedrag:

Enthousiastme

Denk hierbij aan hem plagen door je tong uit te steken of zijn hand pakken om hem ergens mee naar toe te nemen. Wees enthousiast en sta positief in het leven.

Expressief zijn

Gebruik je volledige mimiek en gebruik grote gebaren. Het tegenovergestelde is een beetje norsig en nonreactief.

Je kwetsbaar opstellen

Vergeet je hard to get houding even. Laat af en toe je kwetsbare kant zien door hem iets over jezelf te vertellen. Dit kan een persoonlijk ding zijn of iets waar je je misschien een beetje voor schaamt. Niet alleen vinden mannen dit lief, maar bovendien geeft het hem een gevoel dat jij je kwetsbaar bij hem durft op te stellen. Hierdoor voelt hij zich belangrijk en daarmee des te meer tot je aangetrokken.

Een combinatie van een aan de ene kant sexy, uitdagende vrouw en aan de andere kant een schattige, kwetsbare vrouw is dus ideaal om mannen aan te trekken.

Onthoud wel dat sexy and cute deels te maken heeft met de voorkeur van de man.

De ene man heeft meer behoefte aan een vrouw die écht sexy is terwijl de andere man valt voor een vrouw die typisch schattig gedrag vertoont.

Weet deze twee ingrediënten op de juiste manier te combineren en je zult hem binnen no-time laten smelten.

Nog meer magnetisch vrouwengedrag ontdek je hier:

2. Flirt met hem

Misschien heb je ooit een vriendin, collega of kennis gehad waarvan wordt gezegd dat zij “een typische flirt is”.

Kans is heel groot dat deze vrouw ontzettend veel mannelijke aandacht krijgt.

Dit is omdat flirten aantrekkingskracht opwekt.

Er is alleen een klein probleempje als het om flirten gaat…

Veel vrouwen hebben geen idee hoe ze op de juiste manier moeten flirten (en mannen zijn er trouwens minstens net zo slecht in).

Laat me je daar een klein handje bij helpen. Hieronder staan een paar dingen die je kan doen om op de juiste manier met hem te flirten en hem aan te trekken.

Lach om zijn grapjes

Mannen vinden het heerlijk als hun ego wordt gestreeld. Dit is al helemaal het geval als een vrouw dat doet. Om zijn grapjes lachen is een ideale manier om hem tot je aangetrokken te maken.

Oogcontact maken

Laat hem smelten door hem aan te kijken. Dit kan je perfect doen in een gesprek, echter ook als jullie in dezelfde ruimte zijn maar wat verder van elkaar verwijderd zijn. Oogcontact werkt namelijk als een magneet, het trekt hem tot je aan en hij zal je eerder benaderen. Oogcontact is niet alleen aantrekkelijk, maar uit onderzoek is gebleken dat mensen veel oogcontact in een gesprek maken als zelfverzekerder worden beschouwd.

Bijt op je lip

Het is een eenvoudig, makkelijk toe te passen flirtsignaal. Daarbij is het o zo krachtig als je een man tot je aangetrokken wil maken.

Vraag hem om hulp

Had ik je al verteld over het ego van mannen? Los van lachen om zijn grapjes, is hem om hulp vragen nog een fantastische manier om zijn ego te strelen en hem aan te trekken. Vraag hem bijvoorbeeld om hulp als je die ene zware doos moet tillen. Hierdoor zal hij zich als een echte man voelen als jij in de buurt bent. En dat, lieve lezeres, vinden mannen geweldig.

Maar om flirten écht goed door te hebben moet je het achterliggende principe snappen…

Als je dit goed doet dan wordt je onweerstaanbaar voor elke man. En dit is:

Plagen en uitdagen

Daarover kan je meer lezen in dit artikel:

3. Kleed je vrouwelijk

Zoals je hebt kunnen lezen in de vorige tip, is flirten een ideale vorm van sexy gedrag. Ik weet dat het een beetje oppervlakkig klinkt maar…

om sexy over te komen op mannen helpt het om je kleding ook aan te passen. Mannen zijn namelijk visueel ingesteld.

Dus van welke kleding houden mannen nu echt?

Mannen houden van trainingspakken, hoodies en sportschoenen.

Maar alleen om zelf te dragen.

Als vrouwen dit soort kleding dragen ruïneert het hun aantrekkingskracht.  Daarnaast is het dragen van veel te wijde kleding, crocs of ieder ander object wat je grootmoeder aan zou trekken, een perfect recept om mannen op afstand te houden.

Als je mannen wilt aantrekken zal je je sexy moeten kleden. Rustig maar, dit betekent niet dat je er als een playboy model bij moet gaan lopen. Er zijn veel makkelijkere manieren om je sexy te kleden. Voorbeelden hiervan zijn:

Draag hakken

Het maakt je benen langer en je billen lijken er groter door. Mannen vinden dit extreem sexy.

Kleed je vrouwelijk

Mannelijke kleding zoals eerder vernoemd in deze tip, is een no go voor aantrekkingskracht. Ja, joggingbroeken zitten erg lekker. Draag ze vooral thuis. Als er mannen in je omgeving zijn is het belangrijk je vrouwelijk te kleden om hen aan te trekken. Het hoeft heus niet over de top te zijn, kleding van de vrouwenafdeling van de doorsnee kledingzaak is perfect.

Laat huid zien

Omdat het zo belangrijk is, herhaal ik het nog een keer: mannen zijn visueel ingesteld. Het zien van blote huid werkt prikkelend voor mannen waardoor je sexy overkomt. Op de afbeelding hiernaast zie je typische vrouwelijke kleding met een goede verhouding over wat bedekt en ontbloot is.

Houd er natuurlijk altijd rekening mee dat het bij je moet passen en je er comfortabel bij voelt. Anders werkt het averechts.

Maar net wat meer die hals zichtbaar, of net die enkels boven je schoenen tonen, kan al net die touch zijn.

Draag rood

Er is één bepaalde kleur die mannen nóg meer tot je aangetrokken maakt.

Rood.

Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen die een tint van rood dragen automatisch als aantrekkelijker worden beschouwd. Rood dragen in combinatie met vrouwelijke kleding dragen is dus een killer combinatie om mannen aan te trekken. Doe er je voordeel mee.

Nu snap ik dat felrood niet voor iedereen is weggelegd. Een tint van rood doet al wonderen. Dit kan neigen naar meer roze, of juist bordaux

Dan zijn er, afgezien van kleding, nog twee andere dingen die je kunnen helpen meer sex-appeal te krijgen als je mannen wilt aantrekken:

Houd je haar lang

Afgezien van kleding is het haar ook een uiterlijk aspect wat ervoor kan zorgen dat je mannen aantrekt. Tenminste, met het juiste kapsel. Nu zeg ik niet dat je met kort haar gelijk onaantrekkelijk bent. Er zijn zat korte kapsels voor vrouwen die er goed uitzien.

Maar er is een groot verschil tussen kort.. en kort-pittig.

Alsjeblieft, doe jezelf een plezier en doe het niet. Misschien heb je ooit wel van een “kort pittig” kapsel gehoord.

Ooit gezien? Mooi. Vanaf nu is er geen haar op je hoofd die eraan denkt zo’n kapsel te nemen.

Welk kapsel werkt dan wel goed? Om die vraag te beantwoorden, moet je even terugdenken aan de Disney films van vroeger.. En dan met name de Disney prinsessen.

Weet je wat ze allemaal gemeen hebben? Ze hebben allemaal lang haar. Lang haar is typisch vrouwelijk en genereert daarom mannelijke interesse.

Het allerbeste is nog om een lang, stijl kapsel te hebben. Uit onderzoek is gebleken dat de meeste mannen dit kapsel het aantrekkelijkst vinden bij vrouwen.

Op de tweede plaats kwam lang, krullend haar en op de derde plaats haar in een staartje. Kortom: met het juiste kapsel word je aantrekkelijker voor mannen. Dat is iets om te onthouden bij het volgende bezoekje aan de kapper.

Kies een lekkere parfum

Zorg er te allen tijde voor dat je je goed wast en je een lekker, vrouwelijk geurtje draagt.

Je geur is een ontzettend onderschat element voor aantrekkingskracht.

En dat is zonde omdat het juist zo’n sterk wapen is om aantrekkingskracht op te wekken.  Geuren blijven namelijk ijzersterk in het geheugen. Dit is ontzettend belangrijk om te onthouden als je mannen aan wilt trekken.

Door de lekkere geur die hij bij jou ruikt, zal hij je beter onthouden ook als je niet in zijn buurt bent. Daarnaast denkt hij gelijk aan jou als hij die geur elders weer ruikt.  Kortom: verzorg jezelf goed en doe een lekker geurtje op.

Let wel op: een lekker geurtje is ideaal, een half filiaal van de Douglas op doen is teveel van het goede. Drie toefjes parfum is al meer dan voldoende.

Ik heb nog maar het tipje van de sluier opgelicht over wat mannen aantrekkelijk vinden. De rest lees je hier:

4. Wees zelfverzekerd, maar niet te

Dus jij wilt mannen aantrekken…

Wil jij dan een man die constant onzeker is, of een man die zich goed voelt over zichzelf en sterk in z’n schoenen staat?

Dat dacht ik ook.

Voor mannen is dit net zo belangrijk. De ideale vrouw biedt een perfecte uitlaatklep voor alle problemen van een man.

Als jij constant onzeker bent over jezelf, je leven of je relatie, dan straal je dit onbewust uit. Mannen lopen hier van weg.

Mensen in het algemeen willen in de buurt van vrolijke, positieve zelfverzekerde mensen zijn.

Je snapt dat om deze reden zelfvertrouwen een belangrijk element is om mannen aan te trekken. Maar er is wél iets belangrijks wat je hierbij moet onthouden…

Je bent een zelfstandige, zelfverzekerde vrouw, maar je bent niet sterker dan hem.

Tenminste, dat gevoel zal je bij hem willen opwekken.

Mannen willen niets liever dan een vrouw die zelfverzekerd in het leven staat. Echter willen ze tegelijkertijd nog steeds het gevoel hebben dat ze je aankunnen.

Oké, nu je dit weet is het van belang erachter te komen hoe je meer zelfvertrouwen krijgt.

Het mooie is dat zelfverzekerder worden helemaal niet moeilijk hoeft te zijn ;).

Door jezelf constant te blijven ontwikkelen kan je je zelfvertrouwen al enorm vergroten.

Denk hierbij aan lezen, hobby’s hebben, of een nieuwe vaardigheid of taal onder de knie krijgen.

Afgezien hiervan is het ontzettend belangrijk te onthouden dat je lijf en je hersenen direct met elkaar verbonden zijn. Hoe meer je beweegt, hoe beter jij je voelt.

Sta rechtop in plaats van krom. En vooral: blijf aan je lijf werken.

Eet goed en sport veel. Niet alleen voel je je beter, maar je ziet er ook nog eens beter uit.

Als jij mannen wilt aantrekken is veel bewegen dus dubbel voordelig.

Om een zelfvertrouwen te kweken waardoor je direct de mannen hun aandacht trekt, zou ik even het volgende artikel bekijken:

5. Wees een uitdaging

Kijk, als jij op een zonnige dag over straat loopt, zal je schaduw je achtervolgen.

Maar als je je eenmaal hebt omgedraaid is je schaduw er weer vandoor.

Met mannen is het net zo. Als jij constant op die ene man bent gericht en als een hondje achter hem aan blijft lopen zal hij afstand nemen.

In dit geval ben je te makkelijk. Je bent veel te bereikbaar en je vormt geen uitdaging meer voor hem. Dit vermindert je aantrekkingskracht aanzienlijk.

Iedere man houdt van een uitdaging.  

Zorg ervoor dat jij de prijs wordt die hij kan winnen. Je wilt immers een man die moeite voor je doet.

Wees niet altijd beschikbaar, daag hem uit en neem af en toe afstand. Dit genereert aantrekkingskracht omdat hij meer in jou moet investeren om je aandacht te winnen.

Maar let wel op!

Een beetje uitdagen is prima, maar wees vooral niet constant hard to get. In dat geval zal hij al snel zijn interesse in je verliezen.

Veel vrouwen kennen dit wel. Hard to get spelen. Maar doe het wél op de juiste manier:

6. Lach!

Kijk je liever naar een chagrijnige kop of naar een lachend gezicht?

Precies.

Lachen is een ontzettend sterk wapen om aantrekkingskracht te genereren. Lachen ziet er uitnodigend uit. Mensen die veel lachen worden automatisch als aantrekkelijker gezien.

Maar er is nog meer goed nieuws?

Lachen werkt al helemaal perfect als je lacht om zijn grapjes. Hiermee stimuleer je zijn ego en zal hij vaker bij jou in de buurt willen zijn.

Bovendien word je zelf ook een vrolijker mens als je lacht, en dat kan nooit kwaad.

Lach of geen lach is soms het verschil tussen romance of afwijzing:

7. Raak hem aan

Om aantrekkingskracht te genereren, zal je mannen als een Ipad moeten behandelen.

Eh… nee daarmee bedoel ik niet dat je de perfecte man uit de eerste de beste Applestore kan halen.

Een Ipad heeft een touchscreen. Met een grote nadruk op touch.

Weet je hoe weinig vrouwen dit eigenlijk door hebben…

Terwijl elke man het wel eens heeft meegemaakt…

Hij is op een feestje, en heeft een leuke vrouw ontmoet. Terwijl ze met hem praat raakt ze opeens zijn arm aan.

Dit geeft een man letterlijk kippenvel.

Aanraken is van enorm belang als je mannen wilt aantrekken.

Aanraken kan heel makkelijk, bijvoorbeeld op de volgende manieren:

  • Raak zijn schouder aan als je hem wat wilt vragen
  • Raak hem aan als hij een grapje maakt
  • Als jullie zitten, raak dan kort zijn been aan tijdens het gesprek

Door middel van aanraking inspelen op de man zijn gevoelens, is sexy en leuk. Heerlijk vrouwelijk dus:

8. Wees zorgzaam

Er is iets wat veel vrouwen zijn vergeten als het gaat om aantrekken van mannen…

Wel eens van de serie Mad Men gehoord?

Deze serie speelt zich af in de jaren 60. Als je de serie kijkt is het opvallend te zien dat iedere man een huisvrouw had.

Geen zorgen, je hoeft geen huisvrouw te worden. Die tijden hebben wel allang gehad 😉

Maar die huisvrouwen deden toentertijd wel iets heel belangrijks.

Ze verzorgden de man.

Veel vrouwen killen hun aantrekkingskracht door niet zorgzaam genoeg te zijn.

Want afgezien van sexy of schattig zijn, blijft een zorgzame vrouw nog steeds een ideaal van de man.

Geen zorgen, je hoeft echt geen kleuterjuf te spelen. Ik ga je ook niet vragen de moederrol over te nemen 😉

Zorgzaam gedrag vertonen zit ‘m juist in de kleine dingen. Denk hierbij aan zijn stropdas rechttrekken, of hem over z’n rug aaien als hij moe is.

Wees de vrouw die er voor hem net die belangrijke puntjes op de i zet.

En hij zal als een blok voor je vallen.

9. Gebruik je intonatie

Er is één ding wat vaak over het hoofd wordt gezien als het gaat om mannen aantrekken..

En dat is extreem zonde want dit ding is juist heel erg belangrijk voor het opwekken van aantrekkingskracht…

Ooit naar de radio geluisterd en gedacht:

Wauw, díé heeft echt een prachtige stem.”

Zorg dat een man precies die gedachte krijgt als hij je stem hoort en hij zal als een blok voor je vallen.

Bij een mooie, vrouwelijke stem zit het ‘m er niet zo zeer in hoe hoog/laag de stem klinkt.

Oké… een mannenstem is ook weer een beetje overdreven maar je snapt wat ik bedoel 😉

Het gaat vooral om de intonatie.

Een flirterige, plagerige stem kan zo ontzettend veel doen met een man.

Gebruik je stem op de juiste manier en hij zal binnen no-time zich meer tot je aangetrokken voelen.

De volgende stap

Maar afgezien van je stem, je gedrag of je uiterlijk is er nog een andere manier om mannen aan te trekken.

Sterker nog, met deze manier kun je mannen smoorverliefd op je maken…

Zó verliefd dat hij alleen nog maar aan jou kan denken.

Om deze manier te ontdekken, zal je de drie speciale schakels van het mannenbrein moeten weten.

En vandaag is het je geluksdag.

Ik heb de drie schakels namelijk opgeschreven in een rapport.

Download dit rapport gratis hieronder.

Bedank me later maar….

ebook Ja, stuur me 'de 3 schakels in zijn mannenbrein' nu gratis!

Oh, en vergeet hieronder je gratis download niet ;)

Liefs,
Mathijs Dingjan

Wil je dat hij 100% voor jou kiest?

Ontdek deze 3 simpele schakels in zijn mannenbrein
waarmee hij alleen nog maar aan jou kan denken,

Halsoverkop verliefd op je wordt,

En hij je zal smeken om een relatie.

Ja, stuur me de 3 schakels nu gratis!

Over de auteur

Mathijs Dingjan

Mathijs Dingjan is hoofdcoach bij MannenBrein. Al 7 jaar coacht hij vrouwen om meer geluk in de liefde te vinden. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je je liefdesleven een flinke boost geeft.

Gerelateerde artikelen

Reacties

Schrijf een reactie

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)