Wat denken mannen? 10 Verrassende dingen die mannen denken

In dit artikel ga je ik je laten zien wat mannen denken.

De verschillende denkstijlen van mannen en vrouwen kunnen nog wel eens tot vervelende miscommunicaties of hatelijk onbegrip leiden.

Nog erger is het natuurlijk als je zelf allerlei diepte analyses los laat op dat gekke Mannenbrein en jezelf vervolgens helemaal gek maakt…

Andersom snappen mannen vaak ook net zo weinig van ons…

Ik doel dan bijvoorbeeld op opmerkingen zoals:

Waarom gaan vrouwen altijd met z’n allen naar de wc? Maakt het deel uit van een of ander groot complot tegen ons mannen?”

 Of wat dacht je van deze:

 Die meiden doen kussengevechten in hun strings tijdens girlsnights”

Misschien is dit nog wel de ergste:

“Ze doen opzettelijk hun bovenste knoopje los om gratis drank te krijgen van de barman”

 Dit zijn zeker gedachtes die een man zo af en toe kan hebben. Althans, dat denken wij vrouwen. Maar kloppen deze bijzondere mannen gedachtes eigenlijk wel?

Los van dat dit alles natuurlijk helemaal niet waar is. Ik bedoel, iedereen weet dat girlsnights een soort codetaal zijn voor een hele avond Fouter dan foute playlisten op Spotify draaien in onze nieuwe jurkjes, onder het genot van een goede fles wijn (of 2).

Om vervolgens naar een bar te gaan op onze hakken en te eindigen in een ernstig foute kroeg op de bar (zonder die hakken) En we vertellen lekker toch nooit in welke kroeg we zijn geweest.

Maar goed, waar waren we.

Oja! Verrassende mannengedachtes

Oordeel niet te vroeg, er zijn namelijk toch een aantal verrassende gedachtes van onze grote vrienden “de mannen” die je misschien niet 1,2,3 bij ze had verwacht. Het blijkt namelijk dat die mannen ook maar mensen zijn!

Na het lezen van dit artikel kun jij jezelf een heuse expert van de echte mannen gedachtes noemen en weet jij exact hoe het werkt daar vanbinnen! (ook al denken we af en toe dat er vrij weinig in dat knappe bolletje rond gaat…)

 • Denkt een man echt maar aan 1 ding? Lange benen, intelligentie of borsten? Jij weet wat hij écht wil
 • Wat je kunt leren van Mark Gungor zijn ‘Boxes’ .
 • De heus (niet zo) ingewikkelde wereld van Mannen en WhatsApp
 • Waarom mannen doelgericht zijn en hiermee in oplossingen denken
 • Een man is onzeker! Hij kan het alleen onwijs goed verbergen of doen alsof het niet zo is! Je leest wat zijn grootste angst is…
 • Wat je kunt leren van een man die in zijn ‘mancave’ kruipt
 • En nog een heleboel meer…

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien waarin je leert hoe je eindelijk die ene speciale man smoorverliefd op je maakt, en laat smeken om een relatie? Ontdek deze 3 schakels in het mannenbrein hier: Download het rapport

Voordat je begint met lezen, bekijk deze video eens waarin ik je 5 onverwachte dingen uitleg wat mannen denken:

Maar dan eerst, zijn mannen nu echt zo oppervlakkig als wij denken?

Nope.

Niets is minder waar! Volgens onderzoek blijkt dat mannen intelligentie boven borsten verkiezen.

Uit het onderzoek van Cambridge professor David Bainbridge blijkt namelijk dat mannen die op zoek zijn naar een geschikte vrouw (en dan heb ik het over een man die serieus met je is) eerst en vooral naar … intelligentie kijken.

Dit is natuurlijk toch best een verrassing! Met onze diverse vooroordelen jegens mannen, waarin wij toch echt de uitspraken ‘ze zijn allemaal hetzelfde’, ‘Waarom kom ik alleen maar van die botte lullen tegen?’ en ‘hij wil alleen maar seks!’ meer dan eens verkondigen.

Misschien dat dit klopt als mannen het over one night stands hebben, maar het schijnt dus echt anders te zijn als een man een serieus met jou naar de toekomst kijkt. Dan kijkt hij dus echt naar heel andere kwaliteiten. 😉

Zoals professor Bainbridge uitlegt aan Hay Literary Festival:

“The main thing that men are looking for is intelligence. Surveys have shown time and time again that this is the first thing that men look for. It shows that she will be able to look after his children and that her parents were probably intelligent, suggesting that she was brought up well.”

Sterker nog, uit zijn onderzoek blijkt dus zelfs dat mannen de grootte van borsten helemaal niet belangrijk vinden. Als mannen zich druk maken om de aantrekkelijkheid van een potentiële partner kijken ze naar symmetrie: het gaat er dus eerder om dat de borsten even groot zijn.

“Breast size doesn’t matter. Large breasts are more likely to be asymmetric and men are more attracted to symmetry.”

Hetzelfde blijkt te gelden voor benen. Lange Bambi benen worden over het algemeen ‘aantrekkelijk’ genoemd, maar volgens professor Bainbridge is dat nogal overdreven. Ook in dit opzicht gaat het er vooral om dat de benen even lang zijn en er hetzelfde uitzien, niet hoe lang ze precies zijn. Interessant…

Beauty, Brains en niet per se een stel lange Bambi benen. Oké, daar kunnen we wat mee! Zet trouwens meteen even dit nummertje aan. We zitten in de goede vibe en zijn lekker op weg met alle verrassende gedachtes in het mannenbrein dus een passend nummertje als deze, kan zeker geen kwaad!

One night stand gehad? 12 Belangrijke tips helpen je verder

Ding 1: Hoe je met Mark Gungor’s “boxes” principe exact weet hoe het mannenbrein werkt

Ben je bekend met het ‘boxes’ principe van Mark Gungor?

Nee?

Zijn principe is heel wat anders dan alle principes binnen ons vrouwenbrein.
Ik laat het je zien (het is hilarisch 😉 )

Het is eigenlijk best simpel als Mark het je vertelt. Mannen denken volgens hem namelijk gewoon in verschillende dozen.

Zo heeft de man een doos voor werk, een doos voor geld, een doos voor sport en ook een doosje voor jou! Eén regel in de man zijn brein is alleen heel erg belangrijk en verschilt bovendien onwijs van ons vrouwenbrein.

De dozen in het brein van de man raken elkaar namelijk nooit aan!

Zo zegt Mark dat wanneer er een gesprek gevoerd wordt de man in zijn hoofd simpelweg even naar dat ene doosje wandelt en het onderwerp eruit haalt. Vervolgens zet de man het doosje nauwkeurig terug en sluit de doos weer netjes.

Mannen geven nu eenmaal niet zoveel om al die verschillende dozen, ze behandelen ze rustig om de beurt en zeker niet met al teveel druk erachter. Mark vertelt dat mannen één heel speciaal doosje hebben, “The Nothing Box” Als een man wil, kan hij dus gewoon heerlijk aan helemaal niks denken! Daar zijn wij dames misschien dan weer een tikje jaloers op…

Hoe mannen denken: 6 stappen naar de gedachtegang van een man

Ding 2: De (niet zo) ingewikkelde wereld van een man en WhatsApp

Feitje.

Een man ziet WhatsApp als een middel om af te spreken. Punt.

Sterker nog, hij houdt helemaal niet van koetjes en kalfjes praat op WhatsApp. In het begin zal hij dit echter wel doen omdat hij begrijpt dat dit nodig is om jou uiteindelijk op date te krijgen.

WhatsAppen met een vrouw die hij leuk vindt, doet een man alleen maar met enkele doelen voor ogen:

 • Uitvinden of je echt wel zo leuk bent als dat je eruitziet
 • Erachter komen wat jullie gemeen hebben met elkaar
 • Het regelen van een date met jou, waarbij hij een date met jou pas gaat regelen, zodra je aan de eerste twee voorwaarden voldoet. Maar dat laatste puntje is het allerbelangrijkste voor hem, omdat uiteindelijk WhatsApp als een soort agenda voor hem zal zijn. Eentje waar overzichtelijk al zijn afspraken met vrienden, familie en natuurlijk jou terug te vinden zijn. En natuurlijk vindt hij die date met jou stiekem het allerleukste 😉

Mathijs vertelt je in dit artikel nog veel meer over mannen en het wel (of juist niet) reageren op WhatsApp berichtjes:

Hij reageert niet? De enige 5 redenen waarom (En hoe je hem weer in jouw ban krijgt)

Wil je dat hij 100% voor jou kiest?

Ontdek deze 3 simpele schakels in zijn mannenbrein
waarmee hij alleen nog maar aan jou kan denken,

Halsoverkop verliefd op je wordt,

En hij je zal smeken om een relatie.

Ja, stuur me de 3 schakels nu gratis!

Ding 3: Een man denkt dat jij niet van seks houdt

Mannen zien zichzelf als bronzige stieren en veel mannen denken dan ook dat vrouwen ‘niet van seks houden’. Mannen lijken echter een compleet verkeerd beeld van hun partners libido in een lange relatie te hebben. Dat blijkt uit onderzoek, gedaan door de Universiteit van Toronto en Ontario. Zo denken veel mannen dat hun partner maar één tot twee keer per week zin heeft in seks, terwijl de vrouwen dat zelf veeeeel te weinig vinden.

De onderzoekers denken dat mannen de wens van hun partner onderschatten om een dikke vette ‘NEE’ te voorkomen. Door aan te nemen dat de vrouw weinig tot geen zin heeft, vermijdt een man een negatief gevoel.

Deze illusie kan natuurlijk makkelijk opgelost worden girls, wij weten wel beter!

Dus grijp die man bij zijn nek en leg hem jouw bed-eisen maar eens haarfijn in de praktijk uit. Dan is die verrassende mannengedachte in ieder geval uit de wereld geholpen. 😉

En weet gelijk wat mannen in bed willen:

Wat willen mannen in bed, 11 heldere tips

Ding 4: Een man denkt dat hij iets moet oplossen

Dit vind ik zelf de meest irritante/verrassende gedachte van mannen. Ik heb dit met mijn ex precies zo ervaren.

Ik had mijn maandelijkse feestje en zag weer eens de grootste beren op de weg (die er uiteraard de week ervoor nog nergens te bekennen waren).

Kortom: Hormonen.

In versnelling 10 flapte ik er van alles uit en zag de man in kwestie me aankijken alsof ik (wat natuurlijk ook zo is) van een totaal andere planeet kwam.

Vervolgens schreeuwde ik zowat “Zeg jij nou ook eens iets!!!” Hij stamelde toen alleen maar dat hij er wel een oplossing voor zou bedenken. Ik viel zowat van mijn stoel en zei “Neeeeheeeee, ik wil er gewoon over praten. Snap dat dan.”

Precies dat is dus wat hij niet begreep. Een man ziet zo’n gesprek als een vraag, die naar een passende oplossing of antwoord moet leiden. Niets is irritanter voor ons vrouwen, omdat wij nu eenmaal zo af en toe gewoon wat willen spuien zonder specifiek doel of beantwoording. Gewoon omdat we dat nu eenmaal doen.

Wat dus waarschijnlijk slim is om even te onthouden is dat mannen zichzelf echt zien als probleemoplossers:

Geklaag is een actiesignaal om na te denken over een oplossing.

Wat vrouwen waarderen bij technische problemen maar haten bij emotionele problemen (die beren op de weg dus) 😉

Relatiecoach Mathijs Dingjan: De 11 beste relatie tips!

Ding 5: Een man denkt dat een vrouw een onbegrijpbaar wezen is

Ding 5 sluit natuurlijk naadloos aan op ding 4 wat wij ook wederzijds totaal niet aan mannen begrijpen. En zij snappen geen reet van ons.

Roue Verveer vertelt in dit filmpje over de zeer herkenbare miscommunicatie tussen mannen en vrouwen.

Mannen voelen volgens hem gewoon geen moer aan en daar gaat het mis!

Volgens hem moeten vrouwen gewoon leren communiceren volgens de regeltjes van mannen, dan is elke dag zonniger en staan we zij aan zij zonder problemen…

Communicatie tussen man en vrouw: 12 Belangrijke inzichten

Ding 6: Een man denkt dat hij zijn eigen boontjes moet doppen

Als een man niet lekker in zijn vel zit, een probleem heeft op werk of een echt goed meningsverschil heeft met een vriend, dan heeft hij de neiging om zich terug te trekken om over dit probleem na te denken.

Hij wil zijn eigen boontjes doppen.
De zanger van De Likt wil het ook gewoon liever lekker allemaal zelf doen.

En pas na dit eerste even allemaal zelf doen, wil hij met jou over dit onderwerp praten!In een stuk uit de Volkskrant is te lezen hoe Marianne Colley haar ervaring deelt over de man die zijn eigen boontjes wil doppen. Wel zegt zij dat mannen wel degelijk graag met anderen, dus ook met ons vrouwen, praten over emoties. 

Omdat veel vrouwen echter de neiging hebben de man dan maar meteen uitgebreid te gaan analyseren, zal hij zo’n gesprek liever uit de weg gaan.

Maar als je kunt luisteren en je aandacht weet te doseren, dan word je volgens haar belegerd door mannen die met jou hun diepste gevoelens willen bespreken. ‘Dat is overigens niet altijd een onverdeeld genoegen, zegt Colley, want het is bepaald niet altijd even boeiend wat de mannen op hun lever hebben: In emotioneel opzicht blijven veel mannen toch steken in het stadium van de Neanderthaler.’ 😉

Mannen lijken gewoon geneigd om actie te ondernemen of om simpelweg geduldig en hoopvol te wachten tot de boze donderwolk voorbij is. De ene manier is niet beter dan de andere. Het zijn simpelweg 2 hele verschillende manieren en dit moeten wij als vrouwen misschien iets beter leren begrijpen.

Het vergt voor mannen veel meer energie om te zeggen hoe ze zich voelen, hun problemen te delen en zelfs om goed nieuws te delen! Veel mannen denken dat praten gelijk staat aan jezelf blootstellen en dus aan risico. Het is iets dat hen allesbehalve gemakkelijk afgaat, ze zijn bovendien als de dood om fouten te maken!

Wat je kunt leren van een man die in zijn ‘mancave’ kruipt (hij komt er namelijk vanzelf wel weer uitgekropen) 😉

Een vriendin van mij komt vaak bij me voor advies. Bijvoorbeeld als ze weer niet weet wat ze met haar vriend aan moet.

Wanneer ze beide na een drukke werkdag thuiskomen (met uiteraard zo af en toe de bekende struggles tijdens een werkdag of met collega’s) gaat haar vriend op de bank zitten om een voetbalwedstrijd kijken.

Maar zij wil het liefst meteen even praten over wat er die dag gebeurd is. De een kiest er dus duidelijk voor zijn of haar probleem intern te beheren, de ander kiest voor het gezamenlijk bespreken en beheren van zo’n zelfde probleem.

Zoals John Gray zegt in zijn boek Mannen komen van Mars, vrouwen komen van Venus, is het grootste verschil tussen de twee dat wanneer een man een probleem heeft, hij zich terugtrekt. Hij richt zich vervolgens gewoon op andere dingen. Je zou kunnen zeggen dat ze zich tijdelijk even verbergen in hun eigen ‘mancave’ en zich afzonderen. Het is op zo’n moment lastig voor hem om aan iemand advies te vragen.

Wij vrouwen worden daarentegen juist emotioneel. Dit vinden mannen vaak een beetje overweldigend. De manier waarop wij vrouwen onze angsten en zorgen verlichten is door te praten en (zoals al eerdergenoemd) alles eruit te gooien. Hoewel we dit dus niet altijd met een doel doen om daadwerkelijk een oplossing te vinden of andere hun mening te horen. Wij voelen misschien niet de behoefte zoals mannen dit voelen om onszelf groot te houden. Wij vrouwen voelen ons wat meer toegestaan om te huilen en gevoelens te laten zien.

Laat de man in kwestie dus letterlijk eerst zelf even zijn eigen boontjes doppen, dit doet hij nu eenmaal graag.

Hierna kun je op een rustige en vooral niet overweldigende manier hem proberen te laten delen. Zodra een man weet dat dit bij jou kan, is het schaap over de dam en zal hij voortaan sneller durven en willen delen!

Relatieproblemen oplossen? Ontdek deze 27 relatiegeheimen

Ding 7: Een man is ook onzeker! Dit is zijn grootste angst

Dit beseffen veel vrouwen zich niet: maar de meeste mannen zijn doodsbang om een vrouw aan te spreken. Dit omdat ze bang zijn om door diezelfde vrouw afgewezen te worden! Een man kan wel goed doen of verbloemen (met een grote mond) alsof dit allemaal niet zo is maar ze zijn hier heus ook onzeker in!

Vandaar dat ze zichzelf gewoon te pletter zuipen als ze uitgaan… want dan zijn ze impulsiever en neemt hun zelfvertrouwen toe. Dan durven ze dus opeens wel die ene mooie vrouw aan te spreken!

Alleen… komt er dan vaak alleen nog maar dronkenmanspraat uit.

En als wij iets onaantrekkelijk vinden… 😉

#1 Datingcoach Mathijs vertelt je zijn 7 belangrijkste inzichten

Ding 8: Een man denkt dat hij een individu is in een sociale hiërarchie

Dit blijkt uit het boek “You just don’t understand” van Deborah Tannen.

Dat komt omdat mannen de wereld als volgt zien: een man is een individu in een hiërarchische sociale orde waar hij een plekje omhoog of omlaag in gaat. In deze wereld zijn conversaties, een soort onderhandelingen waarbij mensen de sterke hand proberen te behouden en zichzelf proberen te beschermen tegen andere, die hen een plekje willen laten zakken en de baas willen spelen.

Daarom hebben mannen er zo’n hekel aan als andere mensen zeggen dat ze iets anders zouden ‘moeten’ doen, omdat die andere persoon dan ‘de baas speelt’ over hen.

Je kunt je voorstellen dat wij vrouwen dan natuurlijk geregeld iets te dicht in de buurt van zijn hiërarchische orde komen en hij bang wordt een plekje van zijn rang gestoten te worden.

Tips voor ons om met deze gedachte om te gaan

 • Probeer je zelf er niet tegen te verzetten, maar houd er rekening mee.
 • Probeer een man zo weinig mogelijk kritiek te geven. Laat hem eerst zelf zijn problemen oplossen of tobben over zijn eigen falen. (Dit vindt hij namelijk zelf al erg genoeg)
 • Mocht hij jouw advies willen, vraag hem dan of hij inderdaad jouw mening wil horen. Liever niet, dan niet! Een man vindt altijd wel een weg om het voor elkaar te krijgen, want hij wil nu eenmaal niet falen.

Geef dus alleen kritiek op wat echt belangrijk voor jou is. Je hoef dus niet te zeggen dat hij een ander plankje moet gebruiken bij het smeren van het brood.

Nee, geef kritiek op de belangrijke dingen.

Zeg bijvoorbeeld niet: “Nu heb je alweer die stapel T-shirts omvergegooid.” Maar: “Joehoe, ik heb zo mijn best op die stapel T-shirts gedaan, gooi jij ze om!” Zeg het altijd op een rustige en niet op een aanvallende toon. De boodschap zal beter bij hem aankomen.

Dit kunnen allemaal redenen zijn waarom een verliefde man plotseling afstandelijk wordt. Lees er hier meer over:

Waarom Doet Een Verliefde man Afstandelijk? Dit Zijn De 7 Redenen

Ding 9: Te vrouwelijk vindt hij onbetrouwbaar

Mannen houden van ‘vrouwelijke vrouwen’. Anders zou hij wel iedere maand op de huishoudbeurs zijn slag slaan om de ‘vrouw’ van zijn dromen tegen het lijf te lopen tijdens de strijd om de beste goodiebag.

Maar het kan ook allemaal iets te vrouwelijk worden en daar knapt hij dan weer onwijs op af. Dus girls, koester je mannelijke trekje.

Britse onderzoekers lieten mannen namelijk kiezen uit portretfoto’s van samengestelde vrouwen. De helft van de gezichten was supervrouwelijk, de andere helft had ook wat mannelijke trekken. Er werd de mannen tijdens het onderzoek gevraagd met welke vrouw ze een kortstondige relatie aan zouden gaan en met welke vrouw ze zouden willen trouwen en kinderen krijgen.

Wat bleek?

Dames met extreem vrouwelijke trekken worden sneller bestempeld als onbetrouwbaar dan vrouwen met een paar mannelijke trekken.

Mannen gaan dan ook liever een lange relatie aan met iemand die meer mannelijke trekken heeft.

De openbaring van deze mening komt van Reddit, waar talloze mannen reageerden op een poll. Deze was geheel in stijl betiteld als ‘Dingen waarvan vrouwen denken dat het ze aantrekkelijker maakt voor mannen, terwijl mannen ze daardoor juist minder knap vinden.’

1. Getekende wenkbrauwen

Natuurlijk: niemand is gecharmeerd van jaren 90-streepjes. Maar we zijn ervan overtuigd dat een vleugje wenkbrauwpotlood wonderen kan verrichten.

2. Die zogenaamd schattige kleinemeisjesstem. Nóóit sexy.

Ehm oké. En wat nou als je niet gezegend bent met een super volwassen stem? Uiteindelijk zal dit allemaal best meevallen, die stem boeit een man natuurlijk het allerminste aan jou. Bovendien compenseer je dat gewoon met je fantastische zangtalent (met die hoge stem 😉 )

3. Overdreven bruine tinten

Bedoelen de mannen vrouwen die eruitzien als wortels? Dan: geheel terecht. Maar met een laagje bruin is natuurlijk niets mis vinden wij.

4. Hoge hakken. Ze zijn onpraktisch en maken je kreupel

Als je er niet op kunt lopen, inderdaad. Maar goed, wij zetten al onze hakken meteen bij het grofvuil voor je. Not.

5. Te veel parfum

We hebben inmiddels een vermoeden dat overdaad voor mannen inderdaad schaadt.

6. Broeken die heel hoog zitten

Ah, high waisted-broeken? Die zijn, zeker qua comfort, misschien wel het beste dat de vrouwenkleding ooit is overkomen.

7. Felle en uitgesproken lippenstift

Púre jaloezie.

Mathijs vertelt je in dit artikel nog een heleboel meer over wat mannen dus wel zoeken in een vrouw.

Ding 10: Een man denkt dat hij moeite moet doen voor een waardevolle vrouw

Mannen willen het gevoel hebben dat ze jou versieren dankzij hun versiervaardigheden. Daarna zou hij maar wat graag het gevoel willen hebben dat hij een relatie met jou heeft kunnen krijgen, omdat hij zo zijn best voor je heeft gedaan!

Hij wil bewonderd en bevestigd worden

Mannen willen zichzelf graag bewijzen. En niet alleen wil hij presteren, hij wil ook dat dat vervolgens gezien wordt. Hij heeft het nodig bewonderd te worden en respect en bevestiging te krijgen.

Ook wil een man graag wat voor ons vrouwen kunnen betekenen. Instinctief zal hij graag voor je willen zorgen. Dat geeft hem gewoonweg een goed en vooral mannelijk gevoel.

Daarom werken sommige mannen ook zoveel. Hij stelt veel werken en veel geld verdienen gelijk aan veel zorgen. Voor de moderne, zelfstandige en succesvolle vrouw is hij op dat vlak eigenlijk nauwelijks meer nodig. Als hij geen andere manieren ziet om voor haar te zorgen, zal hij zich hierdoor snel een beetje nutteloos voelen.

Hij moet je dus kunnen beschermen, ook al ben jij een sterke vrouw

Het instinct om een vrouw te willen beschermen en ondersteunen zit diepgeworteld bij de man. Ook al is de vrouw verbaal heel assertief, heeft ze al lang geleden een cursus zelfverdediging gedaan en altijd een busje pepperspray in haar tas, die behoefte zal bij hem voorlopig niet verdwijnen.

Als vrouw hoef je nu niet ineens alles uit je handen te laten vallen, omdat die man het wel voor je opraapt.

Nee.

Maar wat wèl belangrijk is dat jij je inleeft in hoe de man zich (soms onbewust) kan voelen. En daar kan je rekening mee houden. Door als sterke vrouw rekening te houden met, en in te spelen op, zijn mannelijke behoeftes.

 • Geef hem bevestiging in zijn mannelijke kracht “Ik krijg die deksel niet van de appelmoes liefie..” of “OMG, wil je alsjeblieft komen om een hele grote spin te pakken?” (Succes niet gegarandeerd 😉 )
 • Geef hem zijn aandeel en spreek je waardering daarvoor uit “Ik heb jouw advies toegepast op werk ik voel me er inderdaad prettiger bij, dit had ik even nodig, dankjewel!”
 • Laat hem excelleren op zijn gebied “Wil je me helpen met mijn spelling, ik weet dat jij dat goed kan”

Zo, expert van de mannengedachtes! Er schuilt toch wel wat meer in dat knappe mannen bolletje dan we dachten he? Met deze verrassende mannen gedachtes kun je nu wel even verder denk ik.

Ben je nou nog steeds benieuwd naar dat mannenbrein, hun diverse soorten gedachtes en kijk op vrouwen?

“Ja Anne dat ben ik!”

Nou dan ben je een bofkont, want ik heb nog iets voor je…

Mathijs heeft een rapport geschreven over de drie schakels in zijn Mannenbrein, waarmee jij een man kan laten zien dat jij die man echt als geen ander begrijpt. Hiermee win je hem echt voor je en leer je tevens hoe je hem zult behouden.

Het is een gratis rapport wat je hieronder kan downloaden:

Ja, stuur me 'de 3 schakels in zijn mannenbrein' nu gratis!

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Oh, en vergeet hieronder je gratis download niet ;)

Liefs,
Anne

Wil je dat hij 100% voor jou kiest?

Ontdek deze 3 simpele schakels in zijn mannenbrein
waarmee hij alleen nog maar aan jou kan denken,

Halsoverkop verliefd op je wordt,

En hij je zal smeken om een relatie.

Ja, stuur me de 3 schakels nu gratis!

Gerelateerde artikelen

Reacties

Schrijf een reactie

Ontdek hoe je hem
100% voor jou laat kiezen
Bekijk onze tips &
video's op Youtube
Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)