Vindt hij me leuk test: De 10 signalen die het je vertellen

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien waarin je 31 kant-en-klare berichtjes krijgt om definitief zijn hart te veroveren? Ontdek deze 31 berichtjes en 'de 3 schakels in het mannenbrein' hier: Download de 31 berichtjes

De meeste vrouwen hebben namelijk absoluut geen idee wanneer een man geïnteresseerd is.

Is hij gewoon een vriend of wil hij meer? Maakt hij gewoon een praatje met je of is hij aan het flirten?

Dit zijn de vragen die door de hoofden van de meeste ongetrainde flirtsters rond dansen.

Vindt hij jou écht leuk of is hij gewoon lol met je aan het maken omdat hij zich verveelt? Heeft die verlegen jongen ook gevoelens voor jou of komt het alleen van jouw kant?

Het cryptische gedrag van een man kan je hiermee helemaal gek maken. Vooral als het dansspelletje tussen jullie zich voor een langere tijd aanhoudt.

Om antwoord te krijgen op dit soort vragen moet je leren te kijken naar de manier waarop een man zich om jou heen gedraagt. Mannen die een vrouw leuk vinden vertonen automatisch bepaalde gedragingen.

Om erachter te komen of een man jouw leuk vindt zal je minder moeten letten op wat hij tegen je zegt en meer moeten letten op zijn lichaamstaal. Dit is iets wat mensen namelijk moeilijk kunnen verbergen.

Hij kan volhouden dat hij jou ‘gewoon als vriend ziet’, maar met deze 10 lichaamstaaltips zal zijn lichaam en gedrag het alsnog aan jou verklappen.

Wil je trouwens gewoon direct weten hoe je hem smoorverliefd op je maakt? Ga dan snel naar dit artikel: 7 Must-have tips om hem verliefd op je te maken

1: Hij verandert spontaan als jij in zijn buurt komt

Dit komt omdat hij zelfbewust wordt. Dit betekent dat ineens bewust wordt van zijn eigen gedrag. En wat jij daarvan zal vinden..

Als hij bijvoorbeeld aan het lachen is, zal hij ineens heel nuchter doen. Of als hij stil zit, kan hij ineens luid worden om  alle aandacht van de groep op zich willen hebben.

Wat er door de hoofd van de man gaat is eigenlijk:’Oh shit, daar is ze. Beter doe ik iets.’ En simpelste ‘iets doen’ is meestal juist het tegenovergestelde van hij aan het doen was!

Dit doet een man om de “juiste” indruk op je te maken of om er zeker van te zijn dat jij hem ziet staan. Wat hij eigenlijk aan jou vraagt is vooral jouw aandacht en goedkeuring.

Het maakt nogal een verschil of de man introvert of extravert is. Als hij introvert is zal hij waarschijnlijk stil worden en als hij extravert is zal hij juist alle aandacht van de groep op zich gaan eisen.

Bij een extraverte man is de reactie om te geven makkelijk: geef hem de aandacht die hij wilt en lach om zijn grappen (als hij die maakt). Probeer zijn ogen te zoeken met de jouwe, want dit contact is juist wat hij wilt.

Bij een introverte man is het wat moeilijker. Hij zal waarschijnlijk van normaal gedrag omslaan in stil, afwachtend gedrag.

Wat te doen: Kijk hem wat langer aan dan normaal en lach stiekem een beetje naar hem. Lacht hij terug? Bingo!

Kijkt hij je snel aan en dan weer weg? Dan vind je hij je waarschijnlijk leuk maar is gewoon verlegen 😉

Wil je trouwens veel meer flirttips om hem gek op je te maken? Lees dit artikel 12 Subtiele, aantrekkelijke en sexy flirttips voor vrouwen

2: Hij leunt jouw kant op

Een man die geïnteresseerd is zal met zijn bovenlichaam jouw kant op leunen. Dit doen mannen  automatisch als ze zich aangetrokken voelen tot een vrouw.

Het kan zelfs inhouden dat hij zijn rug toekeert naar anderen in zijn omgeving. Hij geeft dan de niet-zo-subtiele cue dat hij in een belangrijk gesprek met jou zit en niet afgeleidt wil worden door de mannelijke competitie.

Sterker nog, hij wil jij dat jij vooral niet afgeleidt wordt door de andere mannen die erbij staan.

Hier kan je een leuk spelletje met hem spelen: Leun iets meer uit als hij naar binnen leunt en leun juist iets meer naar binnen als hij iets meer naar buiten leunt. Wat je dan krijgt is een leuk samenspel tussen jullie lichaamstaal.

Wil je hem laten weten dat je hem ook leuk vindt? Leun dan zelf in als hij iets positiefs over zichzelf zegt. Zo laat je hem weten dat je het met hem eens bent.

Hij zal zich hierdoor nog meer aangetrokken tot jou voelen (:

3: Contrasterende blikken

Staart hij je lang en duidelijk aan voor een paar seconden vanaf een afstand? Maar wordt hij verlegen en vermijdt hij het om naar jou te kijken als hij dichtbij is?

Hij is waarschijnlijk te verlegen om een gedurfde move te maken, ook al vind hij je wel leuk. Dit is jammer, want zo blijven jullie eigenlijk steken bij het zoeken van elkaars oogcontact.

Wat je hierbij kan doen is hem aankijken wanneer hij van een afstand aan het staren is. Dat is in principe wat hij wil: in jouw ogen kijken.

Wil je dat hij 100% voor jou kiest?

Ontdek deze 3 simpele schakels in zijn mannenbrein
waarmee hij alleen nog maar aan jou kan denken,

Halsoverkop verliefd op je wordt,

En hij je zal smeken om een relatie.

Ja, stuur me de 3 schakels nu gratis!

4: Hij pronkt veel

Hij haalt capriolen uit of doet grappig als je om hem heen bent. En hij kijkt altijd als eerste naar jou om je reactie te zien.

Het maakt hierbij niet uit of hij een vriend aan het sarren is, een spelletje speelt of gewoon aan het chillen is. Als hij iets doet om in de spotlights te staan, zal hij zoeken naar een teken dat jij om dat moment zag staan.

Reageer hierop door te lachen om zijn gedrag, ook al vind je het niet superkomisch. Het zal voor hem een grote boost zijn om te zien dat hij jou een glimlach heeft bezorgd.

5: Hij komt dichter bij jou

Als een man je leuk vindt, wil hij instinctief dichtbij je zijn. Het maakt niet uit of jullie met elkaar praten of niet, om een of andere “reden” belanden jullie telkens naast elkaar.

Dus staat hij telkens naast je in de lift? Loopt hij vlak langs je, ook al is er genoeg ruimte?

Hij is waarschijnlijk al die tijd al de moed aan het verzamelen om iets tegen je te zeggen, maar durft de woorden niet uit zijn mond te laten gaan.

De sneaky flirt tip: Tik hem een paar keer “per ongeluk” aan en kijk hoe hij hierop reageert.

11 Subtiele lichaamstaal signalen die verraden dat hij je leuk vindt

6. Hij praat met een diepere stem

Dit is een typische vorm van het vertonen van masculine gedrag. Als een man instinctief zijn stem verlaagt als hij met je praat betekent dit dat hij een masculine rol in jouw omgeving wilt aanhouden.

7. Hij staat rechtop

Als een man een vrouw leuk vindt, wil hij zijn beste kant aan de vrouw laten zien. Dit doet hij instinctief door een mannelijke houding aan te nemen.

Qua lichaamshouding zal hij daarom in de militaire stand schieten: Schouders recht, borst vooruit en rug recht. Een typisch voorbeeld van een dominante houding.

Én een duidelijke indicatie dat hij je leuk vindt! Vooral als hij op zijn houding let als hij in jouw bijzijn is en er niet op let als jij niet in de buurt bent.

8. Hij kopieert jouw bewegingen

Als jij tegenover een man zit die je leuk vindt, zal je instinctief zijn gedrag gaan kopiëren zonder dat je het doorhebt.

En dat geldt ook voor mannen! Dus als je met hem aan het praten bent en je zit al een tijdje in een bepaalde houding, doe dan bijvoorbeeld expres je hand bij je mond of kin.

Volgt hij jouw bewegingen? Veelzeggend!

9. Zijn vrienden plagen hem

Dit is een duidelijke indicator dat een man jou al kneiterleuk vindt! Als jij in dezelfde kamer loopt waar hij aan het chillen is met zijn vrienden, houd dan goed het gedrag van zijn vrienden in de gaten.

Als zijn vrienden snel naar hem kijken, hem op z’n arm slaan of zelfs naar hem lachen, wordt hij waarschijnlijk door zijn vrienden geplaagd omdat jij in de buurt bent.

Dan is er niet veel meer om over te twijfelen: Hij vindt je duidelijk leuk. Hij heeft met zijn vrienden het erover gehad dat hij jou leuk vind.

Zij weten het, hij weet het, en jij weet het nu ook 😉

10. Hij raakt geërgerd als je met andere mannen flirt

En last but not least, de atoombom der testen: Ga flirten met een andere man. Hier moet ik wel een disclaimer bijgeven want…

Het kan ook ten koste gaan van zijn liefde voor jou. Het flirtspelletje is namelijk een preview van hoe het later in de relatie gaat zijn.

En als hij al wél weet dat jij hem leuk vindt (hij heeft dat gehoord of wat dan ook) en hij ziet jou met een andere man flirten kan dit een teken voor hem zijn om jou minder te gaan vertrouwen.

Dus als je deze wilt en gaat toepassen, let dan op: beperk het flirten tot een minimum. Lach om de grappen van de andere man, maar houd het casual.

Waar wil je op letten als je dat doet?

Als hij je écht leuk, zal hij geïrriteerd raken als jij leuk praat met een andere man. Het kan zelfs zijn dat hij wegloopt.

Hij kan er gewoon niet tegen dat jij met een andere man aan het flirten bent. In zijn hoofd zou jij degene moeten zijn met wie hij aan het flirten bent, maar heeft de ballen er nog niet voor gehad.

Nogmaals, wees voorzichtig met tip. Deze kan namelijk in je gezicht ontploffen.

In dit artikel lees je trouwens precies waar mannen van houden en hoe je aantrekkelijk voor hem bent: 9 Onverwachte dingen waar mannen van houden

Met deze tips hoef je nooit meer kansen in de liefde zich aandienen te missen. Doe er je voordeel mee! Deel je ervaringen hieronder in de comments, andere lezers vinden dit ook leerzaam en inspirerend.

Ja, stuur me 'de 3 schakels in zijn mannenbrein' nu gratis!

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Oh, en vergeet hieronder je gratis download niet ;)

Liefs,
Mathijs Dingjan

Wil je dat hij 100% voor jou kiest?

Ontdek deze 3 simpele schakels in zijn mannenbrein
waarmee hij alleen nog maar aan jou kan denken,

Halsoverkop verliefd op je wordt,

En hij je zal smeken om een relatie.

Ja, stuur me de 3 schakels nu gratis!

Gerelateerde artikelen

Reacties

Schrijf een reactie

Ontdek hoe je hem
100% voor jou laat kiezen
Bekijk onze tips &
video's op Youtube
Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)