Flirt hij met mij? 15 Subtiele flirtsignalen die hem verklappen

“Mannen zijn rationele wezens die van duidelijke taal houden en er vaak geen doekjes om winden.”

Deze veronderstelling, die heel vaak voorkomt op het gebied van dating, doet denken dat mannen altijd zo direct mogelijk willen zijn en altijd glashelder zijn over hun intenties.

Maar welllicht ben je wel eens op date geweest met een leuke man en ging er toen slechts één vraag de hele tijd door je hoofd:

“Flirt hij met mij?”

Want als het op flirten aankomt, zijn mannen lang niet altijd zo duidelijk en direct als zo vaak verondersteld wordt.

Gelukkig zijn er een aantal onbewuste signalen die gelijk verraden dat een man wel degelijk met je flirt. Je krijgt ze in dit artikel.

Je leert namelijk:

 • Over 15 flirtsignalen die mannen (onbewust) afgeven
 • Waarom sommige mannen in Sherlock Holmes veranderen als ze flirten
 • Hoe zijn lichaamstaal en gezichtsexpressie z’n flirten verraad
 • Wat een flirtende man gemeen heeft met Spider-Man
 • En nog veel meer…

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien waarin je 31 kant-en-klare berichtjes krijgt om definitief zijn hart te veroveren? Ontdek deze 31 berichtjes en 'de 3 schakels in het mannenbrein' hier: Download de 31 berichtjes

Maar bekijk alvorens we van start gaan deze video eens, waarin ik je de 7 belangrijkste flirt signalen geef:

Het maakt niet uit of het nu gaat om een man die je een poosje date, of dat het gaat om een man die net een praatje met je komt maken bij de bushalte.

Ongeacht de situatie geven de meeste mannen altijd dezelfde soort flirtsignalen af waardoor zijn intenties opeens extreem duidelijk worden.

En als jij de man in kwestie enigszins interessant vindt, wil je uiteraard antwoord krijgen op de vraag “flirt hij met mij?”.

Met de flirtsignalen in dit artikel krijg je gegarandeerd een antwoord op die vraag en hoef je je nooit meer af te vragen of een man jou nou echt leuk vindt of niet.

Mannen maken de onderliggende intentie om met je te willen flirten namelijk niet altijd duidelijk met hun woorden…

Maar deze 15 subtiele en onbewuste flirtsignalen

die spreken boekdelen.

Laten we gelijk beginnen.

Signaal 1: De tandeloze lach

Sla een willekeurig magazine met datingadvies voor vrouwen open en je krijgt ergens in zo’n artikel geheid deze zin te lezen:

“Als hij veel naar je lacht, dan is dat een duidelijk flirtsignaal”

Ik zeg niet dat deze veronderstelling fout is. Sterker nog, uit onderzoek blijkt dat lachen wel degelijk een duidelijk flirtsignaal is voor beide geslachten.

Uit ander onderzoek blijkt echter dat, over het algemeen, mannen minder vaak een lach opzetten dan vrouwen.

De gezichtsexpressie van mannen is over het algemeen minder dynamisch dan die van vrouwen.

Dit betekent dat flirtsignalen die te maken hebben met iemands gezichtsexpressie (zoals lachen, opgetrokken wenkbrauwen en grotere pupillen) bij mannen vaak lastiger te herkennen zijn dan bij vrouwen.

Gelukkig is er één specifiek soort lachje dat zeer kenmerkend is voor mannen als ze met je proberen te flirten.

Ik heb het hier over de tandeloze lach.

De tandeloze lach is gelukkig een stuk minder luguber dan het klinkt 😉.

De tandeloze lach kan je namelijk zien als een soort glimlach, maar dan wat ingetogener (en vaak ook wat ongemakkelijker).

Op dit plaatje zie je er een goed voorbeeld van:


Vaak gaat deze ‘lach’ gepaard met een knikje. Deze lach als flirtsignaal komt vooral voor als hij bij je in de buurt komt en je, vaak meermaals, passeert (hierover later meer).

Deze lach is een typisch mannelijk flirtsignaal omdat het aan de ene kant een gebaar is dat hij met je in contact wil komen, maar aan de andere kant wil hij ook niet te veel weggeven.

Dit komt omdat het ego van veel mannen namelijk erg fragiel kan zijn (ook al lijkt dat soms totaal niet zo, ik weet het).

Mannen willen niet dat hun ego wordt geraakt in de vorm van een afwijzing waardoor ze op de meest subtiele manieren (zoals deze tandeloze lach) toch proberen een soort flirtcontact met je aan te gaan, zonder dat ze het risico lopen gelijk keihard afgewezen te worden.

Het gegeven dat mannen op dit soort ultrasubtiele manieren flirten maakt het niet altijd even makkelijk deze signalen herkennen. Toch zijn sommige signalen een stuk minder subtiel dan hij denkt.

Laten we gelijk zo’n soort signaal doornemen.

Signaal 2: Hij komt dichterbij

Stel, je zit in een café te werken achter je laptop en in datzelfde café zit een leuke man een paar tafeltjes van je vandaan.

Ook hier gaat de ‘flirt hij met mij’ vraag meerdere malen door je hoofd aangezien hij  meermaals jouw kant opkijkt en subtiele signalen lijkt af te geven (zoals de tandeloze lach uit het vorige signaal).

Wat echter zijn onderliggende intenties helemaal obvious maakt, is dat hij al meerdere keren naar het toilet is gegaan.

Een toilet dat zich toevallig bij jouw tafeltje in de buurt bevindt.

En inderdaad… zo klein is de mannelijke blaas nou ook weer niet. Het is puur een excuus om dichterbij je te kunnen komen.

Bij je in de buurt komen is een typisch flirtsignaal van mannen.

Het is namelijk een veilige manier om onbewust naar jou te kunnen communiceren: “Hey, ik vind jou wel mooi maar ik durf je niet aan te spreken, dus ik kom vaak bij je in de buurt in de hoop dat er wat gebeurt”.

(Begrijp me trouwens niet verkeerd. Aanspreekangst komt voor bij beide geslachten. Ook vrouwen proberen op deze manier subtiel in contact te komen met een aantrekkelijk iemand van het andere geslacht).

Dichterbij komen kan zich echter ook op andere manieren manifesteren.

Stel nu bijvoorbeeld dat je op date bent met een man, maar je weet niet zeker of hij je nou echt ziet zitten en of hij daadwerkelijk met je flirt.

Een goede manier om daar achter te komen is door te kijken naar zijn lichaamstaal. Als hij de ruimte tussen jullie expres verkleint en hij veel naar jouw richting in leunt, dan kan je er zeker van zijn dat hij met je flirt.

Deze verschillende  manieren van dichterbij komen hebben uiteindelijk één specifiek doel: jou kunnen zoenen.

Apart genoeg zijn het niet alleen de lippen die een belangrijke rol spelen bij het zoenen. De ogen van een man verraden namelijk nog veel beter zijn intentie om te zoenen en oogcontact is daarbij ook een extreem belangrijk flirtsignaal.

Laten we daar gelijk even een blik op werpen (woordgrap inbegrepen).

Signaal 3: De oogcontact driehoek

“Als hij oogcontact zoekt, dan wil hij met je flirten.”

Ook dit is een veelvoorkomende leus als het gaat om flirtsignalen bij mannen. En het klopt ook zeker.

Het mooie van oogcontact is dat je het als flirtsignaal kan herkennen in talloze verschillende situaties:

 • De man aan de andere tafel in het café kijkt steeds jouw richting op
 • De man bij de bushalte probeert constant jouw blik te vangen
 • De man die langs je loopt op straat kijkt je lang aan
 • De man waarmee je op date bent staart je diep in de ogen aan
 • Die man op de dansvloer kijkt steeds jouw kant op en komt dichterbij

Sterk en frequent oogcontact maken is dus een duidelijk flirtsignaal.

Echter is er een speciale vorm van oogcontact die jou nog een veel beter antwoord op de “flirt hij met mij” vraag kan geven.

Als je deze speciale vorm van oogcontact kunt herkennen, beschik je over de macht om een man direct te betrappen op flirten.

Ooit gehoord van de oogcontact driehoek?

Bij deze vorm van oogcontact kijkt hij je vaak eerst in het rechteroog aan, dan in het linkeroog, dan kijkt hij naar je mond en dan komt zijn blik weer terug naar je ogen.

De driehoek vorm van deze manier van oogcontact ziet er ongeveer zo uit:

 

 

De reden dat hij naar je mond kijkt is, je raad het al, omdat hij je wil zoenen.

Zo zie je dat oogcontact een sterkt signaal is om na te gaan of hij met je flirt en of hij je wil zoenen.

Let op: kijkt hij tijdens het flirten vaak naar je mond terwijl hij met z’n tong z’n eigen lippen nat maakt? Dan kan je er zeker van zijn dat hij je wil zoenen. Meer van dit soort zoensignalen krijg je in dit artikel.

Signaal 4: Hij gedraagt zich anders bij jou

Los van het gegeven dat hij vaker bij jou in de buurt wil komen, gedraagt hij zich ook nog eens anders als jij in de buurt bent.

Als jij in de buurt bent, wil hij zich uiteraard van z’n beste kant laten zien. Als hij doorheeft dat jij hem in de gaten hebt, doet hij z’n best om jou te imponeren. En mocht hij een kleine blunder maken waar jij in de buurt bent, dan zal hij dit zo snel mogelijk weer proberen recht te zetten zoals zo mooi wordt geïllustreerd in dit filmpje:

“Maar Laurens, hoe weet ik nou dat hij zich anders gedraagt als ik in de buurt ben? Ik kan immers niet zien hoe hij zich gedraagt als ik er niet ben, toch?”

Goeie (haast filosofische) vraag lezeres! Gelukkig kan je hier op twee simpele manieren achter komen.

Ten eerste valt het je vaak op dat hij zich anders dan anders gedraagt omdat zijn gedrag namelijk overduidelijk is. Vaak lijkt dit gedrag op typisch haantjesgedrag.

Haantjesgedrag is een typisch mannelijk flirtsignaal.

Bijvoorbeeld:

 • Hij is heel druk als hij bij je in de buurt is (als hij normaal stil is)
 • Hij complimenteert je constant
 • Hij probeert je te imponeren met sterke verhalen
 • Hij maakt wijde, overdreven expressieve gebaren
 • Hij doet stoer tegenover zijn vrienden

Oftewel: zijn gedrag wordt haast theatraal als jij in de buurt bent, puur om jou te kunnen imponeren.

Maar let op: in sommige gevallen wordt het gedrag van een man vaak juist wat ingetogener als er een vrouw in de buurt komt die hij leuk vindt. Dit gebeurt vaak bij mannen die van nature verlegen zijn.

De tweede manier om erachter te komen of hij zich anders gedraagt is door het te vragen aan zijn omgeving.

Vraag bijvoorbeeld aan zijn vrienden of hij “altijd zo is” als jij erbij bent.

Let op: Vraag dit bij voorkeur als hij er zelf niet bij is. Hij kan namelijk erg in de spotlight worden gezet als jij er naar vraagt als z’n vrienden erbij zijn. Denk eraan: mannen hebben een klein egootje en staan niet graag voor schut bij vrienden.

Signaal 5: Hij is extreem beleefd tegen je

Beleefd zijn is tevens een vorm van gedragsverandering die ontstaat omdat mannen stiekem met je willen flirten.

In veel gevallen is het namelijk zo dat de meeste mannen opeens poeslief worden als er een vrouw in de buurt is die ze aantrekkelijk vinden.

Mathijs en ik hebben dit meerdere malen gezien bij het coachen van mannen. Veel van onze mannelijke klanten komen namelijk naar ons toe omdat ze aan de beruchte friendzone willen ontsnappen.

Veelal zijn deze mannen in de friendzone geëindigd omdat ze zich ook heel erg als “vriendelijke vriend” gedragen.

In veel gevallen komt dit omdat de meeste mannen geen idee hebben hoe ze goed moeten flirten en hopen met aardig en lief gedrag uiteindelijk de interesse van een vrouw te wekken.

Kortom:

hele lieve mannen hebben vaak onderliggende intenties.

Dit ‘overvriendelijke’ gedrag komt er vaak op de volgende manieren uit:

 • Hij complimenteert je heel veel
 • Hij biedt aan drankjes voor je te kopen
 • Hij is het eens met alles wat je zegt
 • Hij is altijd bereikbaar voor je
 • Hij doet alles wat jij wil

Begrijp me trouwens niet verkeerd: veel mannen zijn van nature vriendelijke en aardige wezens. Mocht een man je een compliment geven wil dat niet gelijk zeggen dat hij daadwerkelijk met je flirt.

Maar het is juist een cocktail van veel, heel overdreven vriendelijke eigenschappen en gebaren die hem vaak verdacht maken voor het hebben van een dieper liggende onderliggende intentie:

hij vindt je interessant en wil dolgraag met je flirten.

(Trouwens.. de friendzone is niet alleen iets wat bij mannen voorkomt. Mathijs en ik hebben in het verleden ook vrouwen gecoacht die vastzaten in de friendzone. Als jij hier ook last van hebt, raad ik je sterk aan dit artikel over in de friendzone zitten als vrouw te lezen.)

Signaal 6: Hij plaagt je

“Maar Laurens, net zei je nog dat mannen zich juist heel vriendelijk gedragen als ze met me willen flirten?”

Klopt.

Sommige mannen gedragen zich erg vriendelijk. Andere mannen flirten door juist (overdreven) te plagen (en in veel gevallen is het een combinatie van vriendelijk en plagerig gedrag).

Je weet vast nog wel het gezegde van vroeger toen je op de basisschool zat:

meisjes plagen, kusjes vragen.

Het grappige is dat na al die jaren dit principe niet eens zo veel is veranderd.

Ook in de grotemensenwereld is plagen een zeer sterk middel om mee te flirten (dit geldt ook zeker voor vrouwen, zoals je kunt lezen in het artikel over mannen versieren en verleiden).

Dit plagen kan op verschillende manieren voor komen:

 • Hij doet je na
 • Hij tikt je af en toe speels aan
 • Hij daagt je uit
 • Hij maakt grapjes over je hobby’s en interesses

Over het algemeen is deze vuistregel een goeie graatmeter als je wil weten of hij met je flirt:

hoe meer hij jou plaagt, hoe duidelijker het is dat hij flirt.

Signaal 7: Hij is net als Sherlock Holmes

Je hebt vast wel eens van hem gehoord:

Sherlock Holmes. De beroemde Engelse detective die allerlei misdaden weet op te lossen.

Eén van de redenen waarom het hem keer op keer lukt om zelfs de meest complexe misdrijven op te lossen is door kritisch te blijven en vooral veel vragen te blijven stellen.

Holmes gaat nooit van het simpelste uit. Door middel van vragen blijven stellen (aan zichzelf en aan anderen) weet hij steeds de onderste steen boven te halen zoals je ziet in dit fragmentje van de serie Sherlock (aanrader!).

Sherlock Holmes is trouwens niet de enige die veel vragen stelt.

Een man die met jou flirt stelt ook heel veel vragen.

Dit staat ook wel bekend als de interview modus van mannen.

Zodra ze met een vrouw willen flirten blijven ze haar allerlei vragen stellen:

 • Waar kom je vandaan?
 • Wat voor werk doe je?
 • Wat studeer je?
 • Wat zijn je hobby’s?
 • Met wie ben je hier?
 • Wat is je lievelingseten?
 • Wat doe je dit weekend?
 • Et cetera…

De reden waarom vragen stellen zo’n sterk flirtsignaal is, is omdat mannen over het algemeen niet eens zoveel vragen stellen.

Let maar eens op als je een groep mannen hoort praten. Vaak zijn dit eerder langere monologen dan oprechte vragen naar elkaar toe (uitzonderingen daargelaten uiteraard).

Maar zodra mannen in contact komen met een vrouw die ze ook maar enigszins interessant vinden…

dan is het vragenvuur geopend. Net als Sherlock Holmes, probeert hij als een soort detective van alles over je te weten te komen.

Hoe meer (onbenullige) vragen hij stelt, hoe groter de kans dat hij met je flirt.

Signaal 8: Jullie zijn een perfect match!

Zij: “Ik kijk de laatste tijd veel GTST, ik weet niet precies waarom.. ik vind het gewoon heerlijk mezelf af te leiden met een soapserie”.

Hij: “Wat toevallig! Mijn moeder keek dat vroeger ook altijd en sindsdien ben ik ook verslaafd.. niet tegen m’n vrienden zeggen hoor! En vertel, als je niet GTST aan het kijken bent.. wat vind je dan leuk om te doen?”

Zij: “Oh ik hockey erg veel met m’n vriendinnen. En daarnaast vind ik shoppen leuk om te doen als ik in het weekend vrij ben”.

Hij: “Meen je niet! Ik heb vandaag nog met wat vrienden de stad in geweest om kleren te kopen! En ik hockey trouwens ook wel eens! We hebben echt veel gemeen!”

Tsja…

Als het gesprek met die ene leuke man aan de bar ongeveer zo verloopt dan kan je er vanuit gaan dat hij kneiterhard aan het flirten is.

Alles wat jij zegt beaamt hij. Alle interesses die jij hebt heeft hij ook.

Kortom, om de vijf minuten reageert hij ongeveer op deze manier:

Je weet dat hij flirt als de match té perfect lijkt.

Jullie lijken wel uit hetzelfde hout gesneden. Jullie hebben zo veel gemeen dat het bijna niet te geloven is.

En weet je waarom?

Omdat het ook niet te geloven is.

Mocht je een keer over je favoriete meidenserie vertellen en hij juicht gelijk dat hij die serie ook tof vindt, dan raad ik je aan eens door te vragen om erachter te komen wát hij precies zo leuk vindt aan die serie.

Een gemeen trucje misschien…

Maar je komt er binnen no time achter of hij oprechte interesse heeft in vrouwenseries…

of dat hij met je flirt 😉.

Signaal 9: Hij appt je… nogal vaak

Klein nieuwtje voor je:

de meeste mannen hebben een hekel aan appen en chatten.

Of het nou om whatsapp, sms of chatten gaat.. veel mannen vinden dit niet het meest leuke tijdverdrijf om te doen.

Mannen communiceren namelijk functioneel terwijl vrouwen vaker gevoelsmatig communiceren. Zodra we als man onze mening hebben verkondigd en de boodschap goed is aangekomen, vinden we het al een goed gesprek geweest.

Wij mannen communiceren dus hoofdzakelijk om een duidelijke, directe boodschap over te brengen. Hierdoor lijkt het soms alsof mannen geen oprechte interesse in je hebben (ook al hebben ze dit juist wel!).

In het boek Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus schrijft John Gray over deze communicatiekloof tussen de twee geslachten, een echte aanrader als je meer wil weten over miscommunicatie tussen man en vrouw.

Dit boek van John Gray komt echter uit 1992.

Een tijd waarin het internet nog niet bestond… laat staan Whatsapp.

Want nu…

weten we beter.

Mannen communiceren opeens veel meer (via Whatsapp) als ze met een vrouw flirten.

Let maar eens op hoeveel berichtjes je dagelijks van hem krijgt.

Vaak zijn het ook nog eens berichtjes met vragen waar hij in principe niets aan heeft:

 • Hoe is je dag?
 • Lekker geslapen?
 • Hoe was het op het werk?
 • Hoe was het sporten?

Het zijn allemaal vragen die hij puur stelt om méér contact met je te kunnen hebben.

Mannen hebben dus een hekel aan appen, tenzij ze te maken krijgen met een leuke vrouw.

Dus hoe meer (onbenullige dingen) hij appt, des te groter de kans dat hij volop met je flirt.

Signaal 10: Hij is net als Spider-Man

Spider-Man was vroeger mijn favoriete superheld (disclaimer: hij is nog steeds m’n favoriete superheld).

Het mooie van Spider-Man is dat hij er altijd voor je is op het moment dat je hem het allermeest nodig hebt (als je van een wolkenkrabber dreigt te vallen bijvoorbeeld):

Als een man met je flirt, is hij net als Spider-Man

Hiermee bedoel ik dat, steeds als jij iets nodig hebt, hij direct te hulp schiet.

 • Je tasje valt? Hij raapt ‘m gelijk op.
 • Je hebt een zakdoekje nodig? Hij tovert er eentje tevoorschijn.
 • Je auto is stuk? Hij repareert ‘m gelijk.
 • Je weet de weg niet? Hij wel.
 • Je telefoon is leeg? Hij heeft een oplader voor je.

Helpen is een typisch flirtsignaal van mannen, omdat mannen graag het gevoel willen hebben dat ze van waarde voor je zijn.

Kortom: hij wil de superheld zijn die de dame in nood komt redden.

Hoe meer hij die superheld bij jou wil uithangen, des te duidelijker is het dat hij met je flirt.

Signaal 11: Hij raakt je aan

Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat iemand aanraken je automatisch aantrekkelijker maakt voor die persoon…

En mannen weten dit maar al te goed.

Een hand op je schouder, een knuffel of je hand iets langer vasthouden dan gebruikelijk is…

Het zijn allemaal glasheldere flirtsignalen van mannen.

Hoe vaker hij je aanraakt des te meer flirt hij met je.

Door naar het volgende flirtsignaal!

Signaal 12: Hij complimenteert je met alles wat je doet

Bij signaal 5 leerde je al dat extreem vriendelijk gedrag vaak een duidelijk flirtsignaal is.

Maar er is één specifieke vorm van vriendelijk gedrag dat heel duidelijk naar voren komt als een man met je flirt:

hij overlaadt je met complimentjes.

En dit is erg typisch, omdat mannen (met name mannen onderling) niet vaak complimentjes weggeven.

Of het nou gaat om hoe je eruit ziet of dat je een promotie hebt gehaald.. hij is er als eerste bij om je te complimenteren.

Hoe vaker hij complimentjes herhaalt, hoe groter de kans dat hij flirt.

Is dit al de derde keer dat je die jurk draagt en nog steeds krijg je een enorme container met complimentjes over je heen?

Dan is de kans groot dat hij méér dan alleen de jurk interessant vindt.

Signaal 13: Hij geeft je advies

Ik kom even terug op het boek “Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus” van John Gray.

In dat boek wordt namelijk nog een groot verschil tussen mannen en vrouwen aangekaart als het gaat om communicatie.

Gray zegt namelijk het volgende:

Mannen willen gelijk naar een oplossing zoeken, terwijl vrouwen elkaar helpen door te luisteren.

Vrouwen kunnen elkaar (en tevens het mensen van het andere geslacht) goed helpen door te luisteren terwijl mannen gelijk naar oplossingen willen zoeken.

De typische mannelijke drift om direct een ‘oplossing’ voor een bepaald probleem te zoeken, komt heel erg duidelijk naar voren als mannen met je willen flirten.

Als je ooit tegenover een leuke man zit en je vraagt je af “flirt hij met mij?” probeer dan eens het volgende:

vraag hem om advies.

Het maakt niet uit wat je probleem is, maar als hij jou wel ziet zitten (en hij flirt dus met je) dan wordt één ding heel erg duidelijk:

hij zal z’n stinkende best doen om jou van het allerbeste advies ooit te voorzien. Zelfs als hij geen verstand heeft van het probleem in kwestie zal hij alsnog naar manieren zoeken om jou te kunnen helpen.

Denk eraan: hij wil jouw superheld zijn. Hij wil de man zijn die jou uit de brand wil helpen.

Dus: hoe meer (en hoe uitgebreider) advies hij je blijft geven tijdens jullie conversatie, des te groter de kans dat hij met je flirt door je te imponeren met zijn o-zo mannelijke probleemoplossend vermogen.

Signaal 14: Hij onthoud alles wat je zegt

We kregen laatst een mailtje van een vrouw die woedend was op haar man omdat hij steeds dingen vergat.

Of het nou ging om haar verjaardag, hun trouwdag of zelfs z’n eigen verjaardag (!) deze man was net zo vergeetachtig als Dory uit Finding Nemo:

https://www.youtube.com/watch?v=tESffhWs8l0

Dit soort mailtjes zijn ons bij MannenBrein.nl niet bepaald vreemd. We krijgen vaker klachten van vrouwen die zich ergeren aan hun partner omdat hij zo vergeetachtig is, helemaal als het gaat om bepaalde feestdagen, speciale gebeurtenissen of de date die ze die week hadden staan (“Oh sorry, maar Ajax speelt dan, dus ik kan toch niet mee”).

Mannen zijn vaker vergeetachtig, tenzij…

(je raadt het wellicht al)

tenzij ze met je aan het flirten zijn.

In de flirtfase (en dus meestal de beginfase van een relatie) krijgen mannen opeens een olifantengeheugen.

Ook dit kan je zien als een vorm van imponeren. Door alles te onthouden wat je zegt proberen ze naar jou het volgende te communiceren:

“Kijk eens hoe goed ik naar je luister! Ik heb alles onthouden, hoor!”

Dus vraag hem eens voor de gein of hij nog weet waar jullie het bij de vorige date allemaal over hadden gehad.

Hoe meer hij nog weet, hoe duidelijker het is dat hij met je flirt.

Signaal 15: Hij gebruikt z’n portemonnee

Wellicht heb je ooit van deze uitspraak gehoord:

Money can’t buy you happiness

Alhoewel het natuurlijk prettig is om veel geld (en veel bezittingen) te hebben is dat natuurlijk geen garantie dat je je daadwerkelijk ook gelukkiger gaat voelen.

Dit is precies de reden waarom liefde niet te koop is. Je kan niet iemand overladen met cadeautjes totdat deze persoon opeens out of the blue verliefd op je wordt.

Iedereen snapt dat wel toch?

Nou…

de ervaring laat zien dat niet iedereen dit principe nog goed snapt.

Kijk,

wat je moet snappen is dat voor mannen status ontzettend belangrijk is. En één van de vele manieren om status te laten zien is door veel geld te hebben.

Vervolgens denken deze mannen dat ze het met dit geld voor elkaar kunnen krijgen om vrouwen te kunnen imponeren.

En dat doen ze dan ook al te graag.

Sommige mannen flirten met je door hun portemonnee te gebruiken

En ik weet het: deze manier is verre van eerlijk en in veel gevallen leidt deze manier van flirten nergens naartoe.

Mannen doen dit op verschillende manieren:

 • Drankjes voor je kopen
 • Je trakteren op dure dagjes uit
 • Iedere date met een nieuw cadeautje komen
 • Hij probeert je te imponeren met zijn geld
 • Hij trakteert iedere date en laat jou nooit betalen

Merk je dus dat een man jou constant in de watten legt, constant cadeautjes voor je koopt en jou nooit ergens voor laat betalen?

Dan zit het er dik in dat deze man in kwestie, al is het op een nogal onhandige manier, keihard met je probeert te flirten. En daarmee…

zijn we aan het eind gekomen van dit artikel.

Met deze 15 subtiele signalen kan jij iedere man erop betrappen dat hij met je aan het flirten is.

En wat doe je dan als jij de man in kwestie ook wel interessant vindt?

Dan is het de hoogste tijd, beste lezeres, om terug te flirten.

Er zijn heel veel verschillende manieren om dit te doen, maar er is één specifieke manier waar wij bij MannenBrein.nl extra trots op zijn…

Je kan het namelijk voor elkaar krijgen een man stapelverliefd op je te maken als je weet hoe de 3 speciale schakels van het mannenbrein werken.

Mijn collega Mathijs heeft een rapport geschreven over deze 3 schakels die je hieronder gratis kan downloaden.

Zo kan jij iedere flirtende man moeiteloos om je vinger winden.

 

ebook Ja, stuur me 'de 3 schakels in zijn mannenbrein' nu gratis!

Oh, en vergeet hieronder je gratis download niet ;)

Liefs,
Laurens

Wil je dat hij 100% voor jou kiest?

Ontdek deze 3 simpele schakels in zijn mannenbrein
waarmee hij alleen nog maar aan jou kan denken,

Halsoverkop verliefd op je wordt,

En hij je zal smeken om een relatie.

Ja, stuur me de 3 schakels nu gratis!

Over de auteur

Laurens

Laurens is coach bij MannenBrein. Al 4 jaar coacht hij vrouwen om meer geluk in de liefde te vinden. Hij deelt zijn wijsheid tijdens privécoaching sessies, workshops en op deze site.

Gerelateerde artikelen

Reacties

Schrijf een reactie

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)