76 Originele vragen voor een perfecte eerste date (Lijst)

Niemand houdt van lange ongemakkelijke stiltes op een (eerste) date.

En waarschijnlijk wil je ook een tikkeltje origineler uit de hoek komen dan “Enneh, wat doe jij voor werk?”.

Daarom krijg je van mij de leukste en beste eerste date vragen.

Inhoud van dit artikel:

Hiermee wordt jouw eerste date gegarandeerd onvergetelijk.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien waarin je 31 kant-en-klare berichtjes krijgt om definitief zijn hart te veroveren? Ontdek deze 31 berichtjes en 'de 3 schakels in het mannenbrein' hier: Download de 31 berichtjes

De eerste date vragenlijst

Niemand wil pijnlijke stiltes op een date. Of saaie gesprekken die al je energie wegzuigen.

Daarom is het belangrijk om goed voorbereid op pad te gaan!

In dit artikel heb ik de leukste vragen voor je opgezocht, getest en samengevoegd in verschillende categorieen.

Wat ik je wel wil meegeven is dit:

Vragen moeten natuurlijk door je date heen geweven zitten.

Je wilt niet een soort spervuur van vragen op hem afvuren. Daardoor gaat alle spontaniteit eraf en bouw je niet écht een connectie samen.

Maar met in ieder geval een aantal leuke vragen in je achterhoofd (of op je spiekbriefje 😉 ) weet je zeker dat je date nooit saai wordt!

En om te beginnen heb ik een speciale video voor je gemaakt met de 7 beste eerste date vragen. Kijk hem nu:

Ben je benieuwd naar algemene tips hoe je je gesprek gaande houdt en fantastisch maakt? Bekijk dan deze artikelen:

Leuke vragen voor  de eerste date

We beginnen met wat ‘veilige’ vragen.

Oftewel, eerste date vragen waar je in principe altijd goed mee zit. Relaxte vragen waar je geen tere zieltjes mee kwetst, of een gevoelig punt over zijn favoriete glutenvrije maaltijd aansnijdt.

Wel zijn het lekker losse vragen die het ijs een beetje breken. Ik noem ze de 11 “Niet gevraagd is altijd mis vragen”! Kortom, gooi ze in die date.

1. “Naar wat voor muziek luister je zoal?

Muziek is een goed gespreksonderwerp. Want zeg nou zelf: iedereen luistert toch muziek? Dus heeft ook iedereen hier een mening over. Hebben jullie dezelfde muzieksmaak? Of bezoeken jullie misschien wel soortgelijke optredens? Wie weet kun je elkaar weer van een nieuw festival of event op de hoogte brengen! En meteen samen kaartjes boeken natuurlijk ;).

2. “Als je terug in de tijd zou kunnen gaan, waar zou je dan heen gaan?”

De wilde middeleeuwen, dat moment waar hij zijn VWO niet afmaakte of die ene keer dat hij een BN’er tegenkwam en die niet durfde aan te spreken. Deze vraag levert geheid interessante verhalen op… Pas wel op, want wie de vraag stelt kan hem terugverwachten.

3. “Hoe hebben je ouders elkaar ontmoet?”

Iedereen houdt van een goede romance. Plus, romance runs in the family right? Dus is zijn vader erg romantisch geweest naar zijn moeder toe. Dan zit je goed met een nakomeling van mister perfect himself! Na deze vraag kun je bijvoorbeeld ook gemakkelijk doorvragen naar de band met zijn ouders.

4. “Hoe leuk is jouw baan?”

Veel mensen slaan deze vraag vaak over, omdat de classic “Wat voor werk doe je’“, inmiddels een soort cliché vraag geworden is. Over het algemeen is het ook een vrij saai onderwerp.

Maar met deze vraag kom je er natuurlijk wel achter waarin je date geïnteresseerd is. Want wie lol heeft in z’n baan, heeft sowieso een streepje voor. Vraag hem daarom naar de écht leuke kanten van zijn baan. Zo vul je de klassieke (saaie) vraag net iets anders in.

5. “Omschrijf jezelf in één woord.”

Dit doet altijd een beetje denken aan een sollicitatiegesprek, dus gebruik deze vraag alleen als het gesprek écht even helemaal stilligt.

Het lijkt in eerste instantie een tikje ongemakkelijk, maar kan juist een aanknoping zijn voor een waanzinnig goed verhaal. Stof tot nadenken… Heeft hij een beetje zelfkennis?

6. “Welke series heb je onlangs gezien?”

Game of Thrones, Undercover. Echte hits van Netflix die tegenwoordig door menig Nederlander worden bekeken.

Geheid vinden jullie dus gezamenlijk een van deze toppers leuk. Vaak is iets als een bekende serie een gemakkelijke inhaker om lekker te roddelen over hoe de acteurs spelen of hoe de serie afloopt.

Let wel op, je wil natuurlijk in al je enthousiasme geen spoilers verklappen als hij de serie nog niet af heeft!

7. “Hoe is de band met je familie?”

Als je al weet hoe zijn ouders elkaar ontmoet hebben, is dit een mooie aansluitende vraag.

Of het nou goed of slecht is, je hebt zeker wat om over te praten – voor zover de ander dat wil, natuurlijk.

Zo ben ik zelf bijvoorbeeld erg close met mijn familie en stel ik deze vraag dus misschien wel direct. Als je dingen écht belangrijk vindt, is het slim om hier met jouw eerste date vragen een beetje op in te spelen.

8. “Waar ben je opgegroeid?”

Zijn allereerste dronken verhalen of die eerste kus in dat ene parkje. Deze vraag levert ongetwijfeld interessante verhalen op en je komt zo beetje bij beetje meer te weten over jouw date.

9. “Als er een film over jouw leven zou komen, wie zou dan de hoofdrol spelen?”

Weer eens een andere vraag dan iemands favoriete beroemdheid toch ;)?

10. “Houd je van reality-series?”

Zo nee, dan moet je de (in jouw ogen) mega belangrijke roddels over de Kardashians maar even achterwege laten…

11. “Welke landen heb je het afgelopen jaar bezocht?”

Als je zelf van reizen houdt, is het natuurlijk belangrijk dat jouw (toekomstige) partner dat ook leuk vindt. Welke ambities delen jullie en welke landen zouden jullie beiden graag willen zien? Samen dromen van een eventuele reis is natuurlijk mega leuk.

Elk gesprek leuk maken

In deze video leer je hoe jij elk onderwerp kan vertellen op een manier die hij geweldig zal vinden! Bekijk snel de video voordat je doorleest.

Vragen stellen op je date: Vragen voor connectie en verliefdheid

De volgende vragen zijn voor degenen die niet bang zijn om het diepe in te springen met hun date.

Je moet weliswaar een beetje aanvoelen of het op het moment van je date gepast is. Maar als je de “Arthur Aron”-lijst eenmaal kent…  Dan weet je wat ik bedoel!

Het zijn namelijk dé 36 date vragen om verliefd te worden. Het klinkt gek, maar dit is een vragenlijst die je verliefd op iemand kan maken! De psycholoog Arthur Aron gebruikte deze vragenlijst in dit onderzoek om twee mensen verliefd op elkaar te laten worden, in zijn laboratorium.

Hij bedacht het volgende experiment:

Je gaat tegenover elkaar zitten en stelt elkaar 36 vragen.

Het idee van deze vragen is dat je elkaar beter leert kennen doordat jullie je allebei kwetsbaar op moeten stellen. In het laatste gedeelte van de test, staren jullie elkaar vier (VIER !!!) minuten in de ogen aan. Via dit leuke experiment kreeg een aantal van Arthur Aron zijn proefkonijnen ook echt een relatie!

Inmiddels zijn de vragen in meerdere studies gebruikt en wereldberoemd geworden. Pas nog vertelde een reporter van de New York Times  dat ze met deze vragen verliefd is geworden!

Gaaf toch?

De vragen zijn verdeeld in drie rondes, waarvan iedere ronde weer ietsje intiemer is dan de vorige.

Ronde 1

1. Als je uit iedereen in de wereld kon kiezen, met wie zou je dan uit eten willen?

Tegen welke mensen kijkt jouw date op, welke waarden vindt hij écht belangrijk en wat wil hij leren van een ander? Dit zijn onderwerpen die door deze vraag bij hem naar boven komen. Bijzonder om te zien wie hij noemt…

2. Zou je graag beroemd willen zijn? Op wat voor manier?

Heeft jouw date ambities op een hoger niveau?

Is zijn droom op minister-president te worden, of de nieuwe Idols winnaar.

Misschien heeft jouw date wel een hele andere mening en vindt hij faam en roem totaal niet belangrijk. De meeste dromen zijn bedrog, maar de dromen van jouw date wil je natuurlijk als geen ander weten!

3. Voor je iemand belt, oefen je dan wel eens van tevoren het gesprek? Waarom?

Het antwoord op deze vraag laat zijn kwetsbare kant zien. Want weten we eigenlijk niet allemaal het antwoord op deze vraag al? (Of ben ik echt de enige die dit ALTIJD doet?) Iedereen bereid zich voor op een belangrijk gesprek. Dus durft hij eerlijk met je te zijn? Laat je verrassen!

4. Hoe zou een perfecte dag er voor jou uitzien?

Wat is zijn beeld van een ideale dag?

Hoe is hij dit gewend te doen, of waar droomt hij van om misschien wel samen met jou te beleven?

Deze vraag is open, eerlijk en belangrijk omdat je goed kan peilen in hoeverre jullie dezelfde normen en waarden hebben. Wat maakt zijn dag dan zo perfect? En lijkt dit op jouw ideale dag?

5. Wanneer heb je voor het laatst voor jezelf gezongen? Of voor iemand anders?

Voor als hij ooit nog die Idols finale wil bereiken uit vraag 2… Is dit antwoord natuurlijk wel van belang.

6. Als je de mogelijkheid had om negentig te worden en je zou of de geest of het lichaam van een dertigjarige hebben, wat zou je dan kiezen?

Dit is een doordenkertje hoor. Want wat vindt hij echt belangrijk… Looks of geest?

En waarom dan?

Na deze vraag weet je een beetje wat voor vlees je in de kuip hebt. Die ietwat oppervlakkige man of een man die echt naar innerlijk kijkt. Ook naar dat van hemzelf ;)!

7. Heb je een geheim voorgevoel over hoe je mogelijk doodgaat later?

Oké, niet een heel gezellige vraag!

Maar hij hoort blijkbaar toch bij al deze vragen dus jullie kunnen hem maar beter eerlijk beantwoorden. Hopen dat er geen enge Frankenstein gedachtes bij hem naar voren komen…

8. Noem drie dingen die jullie gemeen met elkaar hebben.

In hoeverre heeft hij al een beeld van jou, en jij van hem?

Deze vraag is leuk omdat je een beetje zijn eerste indruk kunt peilen. Hij MOET uiteraard antwoorden dus hiermee zet je hem voor het blok.

Kan hij tegen die druk?

9. Waar ben je het meest dankbaar voor in je leven?

De band met zijn moeder, de hoge functie binnen zijn baan of het feit dat hij gezond is.

Met deze vraag kun je weer ietsje meer polsen naar zijn karakter en niet geheel onbelangrijk; zijn normen en waarden. Wat doet er echt toe en wat iets minder, brand los!

10. Als je iets kon veranderen aan de manier waarop je bent opgevoed, wat zou dat zijn?

Oeh, een eerlijke vraag, die een eerlijk antwoord verdient! Is hij het eens met zijn opvoeding? Kortom: in hoeverre ligt hij op een lijn met zijn ouders…

11. Probeer om je partner in vier minuten je levensverhaal zo gedetailleerd mogelijk te vertellen.

Voor deze kun je eventueel een timer zetten, of de tijd goed in de gaten houden. Want in vier minuten je hele levensverhaal vertellen, dat is best een uitdaging.

Hoe bekijkt hij zijn jeugd, zijn leven en de belangrijke momenten?  Wat heeft hij bereikt en wat vindt hij de moeite waard om naar jou toe, te noemen?

12. Als je morgen wakker kon worden met een nieuwe kwaliteit of een nieuwe eigenschap, welke zouden dat zijn?

Opnieuw een kwetsbare vraag! Een vraag die zich eigenlijk richt op zijn onzekerheid. Heeft hij die of vindt hij dat hij niks zou willen veranderen of vernieuwen? Een stukje zelfkennis heeft jouw date hier ook voor nodig.

Ronde 2

13. Als je een glazen bol had die je de waarheid over jezelf, je leven, je toekomst of een willekeurig ander onderwerp kon vertellen, wat zou je graag willen weten?

Net zoals bij de vorige vraag, speelt deze vraag ook in op zijn onzekerheid.

Waar maakt hij zich (misschien onbewust) zorgen over, of zou hij graag anders zien?

En zeker minstens zo belangrijk om te kijken hoe hij reageert op deze vraag.

Gaat hij er serieus en open op in of wil hij misschien niet eens weten wat de toekomst hem brengt? Hoe denk je hier zelf over?

14. Droom je over iets dat je een hele lange tijd zou willen doen? Waarom heb je het nog niet gedaan?

Waarom heb je het nog niet gedaan!? Wat houd je tegen? Zijn er dingen die je tegenhouden in het dagelijks leven?

Belangrijke kwesties die je ook weer dieper in zijn leven laten kijken.

En don’t forget: elke vraag krijg je teruggekaatst hè. Dus denk alvast maar na over je eigen antwoorden ;).

15. Wat is de grootste prestatie van je leven?

Waar is hij trots op? En waarom. En kan jij trots zijn op hem als je zijn prestaties aanhoort. Want wat zien jullie als prestaties, komt dit overeen?

16. Wat waardeer je het meest in een vriendschap?

De vraag zegt het al: normen en waarden! Wat waardeert hij in echt een relatie. Of dit nu met zijn beste vriend, broer of potentiële vriendin is.

17. Als je er een zou moeten kiezen, wat is dan je mooiste herinnering?

Wat heeft indruk op jullie gemaakt, een negatieve of juist een positieve herinnering?

Hiermee kun je een beetje een indruk krijgen op wat voor manier hij in het leven staat. Want hoe ga je om met een negatieve of positieve herinnering? Maak je bijvoorbeeld uit elke gebeurtenis een mooi en leerzaam moment. Of doe je dit niet? Wat voor personen zijn jullie en hoe gaan jullie met de belangrijke momenten om.

18. Wat is je meest verschrikkelijke herinnering?

Zoals bij de vorige vraag al benoemd is, op welke manier en met welke houding gaan jullie om met belangrijke gebeurtenissen… Komt dit overeen ;)?

19. Als je wist dat je over een jaar plotseling zou sterven, zou je dan iets veranderen in hoe je nu je leven leidt? Waarom?

Kortom; doet hij wat hij wil doen!? Of leeft hij het leventje wat voor hem is uitgestippeld? Deze vraag gaat over de mindset van jouw date. Geniet hij in het hier en nu, of denkt hij veel na over het leven in de toekomst. Wat voor ideaalbeeld van het leven heeft jouw date en sluit dit aan bij jou toekomstvisie?

20. Wat betekent vriendschap voor jou?

Hoeveel waarde hecht jouw date aan vriendschap en vrienden? Is dat dagelijks contact met een vriend of meer wekelijks bijpraten met een grote groep vrienden?

Iedereen is hier anders in en dit is zeker goed om te weten van de ander.

21. Welke rollen spelen liefde en affectie in je leven?

“Ik sta eigenlijk te wachten op de ware.” Wie niet hè? “De vraag is, wat doen we in de tussentijd”.

Bij deze vraag moet ik denken aan deze dialoog uit de film Alles is liefde.

Iedereen vindt liefde en affectie belangrijk! Ik denk dat het leven daar zelfs simpelweg om draait. Want zonder een stukje liefde en affectie, is het maar wat saai toch?

Maar hoe denkt jouw nieuwe date hierover?

22. Deel om en om kenmerken van je gesprekspartner, waarvan jij vindt dat ze positief zijn. Deel in totaal vijf dingen.

Hello eerste indruk!

Dit gaat over zijn eerste momenten met jou. Hoe komen jullie op elkaar over en welke indrukken krijg je in korte tijd al van elkaar. Vijf dingen lijkt best veel, maar ik weet zeker dat je ze gemakkelijk vult!

(Als je maar goed genoeg op hem let 😉 )

23. Hoe intiem en warm was jouw familie? Heb je het gevoel dat jouw kindertijd gelukkiger was dan die van de meeste mensen?

Hoe is de man die voor je zit gevormd? In een warme familie, of heeft hij al vroeg geleerd om zelf zijn boontjes te doppen?

Dit maakt hoe iemand in het leven staat en dagelijks met situaties omgaat. Meer samen, of dus juist alleen.

24. Hoe voel jij je over je relatie met je moeder?

Een man en zijn moeder… Niets schattiger dan dat toch?

Als een man een goede band met zijn moeder heeft, heb je vaak meteen een beter gevoel bij hem. Wetende dat hij respect toont voor die ene belangrijke vrouw in zijn leven, laat zien hoe hij met vrouwen om kan gaan als hij echt van ze houdt.

Mooi toch?

Leestip:
Na hoe lang daten een relatie? Deze 7 tips geven antwoord

Ronde 3

25. Maak per persoon drie statements met “wij”. Bijvoorbeeld: “We zijn beiden in deze ruimte en we voelen…”

Ongemakkelijk, opgelaten en awkward…

Haha, nee ik hoop dat jullie inmiddels al wat andere gevoelens op kunnen roepen.

Maar denk goed na bij deze vraag! Hoe jullie elkaar beïnvloeden qua gevoel is belangrijk. Voelen jullie je al vrij snel goed op je gemak, dat is een goed teken!

26. Maak de volgende zin af: “Ik wou dat ik iemand had met wie ik kon delen dat…”

Liefde en affectie is voor echt iedereen belangrijk. Een vraag als deze speelt daar weer mooi op in. Wat wil hij delen met een partner?

27. Vertel de persoon waarmee je bent wat voor belangrijks hij/zij zou moeten weten als jullie goede vrienden zouden worden.

Kan je geen woord Engels, vind je hardlopen ver-schrik-ke-lijk of vliegen in een vliegtuig doodeng?

Bedenk echt belangrijke zaken die hij als vriend van je zou moeten weten. Dingen die bijvoorbeeld best vervelend zijn als je samen op stedentripje bent en jij geen woord Engels kunt spreken. Of niet eens naar de stedentrip durft vanwege je vliegangst.

Wees eerlijk en bekijk waar de ander open over is. Durven jullie dit beiden?

28. Vertel de persoon met wie je bent wat je leuk aan diegene vindt. Wees heel eerlijk en zeg dingen die je misschien niet zomaar zou zeggen tegen iemand die je net hebt ontmoet.

Als jullie aan deze vragenlijst zijn begonnen staan jullie open voor de vragen. Dus zal deze vraag ook eigenlijk geen probleem meer moeten zijn.

De eerlijkheid van de vorige vragen maakt dat je in ronde drie al wat opener durft te zijn (als het goed is). Zeg dus gewoon wat in je opkomt en laat je verrassen door wat hij te vertellen heeft!

29. Deel een gênant moment uit je leven.

Nou, zet de tijd maar stil, want heb je even?

Gênante momenten, oei…

Durven jullie dit te delen en helemaal open te zijn over jouw minder volmaakte momenten van het leven?

30. Wanneer heb je voor het laatst gehuild in het bijzijn van een ander? Wanneer voor jezelf?

Over minder volmaakte momenten gesproken…

Waarschijnlijk is deze vraag voor jou iets gemakkelijker dan voor jouw date. Want dat huilen bij mannen blijft toch vaak een gevoelig puntje!

Als hij hier eerlijk over kan zijn siert dit hem (als stoere macho man) natuurlijk. Laat hem dit vooral weten en bedank hem voor zijn oprechtheid.

31. Vertel de persoon met wie je bent iets dat je nu al leuk vindt van hem.

Met deze vragenlijst bekijk je elkaar meer en beter dan normaal. Je luistert natuurlijk goed naar de ander en let daarmee goed op hem. Dus die schattige kuiltjes in zijn wangen, de sprankelende ogen wanneer hij een leuke vraag beantwoordt of zijn soms wel erg gefocuste blik. Jij hebt ze uiteraard gezien.

Complimenteer hem en laat je verrassen door zijn bevindingen van jou!

32. Wat is te allen tijde te serieus om er grappen over te maken?

A. Hoe serieus is jouw date en B: met welk onderwerp heeft hij moeite?

Dit zijn twee manieren om met deze vraag om te gaan. Misschien is hij een onwijze lolbroek en weet hij van ieder onderwerp een grollige grap te maken.

Of is er juist een onderwerp wat hem gevoelig ligt en dus niet geschikt is om grapjes over te maken. En waarom dan?

33. Als je deze avond zou sterven zonder de mogelijkheid om te communiceren met anderen, wat had je dan nog tegen wie willen zeggen? Waarom heb je dit nog niet verteld?

Secrets, secrets. Wat heeft hij nog niet verteld, wat hij eigenlijk wel wil vertellen. Zoals je merkt zijn we bijna aan het einde van ronde 3. De vragen worden best pittig!

Hoe eerlijk durven jullie naar elkaar te zijn en is er iets wat je niet deelt, maar wel wil delen?

34. Je huis met alles erin komt in brand te staan. Na het redden van je geliefden en je huisdieren heb je nog tijd om één keer naar binnen te gaan om nog één ding te redden. Wat zou het zijn en waarom?

Geld, je Macbook of die ene doos met familiefoto’s? Wat is écht belangrijk en welke beweegreden heeft jouw date hiervoor. Dus wat kiezen jullie als je echt nog maar één keuze kan maken…

35. Van iedereen in je familie, wiens dood zou je het ergste vinden en waarom?

Pfoe.. minder gezellige vraag! Met wie is de band het sterkst?

36. Deel een persoonlijk probleem en vraag advies aan de persoon met wie je bent en hoe die ermee om zou gaan. Vraag ook of hij wil reflecteren over hoe jij je leek te voelen over het probleem dat je hebt gekozen.

Een probleem op het werk, een ruzie met een goede vriend of vriendin of misschien gedachten over spaargeld.

Deel het probleem en bekijk wat voor advies je terugkrijgt. In hoeverre denkt jouw date met je mee?

Beoordeel hoe hij zich voelt over zijn probleem en bedenk of je hem ook kan helpen en adviseren hierin.

Door middel van advies geven leer je of en hoe jullie kijken naar bepaalde zaken en problemen. Bijvoorbeeld sparen voor later, of genieten in het nu?

BONUS TIP: Lees dit artikel door als je een zeer sterke emotionele aantrekkingskracht wilt creëren tussen jullie:

7 Tips om zeer sterke emotionele aantrekkingskracht te creëren

Originele date vragen

Ik heb vervolgens ook nog een bijzonder lijstje voor je.

Een in detail uitgewerkte en persoonlijke uitgetest originele date vragenlijst met een knipoog

Want het allerbelangrijkste om te onthouden voor de beste vragen van jouw eerste date is natuurlijk: wees jezelf.

Dus wees ook zeker niet bang om jezelf in jouw gestelde vragen terug te laten komen!

Vraag eens een maffe vraag die je niet zomaar zou stellen en zet hem misschien zelfs een keer voor het blok met een lastig dilemma. Want je moet kiezen!

Denk bijvoorbeeld aan de dinsdag dillema’s van de gelijknamige website die doen het bij mij altijd erg goed!

Laat jezelf zien en #durftevragen!

 • Heb je liever een privé-vliegtuig of een privé-eiland? En waarom?
 • Denk je dat je iemand zou kunnen vermoorden als je zeker wist dat je ermee weg zou komen?
 • Waarvan had je meer willen doen dit jaar?
 • Wat is je raarste droom ooit?
 • Is er iets waarvan je zou willen dat iedereen het weet van jou?
 • Als je voor één dag God zou zijn, wat zou je doen?
 • Als je nu je leven zou omschrijven met vijf foto’s, welke foto’s zou je nemen?
 • Waar zou je liever heengaan op vakantie, Hawaï of Alaska? Waarom?
 • Op welke gewoonte van jezelf ben je het meest trots?
 • Hoe ziet jouw perfecte pizza eruit?
 • Aan welke vraag die je moet beantwoorden heb je een hekel?
 • Als je je leven zou omschrijven in drie woorden, welke woorden zijn dat dan?
 • Heb je iemand ontmoet dit jaar die je heeft veranderd?
 • Heb je ooit een hele grote wens of droom gehad, waar je zelf niks aan kon doen om hem te kunnen vervullen?
 • Welk woord omschrijft jou het best: gever of nemer?
 • Wat is het makkelijkste ding in je leven op dit moment?
 • Wat maakt je het meest gelukkig op dit moment?
 • Vind je dat mensen en dieren gelijkwaardig zijn?
 • Heb je ooit een lijst gemaakt met dingen die je wil doen voor je doodgaat? Wat is het eerste punt op die lijst?

Originele dilemma vragen voor je date

Deze begin je allemaal met “Als je moest kiezen, wat heb je liever? … of …”.

 • Weten wanneer je doodgaat / weten hoe je doodgaat
 • Gedachten kunnen lezen / door de tijd kunnen reizen
 • Reizen met lichtsnelheid / onzichtbaar zijn
 • Onsterfelijk zijn / opnieuw geboren kunnen worden als iemand anders

Originele ‘Heb je liever’-vragen voor je date

 • Een voetbalstadion naar je vernoemd of een universiteit?
 • Je grootste wens vervuld/ je grootste vraag beantwoord?
 • Dat je een miljonair bent / dat je een ninja bent?
 • Dat je huidige leven doorgaat / dat je opnieuw kunt beginnen met je leven?
 • De mogelijkheid om mensen en objecten te kunnen besturen met je geest / de mogelijkheid om in de toekomst te kunnen kijken?
 • Dat je gelukkig bent voor de rest van je leven / dat je veel langer leeft?

Nou, dat waren al aardig wat vragen, toch?

Vond je dit niet genoeg?

Lees dan ook nog mijn artikelen hieronder:

Vragen voor de eerste date: Hoe nu verder

Ga dus niet op je volgende date met een vragenlijst zitten en onderwerp hem dus ook zeker niet aan een heftig vragenvuur. (creepy!)

Ik ga er wel vanuit dat je dit weet hoor, maar ik zeg het toch maar even voor de zekerheid ;).

Zet een aantal leuke vragen stiekem in je telefoon. Wanneer je dan op de volgende date naar het toilet gaat, gluur je er snel even op!

Gebruik dit artikel om hem helemaal de jouwe te maken! En dat al op de eerste date.

Oh, en als je hem beter hebt leren kennen en je besluit dat je hem JOUW man wilt maken, dan heb ik nog iets wat je misschien wel leuk zult vinden…

Een rapport over de 3 speciale schakels van het mannenbrein. Benieuwd naar dit rapport? Download het gratis door op de link onderaan de pagina te klikken!

ebook Ja, stuur me 'de 3 schakels in zijn mannenbrein' nu gratis!

Oh, en vergeet hieronder je gratis download niet ;)

Liefs,
Mathijs Dingjan

Wil je dat hij 100% voor jou kiest?

Ontdek deze 3 simpele schakels in zijn mannenbrein
waarmee hij alleen nog maar aan jou kan denken,

Halsoverkop verliefd op je wordt,

En hij je zal smeken om een relatie.

Ja, stuur me de 3 schakels nu gratis!

Over de auteur

Mathijs Dingjan

Mathijs Dingjan is hoofdcoach bij MannenBrein. Al 7 jaar coacht hij vrouwen om meer geluk in de liefde te vinden. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je je liefdesleven een flinke boost geeft.

Gerelateerde artikelen

Reacties

Schrijf een reactie

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)