21 Tips om altijd Gespreksstof te hebben (Whatsapp, Tinder & Dates)

Oef, pijnlijk zeg om zonder gespreksstof te zitten… Tijd om jouw gesprekken met mannen naar een nieuw niveau te tillen!

In dit artikel heb ik 21 tips voor je die jou zoveel gespreksstof opleveren dat je wel tot in de vroege uurtjes kan blijven kletsen.

Inhoud van dit artikel:Meer...

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien waarin je 31 kant-en-klare berichtjes krijgt om definitief zijn hart te veroveren? Ontdek deze 31 berichtjes en 'de 3 schakels in het mannenbrein' hier: Download de 31 berichtjes

Geen gespreksstof? Mijn #1 date onderwerp

Je bent heus niet de enige die bang is geen gespreksstof op WhatsApp, Tinder of tijdens een date te hebben. Daarom maakte ik deze video over hét beste gespreksonderwerp:

1. Vermijd abstracte, saaie onderwerpen

Veel mensen vervallen in slappe algemene verhalen die gun gesprekspartner bijna in slaap doen vallen. Vertel daarom over je persoonlijke ervaringen. De avonturen die je hebt meegemaakt die zo in een film zouden kunnen.

Je wilt dus een paar anekdotes hebben, die heel specifiek en persoonlijk zijn.

Zo’n verhaal is veel betere gespreksstof, want het is veel interessanter om naar te luisteren.

Denk dus na over de dingen die je hebt meegemaakt en maak er een gewoonte van om die verhalen te delen.

Want hoe vaker je dat doet, des te beter je hierin wordt en des te meer gespreksstof je hebt!

2. Spreek over ‘wij’

Vaak voeren we een gesprek alsof het een pingpongwedstrijdje is. Om de beurt vertellen we iets, om vervolgens het balletje naar onze gesprekspartner te slaan.

Maar zo ontstaan twee ‘bubbels’.

Probeer dan maar eens intiem met elkaar te worden… Dat is haast onmogelijk. Gelukkig is er een goede manier om uit die twee gescheiden bubbels te ontsnappen en lekker knus in één bubbel te gaan zitten.

In plaats van dat je vertelt over wat JIJ allemaal wilt doen, laat je het gesprek over ‘wij’ gaan. 

Stel dat hij vertelt dat hij van reizen en fietsen houdt. Dan kan jij dit tegen hem zeggen:

“Weet je wat we gaan doen… Wij gaan samen een fietstocht houden vanaf Nederland naar China. Onderweg lekker genieten van het uitzicht. Ik hoop maar dat je legday niet overslaat in de sportschool. ;)”

Het is speels, creatief en een beetje plagend.

Je kan het wij-samen-format toepassen als je geen gespreksstof meer hebt. Vaak zal je zien dat hij ook met leuke toevoegingen komt en jullie een heel avontuur uitplannen.

Wil je vlotjes in die wij-bubbel stappen? Dat doe je met behulp van het volgende artikel:

3. Vraag je af hoe je het leuker kan maken voor jezelf

Je bent in gesprek met een interessante vent en je wil graag dat hij je leuk vindt. Maar je weet niet zo goed waarover je het met ‘m moet hebben, en dus klap je dicht. En toch zijn er mensen die altijd gespreksstof lijken te hebben. Wat doen zij anders?

Succesvolle mensen vragen betere vragen, met het resultaat dat zij betere antwoorden krijgen.

Ga jezelf geen dingen afvragen als: “Wat moet ik zeggen?” Want deze vraag impliceert dat je van alles moet. Alsof je met iets geniaals op de proppen moet komen waardoor je jezelf gaat filteren en niks meer durft te zeggen.

Verander daarom die centrale vraag in je hoofd naar: “Hoe kan ik dit nog leuker maken voor mijzelf?”

Deze vraag impliceert namelijk iets totaal anders. Je wilt het nog leuker maken, dus blijkbaar heb je het al naar je zin.

Daarnaast zorgt deze nieuwe focus ervoor dat je brein zich gaat richten op de dingen die jij leuk zou kunnen vinden. Zoals grappige en leuke verhalen, puur omdat je daarop focust.

Nog meer flirty gespreksstof voor vrouwen? In het volgende artikel onthul ik er nog eens 10 voor je:

4. Wees krachtig door je kwetsbaar op te stellen

Wees niet bang om blootgesteld te worden aan een situatie waarin je afgewezen kan worden. Ja, zo’n situatie is eng. En al helemaal als het gaat om iemand die jij aantrekkelijk vindt.

Want wat als je iets doms zegt en hij dat niet leuk vindt? Dat zou een catastrofe zijn, denk je dan. Toch is er iets dat veel enger is, en dat is niet jezelf durven zijn.

Als we kwetsbaarheid willen ontlopen, vertonen we gedrag dat vaak niet overeenkomt met wie we willen zijn.

We gaan onszelf filteren omdat we bang zijn iets verkeerds te zeggen. Je hecht immers te veel waarde aan de goedkeuring van die ander met wie je in gesprek bent.

Maar als je op je gemak kan zijn met jouw oprechte mening en gevoelens, is dat een ware bevrijding.

Het verkrijgen van een relatie is een logisch gevolg daarvan, omdat je groeit als persoon. En zelfs als jij jezelf tot een fantastische vrouw hebt ontwikkeld, zal je altijd bepaalde mensen afstoten. Je zal nooit door absoluut iedereen leuk gevonden worden. Dat is niet alleen oké, dat is zelfs goed.

Het is namelijk lastiger om iemand aan te trekken als je niemand durft af te stoten.

Het is bijvoorbeeld ontzettend sterk als je aangeeft wanneer je zenuwachtig bent voor de eerste date! Het volgende artikel helpt je met die eerste-date-stress:

5. Vul je leven en brein met leuke dingen

Bestaat jouw leven enkel uit werken en ’s avonds op de bank ploffen?  Dan wordt het lastig om nog gespreksstof te vinden zodra je de onderwerpen werk en series hebt gehad.

Daarom wil je jouw leven (en dus je brein) vullen met dingen die je dag interessant maken.

Een van de interessantste dingen je kan doen, is bijvoorbeeld elke dag het eerst uur dat je wakker bent nog NIET op je mobiel zitten. De tijd die je daardoor vrijmaakt, kan je gebruiken om informatie tot je te nemen waardoor je groeit als persoon.

Lees bijvoorbeeld drie bladzijden uit een goed boek, luister naar een podcast over een interessant onderwerp of kijk naar een grappige sketch van een cabaretier waardoor je jouw humor ontwikkelt.

Op deze manier heb je direct leuke gespreksstof gedurende de dag. En moet je eens nagaan als je dit een jaar lang doet… Je zal uren kunnen praten over onderwerpen die jou aan het hart gaan!

Wil je ook meer gespreksstof voor WhatsApp of Tinder? Dan is dit artikel voor jou:

6. Wees niet bang om aparte vragen te stellen

Vraag hem bijvoorbeeld wat zijn ergste date-ervaring is:

“Hey, heb je eigenlijk wel eens een super awkward date gehad?”

Het feit dat jij hier zo over durft te praten, laat zien dat jij niet bang bent om awkward te zijn. Dit levert je sappige verhalen op over de meest verschrikkelijke date waar hij ooit op geweest is. Vaak kunnen jullie hier beide hartelijk om lachen.

Nu hoeft het natuurlijk niet altijd om de ‘slechte’ ervaringen te gaan. Mannen houden van een beetje opscheppen, dus kan je hem een vraag stellen waardoor hij een stoer verhaal kan vertellen.

 • “Wat is het gekste wat je ooit gedaan hebt?”
 • “Wat was je fanatiekste moment ooit?”
 • “Wat is het engste wat je ooit hebt gedaan?”

En als hij dan zijn verhaal verteld heeft, kun je hem laten weten hoe gek, cool en stoer zijn verhaal wel niet is.

Dit zorgt ervoor dat hij verhalen aan je zal willen blijven vertellen. Merk je op dat hij blijft vertellen? Dan vindt hij je waarschijnlijk wel leuk.

Als je wil weten al wat voor signalen je dit nog kan herkennen, lees dan dit artikel:

7. Vraag hem naar iets waar hij goede herinneringen aan heeft

Doe jij aan online daten om een relatie te vinden? Top idee, want het is heel goed mogelijk om daar je partner te vinden. Mits jij wel een fatsoenlijk gesprek weet te voeren.

Hoe je dat doet?

Laat hem praten over iets waar hij goede herinneringen aan heeft.

Stel dat hij met een surfplank op zijn Facebook staat. Dan mag je ervan uitgaan dat hij van surfen houdt. Zonde om hem dan te vragen of ‘alles goed’ is, terwijl je hem ook kan laten praten over zijn passies. Dat is erg leuke gespreksstof!

Of wie weet heeft hij wel een foto waarop hij een shirt aan heeft met een bandnaam op. Maak dan een opmerking zoals dit:

“Ah ik ben gek op Kensington, ik heb ze ooit live gezien!”

Kan je nog wel wat inspiratie voor originele openingszinnen gebruiken? Die vind je in dit artikel:

8. Vertel over wat je die dag hebt meegemaakt

Soms moet je het leven niet moeilijker maken dan het is. Als er tijdens je dag iets gebeurt dat de moeite waard is, kan je dat in je gesprekken ter sprake brengen.

Nu hoef je niet altijd iets mee te maken dat erg grappig of bizar is. Het kunnen soms hele kleine dingen die je overdag ziet die al tot gespreksonderwerp gebombardeerd kunnen worden.

Dit toont ook gelijk dat je positief in het leven staat als een happy single.

Meer tips om een happy single te zijn vind je hier:

9. Maak associaties

Ons brein is een meester in het leggen van verbanden tussen twee dingen, mits je jouw eigen creativiteit niet dwarsboomt. Als je deze techniek onder de knie hebt, zal je nooit meer zonder gespreksstof zitten.

Het is iets wat je brein eigenlijk al van nature doet. Alleen, als je hier echt goed in wil worden, kun je het associëren trainen.

Ben je echter bang dat je verhalen niet interessant genoeg zijn of je niet genoeg hebt om over te vertellen? Dan ga je jezelf filteren. Deze filtermindset is giftig voor je gesprekken.

Besef dat persoonlijke informatie leuk is om te horen, zolang jij maar met passie vertelt.

Want als jij het niet leuk vindt om te vertellen, is het voor hem niet tof om naar te luisteren. De beste sprekers ter wereld laten niet alleen hun publiek genieten als ze praten, ze genieten zelf ook met volle teugen van hun eigen gebabbel.

Ga je filteren omdat je bij hem onzeker bent? Breek door dat filter heen met de volgende tips:

10. Beantwoord je eigen vragen

Voelt je gesprek eerder als een interview? Jullie blijven maar vragen heen en weer vuren. Dat wordt natuurlijk snel saai en zorgt niet voor boeiende gespreksstof. Zeker voorkomen dus!

De makkelijkste manier om dat te doen, is door zelf informatie te gaan delen. Elke keer als jij hem een vraag stelt, beantwoord je daarna jouw eigen vraag.

Dit doe je ongeacht van het feit of hij de vraag terugstelt. Dat ziet er als volgt uit.

Jij: “Waar kom je vandaan, je lijkt me geen Amsterdammer?”

Leuke man: “Ha goed gezien, ik kom uit Bennebroek.”

Jij: “Oh tof, ik kom hier zelf ook niet vandaan. Ik kom uit Noordwijk aan Zee.”

Dit is de basis. Wil je het gesprek nog interessanter maken Dan kan je de ‘feitelijke informatie’ uit jullie gesprek houden door een iets mysterieuzer antwoord te geven. Bijvoorbeeld:

“Ah tof, ik kom hier zelf ook niet vandaan. Ik ben hiernaartoe verhuisd.”

Nu geef je hem de ruimte om te vragen:

“Oh waar kom je vandaan dan?”

Op deze manier lok je hem uit zijn tent en zal hij vragen terug gaan stellen. Mensen vinden het leuk om steeds meer te ontdekken over een persoon.

Plaag hem nog een beetje extra

Als je jullie gespreksstof een flirterig toetsje wil geven, kan je jouw antwoord op zo’n manier formuleren dat je hem een beetje uitdaagt. Bijvoorbeeld:

“Ah tof, ik kom hier zelf ook niet vandaan. Hmm, ik ben wel benieuwd of je het kan raden. Maar oh wee als je het verkeerd hebt. ;)”

Zeg dit tegen hem terwijl je hem plagerig aankijkt. Waarschijnlijk heeft hij geen flauw idee waar je vandaan komt, waardoor hij er bijna altijd naast zal zitten. Zegt hij dus iets als:

“Ehm, Den Haag?”

Dan kan je doen alsof je heel erg geschokt bent. Natuurlijk leg je het er dik bovenop dat je hem aan het plagen bent. Hierdoor krijgt het gesprek een speelse energie.

Nog meer flirttips? Check het volgende artikel:

11. Vraag naar zijn mening

Feitelijk, rationele gesprekken kunnen voor toffe gespreksstof zorgen. Maar met een leuke man wil je aantrekkingskracht opwekken. En dat doe je niet met een babbeltje over zo’n werk. Je stimuleert ‘m zo enkel rationeel.

Maar om hem wat te laten voelen bij jou, wil je hem ook emotioneel stimuleren.

Je kan best een vraag stellen zoals:

“Heb je die documentaire over X gezien?”

Maar het gevaar is dat het alleen blijft bij:

“Ja die heb ik gezien.”

Het enige wat je nu weet is het feitje dat hij die documentaire heeft gezien… lekker rationeel. Maar je hebt geen flauw idee wat hij ervan vond (= emotioneel)!

Blijf niet hangen in de feiten, maar praat over meningen.

Met een vraag als dit stimuleer je hem ook emotioneel:

“Ik zag gisteren een documentaire over X, wat vond jij ervan?”

Door het over zijn mening te hebben, laat je hem iets voelen.

12. Word goed in verhalen vertellen

Het vertellen van verhalen is een kunst die net zo oud is als de mensheid zelf. En sommige mensen zijn hier beter in dan andere. Maar de kunst van het verhalen vertellen kan je leren.

Beantwoord een vraag daarom niet enkel met ‘ja’ of ‘nee’, maar met een verhaal.

Bijvoorbeeld, iemand vraagt jou op date wat voor werk je doet. Dan kan je antwoorden door te zeggen: “Ik ben chef-kok.”

Een redelijk kort en saai antwoord. Daarom wil je liever een verhaal vertellen waardoor je gesprekspartner veel meer over jou te weten komt qua persoonlijkheid.

Vertel bijvoorbeeld waarom je chef-kok wilde worden, een leuke anekdote of met welk recept je het meeste succes hebt. Dát is pas waardevolle gespreksstof!

13. Maak gebruik van praatcommando’s

Radiohosts kunnen hun gasten altijd hele verhalen laten vertellen. Dat doen ze onder andere door praatcommando’s toe te passen.

Het gebruik van praatcommando’s is een techniek die je kunt toepassen om het gesprek vlotjes te laten verlopen.

Stel bijvoorbeeld dat hij vertelt dat hij winkeleigenaar is. Dan vervallen veel vrouwen in de interviewmodus door te vragen:

“Oké, wat voor winkel is het precies?”

Ga in plaats daarvan praatcommando’s gebruiken. Hierdoor kan je alsnog de informatie achterhalen die je wil, zonder saaie interviewvragen te stellen.

Geef je praatcommando niet als een sergeant, maar op vriendelijke en subtiele wijze.

Heeft hij bijvoorbeeld net gezegd dat hij manager van een winkel is, kan jij hem een van de volgende praatcommando’s geven.

 • “Je hebt een winkel. Vertel.”
 • “Ik ben nieuwsgierig. Geef me eens wat meer details.”
 • “Klinkt leuk, vertel me meer.”

Dit wil je zeggen met een glimlach op je gezicht en met een enthousiaste stem. Zo creëer je prikkelende gespreksstof en kom je geïnteresseerd over. En dat vinden mannen erg aantrekkelijk!

Wil je weten op wat voor eigenschappen mannen nog vallen? Lees dan het volgende artikel:

14. Bespreek geen zware of intieme dingen via chat

Op WhatsApp of Tinder wil je niet de fout maken dat je allerlei zaken gaat bespreken die beter geschikt zijn voor gesprekken in het echte leven.

De beste gespreksstof voor Tinder of Whatsapp draait om logistiek, entertainen of kritisch zijn.

 • Logistiek: dit draait om alles wat met dates en afspraakjes te maken heeft.
 • Entertainen: hier draait het om het hebben van fun.
 • Kritisch zijn: hier gaat het om jouw standaarden laten zien voor zowel zijn gedrag als voor jouw eigen gedrag.

We noemen dit ook wel het ‘LEK-systeem’. Als je één van deze dingen mist, dan is je systeem dus ‘lek’ en moet je dit dichten door te kijken waar het lek zit.

Ga dus geen ellenlange gesprekken voeren via chat of app.

Lees nog meer afknappers voor mannen hier:

15. Oefen je gesprekskunsten

Heb je het gevoel dat je eerst afgestudeerd moet zijn in de gesprekskunde vooraleer je met mannen kan gaan praten? Natuurlijk niet.

Het lezen van advies is niet genoeg, breng deze tips in de praktijk om betere gespreksstof te vinden.

In het begin wil je de tips letterlijk overnemen zodat je ze in je systeem krijgt. En als het dan een tweede natuur is, kan je ervan afwijken als dat vereist is voor de situatie. Het gaat namelijk er namelijk vooral om dat je de ‘waarom’ achter deze tips begrijpt.

Was je bijvoorbeeld vroeger een ‘saaie interviewer’ in al je gesprekken? Dan betekent dat niet dat je nooit meer een interviewvraag mag stellen. Je krijgt door deze tips simpelweg andere vaardigheden zoals praatcommando’s en verhalen vertellen.

Doordat je gesprekken nu niet meer hoofdzakelijk uit interview vragen zullen bestaan, vallen dat soort vragen niet meer op in het grote geheel.

16. Help je gesprekspartner uit de brand

De meeste mannen zijn ook geen superhelden in het bedenken van gespreksstof. Dus ook hij kan soms wel wat hulp gebruiken in het gesprek.

Als jij hem duidelijk toont dat je zijn verhaal erg interessant vindt, zal hij met meer zelfvertrouwen spreken.

Hij ziet dat je geniet van het gesprek, waardoor hij zich minder afvraagt of het wel boeiend is. Je kan hem motiveren door de volgende ‘micromotivaties’:

 • Reageer enthousiast als hij je iets vraagt.
 • Glimlach en kijk hem aan als hij praat.
 • Durf hardop te lachen als hij een grapje maakt.
 • Stel je lichaamstaal open op en wees betrokken in het gesprek.

Met deze aanmoedigingen zal hij zich comfortabeler voelen in het gesprek. Wat ervoor zorgt dat hij jou een aangename gesprekspartner vindt!

Mannen zijn gek op vrouwen bij wie ze zich op hun gemak voelen en die aan hun lippen hangen. Dit is wat ervoor zorgt dat ze een ‘klik’ voelen bij jou. Soms draait het dus niet allemaal om wat jij zegt, maar hoe je de ander laat voelen terwijl hij praat.

Nog meer van dit soort simpele maar krachtige maniertjes krijg je in dit artikel van me:

17. Stel je nieuwsgierig op

We zijn vaak bang om ‘dom’ of ‘onwetend’ gevonden. Dus als we iets niet helemaal snappen, doen we alsof we het wel begrijpen.

Maar door geen verduidelijking te vragen, krijg je oppervlakkige gespreksstof waarbij je eigenlijk geen flauw idee hebt waar je over praat.

Ondertussen hoop je ook nog dat hij niet doorheeft dat jij geen flauw idee heb waar hij het over heeft. Hierdoor kom je te veel in je hoofd te zitten en ben je minder betrokken bij het gesprek.

Stel je daarom liever nieuwsgierig op. Weet je niet precies wat hij als ‘front developer’ doet? Door te vragen wat zijn baan precies inhoudt, toon je interesse in zijn persoon.

Bovendien praten mannen het liefst over onderwerpen waar ze veel van af weten. Het zorgt ervoor dat ze zichzelf competent en slim voelen. Het is dus heel krachtig om hem te laten praten over datgene waar hij veel verstand van heeft. 

Daarnaast laat het zien dat jij zelfverzekerd genoeg bent om eerlijk te zijn over de dingen die je niet weet.

Het zijn allemaal dit soort datingtips die ervoor gaan zorgen dat jij met de man van je dromen eindigt. Nog meer tips vind je in dit artikel:

18. Beantwoord de vraag die je liever had gekregen

Als mensen een vraag krijgen gesteld, antwoorden ze vaak enkel met het strikt noodzakelijke. Dat is zonde, want je laat hier een enorme kans liggen om een stukje van jouw persoonlijkheid te laten zien. Vertellen over leuke anekdotes en je leven is de informatie die het gesprek sappig maakt.

Geef dus het antwoord dat jij had willen vertellen.

Hierdoor kan je het gesprek een richting op sturen die interessant is. Die techniek heet de: Conversational Sleight­ of ­Hand.

Het houdt in dat je de vraag beantwoordt waarvan je gehoopt had dat de gesprekspartner deze aan jou gesteld had. Je doet dus alsof je zijn vraag beantwoordt, maar eigenlijk beantwoord je een hele andere vraag.

Politici gebruiken deze techniek om vervelende vragen te ontwijken en hun standpunten naar voren te brengen, ook al werd daar misschien helemaal niet naar gevraagd.

Met deze techniek zorg je meteen voor leuke gespreksstof die sappig en persoonlijk is.

19. Vul je brein met positieve gedachten

Negatieve gedachten zijn als giftig voor je brein. Daarom wil je jouw brein volstoppen met positieve informatie.

Sla het nieuws eens een keertje over en kijk een programma waar jij blij van wordt. Het zal van grote invloed zijn op de gesprekken die je hebt met de mensen om je heen.

Positief denken kan je leren. In dit artikel vertel ik je hoe:

20. Blijf niet hangen op één onderwerp

Blijf nooit te lang doorvragen over één onderwerp, tenzij jullie beiden oprecht genieten van het gesprek.

Maar zodra de energie uit het gesprek stroomt, wil je het onderwerp veranderen en andere gespreksstof zoeken.

Nu weet ik dat veel mensen het lastig vinden om van onderwerp te veranderen. Hierdoor komen ze ‘gevangen’ te zitten in saaie gesprekken. Daarom heb ik hier een zinnetje voor je dat je kan gebruiken:

“Ha, dat doet me denken aan X.”

Op de X vul je in waar jij aan moest denken. De switch hoeft niet spectaculair te zijn. Zolang je maar ontsnapt. 😉 Kan je écht geen aansluitend onderwerp bedenken? Geen paniek.

Je kan heus uit het niets over iets anders beginnen, zonder dat het gesprek daaronder lijdt. Niemand die daar wakker van ligt.

Vind je dit toch eng om te doen? Dan kan je het nieuwe onderwerp in leiden door eerst dit te zeggen:

“Hm, het is een beetje random, maar ik heb X.”

Door te zeggen dat je begrijpt dat het een beetje random is om over een ander onderwerp te beginnen, laat je zien dat je sociale intuïtie hebt en geen totaal gestoorde bent die niet begrijpt hoe je een normaal gesprek moet voeren.

21. Laat gaten in je verhaal zodat hij door kan vragen

Het is zonde om alles wat je te vertellen hebt gelijk prijs te geven. Je wilt hem juist de ruimte geven om ook te investeren in het gesprek en vragen te stellen. Hierdoor zal hij het gevoel hebben dat hij zijn best aan het doen is voor jou.

Daarom kan je aan het einde van je verhaal open loops gebruiken.

Je vertelt gewoon je verhaal, maar je geeft niet alles weg. Dat ziet er bijvoorbeeld zo uit:

“Ik was laatst voor mijn werk in Riga en daar ontmoette ik een man die me de beste voedingstips ooit gaf. Hij vertelde me over een oud recept uit Letland dat bla bla bla…”

Het verhaal gaat op zich over voedingstips. Maar de luisteraar vraagt zich ondertussen af:

“Wacht eens even, ze was voor haar werk in Riga? Wat deed ze daar dan?”

Door niet meteen alles er in één klap uit te gooien maar ook gaten te laten in je verhaal, blijft de gespreksstof prikkelend.

Het allerbelangrijkste dat jij moet weten

Het voeren van enerverende gesprekken met een man is een haast onmisbare pilaar om hem aangetrokken tot je te maken. Gelukkig weet jij nu hoe je aan leuke gespreksstof komt.

Echter, er zijn dingen die nog belangrijker zijn bij het aantrekken van een man.

Die noem ik de drie schakels in zijn mannenbrein.

Elke man heeft ze, maar niet elke vrouw weet hoe ze daaraan moet draaien. Zorg ervoor dat jij dit wel weet en sla de man van je dromen aan de haak.

Je vindt de drie schakels hieronder. Helemaal gratis en voor niets!

ebook Ja, stuur me 'de 3 schakels in zijn mannenbrein' nu gratis!

Oh, en vergeet hieronder je gratis download niet ;)

Liefs,
Mathijs Dingjan

Wil je dat hij 100% voor jou kiest?

Ontdek deze 3 simpele schakels in zijn mannenbrein
waarmee hij alleen nog maar aan jou kan denken,

Halsoverkop verliefd op je wordt,

En hij je zal smeken om een relatie.

Ja, stuur me de 3 schakels nu gratis!

Over de auteur

Mathijs Dingjan

Mathijs Dingjan is hoofdcoach bij MannenBrein. Al 7 jaar coacht hij vrouwen om meer geluk in de liefde te vinden. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je je liefdesleven een flinke boost geeft.

Gerelateerde artikelen

Reacties

Schrijf een reactie

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)