Hoe vraag je een man mee uit? 7 simpele tips om hem mee uit te vragen

Je kent het vast wel: je bent een hele leuke man tegen het lijf gelopen en hij lijkt bijna perfect.

Hij is slim, aantrekkelijk, grappig en alles klikt tussen jullie. Iedere keer als je hem ziet, voel je je weer blij worden vanbinnen. Het allerliefst zou je een keertje een drankje met hem willen doen, maar hij heeft je nog niet mee uit gevraagd.

De subtiele hints die je hem toespeelt, lijken inmiddels ook niet meer zo subtiel, maar toch komt het er maar niet van.

Nog eventjes wachten dan? Maar hij is zo leuk dat je eigenlijk helemaal niet meer wil wachten. “We matchen zo goed, hoe kan het dat hij me nog niet mee uit heeft gevraagd?” denk je bij jezelf.

Zucht…eigenlijk is hij te leuk om langer te blijven wachten. “Weet je wat, ik vraag hém gewoon mee uit!”, neem je jezelf voor.

Maar hoe vraag je een man mee uit?

In dit artikel leer je:

  • 7 eenvoudige tips om hem mee uit te vragen
  • Waarom hij jou nog niet mee uit heeft gevraagd
  • Waarom sommige mannen net schildpadden zijn
  • Hoe je de kans op afwijzingen verkleint
  • Hoe je hem enthousiast maakt over jouw voorstel

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien waarin je 31 kant-en-klare berichtjes krijgt om definitief zijn hart te veroveren? Ontdek deze 31 berichtjes en 'de 3 schakels in het mannenbrein' hier: Download de 31 berichtjes

Na het lezen van dit artikel heb je antwoord op deze vraag en is wachten tot hij je mee op date vraagt verleden tijd, met deze 7 simpele tips om hem mee uit te vragen.

Laten we gelijk beginnen met deze video waarin ik je 3 slimme tips en berichtjes geef om een man mee uit te vragen:

Onthoud dit goed voordat je hem mee uit vraagt

Ik snap dat je wellicht denkt: “Vindt hij me wel leuk als hij me niet mee uit vraagt?” Begrijpelijke vraag lieve lezeres en om je van een antwoord te voorzien, vraag ik je even te denken aan een romantische film.

Neem even een hele cliché romantische film in je hoofd.

Man en vrouw ontmoeten elkaar, het klikt, de man vraagt de vrouw op date, het klikt nog meer, later komt er wat drama, ze gaan uit elkaar, ze komen weer bij elkaar, de man vraagt de vrouw ten huwelijk… en ze leven nog lang en gelukkig.

Maar stel je nou diezelfde film eens voor, maar waar de rollen ietsjes zijn omgedraaid.

De vrouw is een beetje verlegen, en vraagt de man mee uit. Na de break-up komt de make-up en het klikt weer helemaal.

De vrouw gaat op één knie en vraagt de man ten huwelijk met een prachtige ring.

Klinkt een beetje gek, vind je ook niet? 😉

Nou, het gekke is dat het helemaal niet zo vreemd hoeft te zijn. Er heerst een soort maatschappelijk beeld dat, over het algemeen, de man de eerste stap zet als het gaat om uit vragen.

Dit geldt overigens ook voor grotere dingen, zoals het doen van een huwelijksaanzoek.

Daarnaast krijg ik regelmatig mails van mannen met vragen over hoe ze het beste een vrouw mee uit kunnen vragen, hoe ze haar aan kunnen spreken of simpelweg wat de eerste ‘move’ moet zijn.

Vrouwen sturen mij een heel stuk minder van dit soort vragen. Hoe komt dit?

Wij mannen willen nou eenmaal graag dingen kunnen. Wij willen die kast in elkaar zetten, wij willen de sterkste zijn en wij willen jou veroveren.

En zeg nou zelf, hoe aantrekkelijk is het als die ene man waar jij nu een oogje op hebt, zélf het initiatief neemt om jou mee uit te vragen en jou te verleiden?

Wij mannen willen bij het koffiezetapparaat op kantoor kunnen vertellen over hoe wij die ene leuke vrouw aan de haak hebben geslagen.

En toch… doen wij dat niet altijd.

“Wat bezielt jullie mannen, waarom werken jullie zo ingewikkeld?” hoor ik je denken ;).

Kijk, wij mannen hebben een groot ego, maar tegelijkertijd is dat ego ongelofelijk fragiel. De meeste mannen durven het risico niet te lopen een blauwtje te lopen bij die ene leuke vrouw die ze willen veroveren.

Kort gezegd: ja, ik geef je gelijk, de meeste mannen zijn gewoon schijterds.

Het feit dat hij jou nog niet mee uit heeft gevraagd, kan dus simpelweg betekenen dat hij het niet durft, omdat hij bang is dat z’n ego wordt gekrenkt.

Kortom, mijn soortgenootjes zijn een tikkeltje ingewikkeld: Ja, wij mannen willen de leiding nemen, maar we vinden jou mee uitvragen ook een beetje spannend.

Onthoud dit dus goed: het feit dat hij jou nog niet mee uit heeft gevraagd, hoeft niet per se te betekenen dat hij je niet leuk vindt.  Het kan simpelweg betekenen dat hij het nog een beetje te eng vindt.

Misschien vindt hij je zelfs heel leuk, maar wil hij liever geen blauwtje lopen ;). Een ‘nee’ kan voor hem een grote deuk in z’n ego betekenen.

Dan toch maar wachten tot hij z’n moed bij elkaar heeft geraapt en zijn taak als man kan vervullen door jou mee uit te vragen?

Absoluut niet! We gaan er vandaag nog voor zorgen dat jij hem mee uit kan vragen zonder dat hij zich minder mannelijk gaat voelen.

Ga lekker zitten en lees deze tips rustig door zodat je na het artikel veel regisseurs van romantische films versteld kan laten staan.

Ook jij kan het initiatief nemen! Let’s begin!

11 Simpele tips om een gesprek te beginnen (ook Whatsapp/Tinder)

Tip 1: Stop met afwachten

Stel, je wacht op de bus en je hebt het geluk dat er een leuke man naast je staat te wachten. Leuk om naar te kijken, maar hoe tof zou het zijn om deze man beter te leren kennen?

De meeste vrouwen zullen nooit deze stap nemen.

De meeste mannen trouwens ook niet. Als je een leuk iemand tegenkomt, komt het meestal neer op afwachten tot die ander een eerste move gaat maken. Of het nou gaat om een casual gesprek bij de bushalte of iemand mee uit vragen.

Wij mensen wachten van nature liever af dan dat we gelijk actie ondernemen.

Hier kan je fijn je voorouders de schuld van geven. En nee, dan bedoel ik niet je opa en oma. Nee, je voorouders van way back. Je prehistorievoorouders.

Stel je eens voor dat jij nu in de oertijd bent beland. En ja, ik snap dat je geen online blogs kan lezen in de oertijd, maar het gaat even om de beeldspraak ;).

In de oertijd is alles gevaarlijk. Er lopen overal gevaarlijke dieren, de plant die je zojuist hebt aangeraakt kan zomaar giftig zijn en een wildvreemd iemand aanspreken van een onbekende stam kan je dood betekenen.

Verborgen moraal van deze tip: wees blij dat je in de 21e eeuw leeft. 😉

Maar waar het vooral om gaat, is dat de oertijd ons heeft geprogrammeerd om de veilige weg te kiezen en af te wachten. Onnodige risico’s nemen door een onbekend iemand aan te spreken kon dus je dood betekenen.

Echter is dat nu totaal het geval niet meer!

Je hoeft jezelf dus helemaal niet meer in bescherming te nemen. Je kan gerust die stap zetten en die man mee uit vragen zonder dat enge prehistorische taferelen gebeuren. De evolutie heeft ons geleerd steeds de veilige weg te kiezen.

De veilige weg is de saaie weg. Het zou zo maar kunnen dat, als jij nu de veilige weg kiest, die date met die leuke vent er niet komt en dat zou doodzonde zijn.

Want ook in de 21e eeuw bestaat er een heel groot gevaar.

Oké, misschien niet zo’n groot gevaar als in die goeie ouwe oertijd. Maar wel een ander gevaar, een gevaar dat zich binnendringt in je hoofd en een hele tijd bij je blijft. Dat gevaar heeft een naam.

Spijt.

En dan heb ik het niet over het boek van Carry Slee dat ik stiekem af en toe nog wel eens lees. Nee, ik heb het over échte spijt.

Je wilt later niet terugkijken op een leven waar je spijt van hebt. Denk maar aan dat liedje van Edith Piaf: Je ne regrette rien (ik heb nergens spijt van). Zorg dat je dit liedje als je later oud bent, vol overtuiging mee kan zingen!

Als je te lang wacht en kiest voor de veilige weg, dan zou het zomaar kunnen zijn dat er niets gebeurt. En nogmaals, dat hoeft helemaal niks met jou te maken te hebben, maar wij mannen zijn ook niet altijd supermannen als het aankomt op eerste stappen zetten.

Allemaal door die oertijd en evolutie.

Maar oertijd is verleden tijd, net zoals spijt hebben van het feit dat je hem niet mee hebt uit gevraagd ook verleden tijd is.

Kijk, afwijzingen zijn vreselijk maar…

…als je ergens beter in wilt worden, moet je af en toe op je bek gaan.

Deze zin leg ik regelmatig voor aan mijn mannelijke studenten, maar ook voor vrouwen is het van toepassing.

Of, zoals mijn oud leraar judo ooit zei: Judo is net zoals erwtjes eten, aan het begin is het ook moeilijk. Alle erwtjes vallen van je lepel af en het wordt een rotzooi. Maar hoe vaker je het doet, hoe makkelijker het wordt.

Ik weet het, de beste man gebruikte veel Johan Cruijff-achtige, vergezochte voorbeelden. Maar gelijk had hij.

Het kan zijn dat die leuke man, om wat voor reden dan ook, het niet ziet zitten om met je af te spreken. Maar als je later een andere leuke man tegenkomt en je vraagt hem mee uit, dan sta je al gelijk 1-0 voor want je hebt het al een keer gedaan.

En denk ook nog even na over het gevaar van deze eeuw waar ik het in tip 1 over heb gehad. Je hebt hem mee uit gevraagd, hij heeft er helaas voor bedankt, maar je hebt spijt een grote klap in het gezicht gegeven.

Je hebt het lef gehad om hem mee uit te vragen, dus nu zal je nooit meer zitten met een ‘wat zou er nou gebeurd zijn als ik hem toch mee uit had gevraagd…’ – gevoel.

En als je hem mee hebt uit gevraagd en hij zegt nee, dan is dat niet leuk, maar een ding valt je misschien wel op.

De wereld draait nog steeds door.

Afwijzingen zijn het einde van de wereld niet. Hoeveel vrouwen hebben nou het lef om een man daadwerkelijk mee uit te vragen. Wat zijn antwoord op jouw voorstel ook gaat zijn: je mag trots zijn dat je meer lef hebt dan de meeste vrouwen.

En de meeste mannen natuurlijk. Wij met onze fragiele egootjes ook 😉

10 Bevrijdende tips om dichtslaan/dichtklappen te voorkomen

Tip 2: Hoe je de kans op een afwijzing kleiner maakt

“Okeee… spijt is inderdaad niet leuk maar een afwijzing ook niet” hoor ik je denken.

Beste lezeres, je denkt goed mee ;).

En je hebt ook wel gelijk, afwijzingen zijn voor niemand leuk. Of je nou een man bent met een ego van hier tot Tokio of een vrouw die de spannende stap gaat nemen iemand mee uit te vragen.

Al zijn afwijzingen soms een noodzakelijk kwaad, het is wel zo prettig om te weten hoe je de kans verkleint dat ze voor komen.

Heb ik je al wel eens wat verteld over mannen met hun grote ego? ;). Dat ego kun je gebruiken in je voordeel.

Het is namelijk belangrijk te onthouden dat de man de leider wil blijven zijn. Het is daarom gunstig om ervoor te zorgen dat hij jou mee uit vraagt. Maar hoe doe je dat als het er van zijn kant maar niet van komt?

Voordat ik antwoord ga geven op deze vraag is het belangrijk om te onthouden dat mannen net schildpadden zijn.

Stel je eens een schuwe schildpad voor. Deze schildpad relaxt de hele dag op het strand in zijn schild en komt eigenlijk niet naar buiten, tenzij hij zeker weet dat het veilig is.

De meeste mannen zijn net als schildpadjes.

We blijven veilig in ons schild, en we komen pas naar buiten als we zeker weten dat het veilig is om de vrouw mee uit te vragen.

Want als je ervoor weet te zorgen dat hij je mee uit vraagt, vergroot je zijn onderliggende leiderschapsgevoel, en zoals je inmiddels achter bent gekomen, is dat precies wat hij wil.

Dus hoe zorg je ervoor dat meneer de schildpad zich veilig genoeg voelt om uit zijn schild te kruipen om jou mee uit te vragen?

Heel erg simpel: geef de man het gevoel dat hij bij jou een echte man kan zijn.

Dit kan je heel simpel doen door bijvoorbeeld duidelijk te maken dat je onder de indruk van hem bent of hem te vragen of hij je helpt om die zware kast even te verschuiven want hij is immers zo sterk.

Kortom: complimenteer hem op wat hij kan en hoe hij eruit ziet en vraag hem daarnaast af en toe om hulp. Zelfs de meest grote ego’s hebben af en toe een egoboost nodig.

Dit betekent natuurlijk niet dat je hem de hele dag moet bombarderen met complimentjes. Ik heb genoeg mannelijke leerlingen die daar de fout in gingen. Ze gaven de vrouw in kwestie te veel complimentjes.

Omgekeerd werkt dat net zo als vrouwen de hele tijd mannen complimentjes gaan geven. Mensen zijn aangetrokken tot dingen die niet makkelijk te krijgen zijn.

Zie de complimentjes dus als een soort hulpmiddel om hem net even dat ene zetje te geven zodat hij jou mee uit vraagt, zonder dat jij dat per se hoeft te doen.

Hoe meer je zijn ego streelt en hoe meer je bij hem dat onderliggende leiderschapsgevoel aan kan wakkeren, des te groter de kans dat hij jou mee uit gaat vragen.

Het is tijd dat de schildpad zijn veilige schild gaat verlaten.

Je onzekerheid overwinnen begint met deze 11 praktische tips

Tip 3: Combineer jouw wens met je drukke agenda!

Misschien heb je een aantal van de bovenstaande suggesties van tip 2 al toegepast en ben je al bezig geweest met hem een gevoel van mannelijkheid te geven zodat hij de stap kan nemen om jou mee uit te vragen.

In dat geval: goed bezig, je bent een echt natuurtalent ;).

Het kan echter zo zijn dat prins charming nog steeds jouw hints niet helemaal heeft begrepen. Geloof me, ik snap dat dit frustrerend kan zijn ;).

Er is echter geen nood! Het kan zijn dat het schildpadje zich nog steeds niet veilig genoeg voelt om uit zijn schild te komen. Het kan ook zijn dat het schildpadje meer weg heeft van een onnozele ezel en jouw subtiele hints nog steeds niet heeft opgevangen.

No worries.  Ik weet uit ervaring dat er meer mannen zijn die moeite hebben met subtiele hints. Het betekent echter wel dat jij als vrouw nu iets meer het initiatief moet gaan nemen met het mee uit vragen, anders kan het wellicht lang gaan duren voor er daadwerkelijk wat gebeurt.

En, aangezien je dit artikel leest, neem ik aan dat dat niet iets is wat je wil ;).

Dit alles hoeft overigens ook niet te betekenen dat jij alsnog de leidinggevende rol aan moet nemen en hem out of the blue op date moet vragen. Het op date vragen kan namelijk een stuk subtieler.

Ik kan me voorstellen dat je een drukke agenda hebt. Werken, sporten, een drankje doen met vriendinnen etc. Het mooie hiervan is dat jij je plannen makkelijk kan combineren met het mee  uit vragen van die ene leuke man.

Stel, je was van plan naar een tentoonstelling te gaan in een museum, dan kan je hem heel gemakkelijk meevragen door het volgende te zeggen:

“Ik ben van plan naar deze tentoonstelling te gaan maar ik heb nog niemand om mee te gaan, heb jij zin om gezellig mee te gaan?”

Het fijne van iemand mee uit vragen op deze manier, is dat het heel erg spontaan lijkt. Die tentoonstelling stond immers al in je agenda.

En zelfs al stond het niet in je agenda, dat weet hij natuurlijk niet ;).

Hem op deze manier mee uit vragen is minder spannend en meer casual, omdat het een heel spontaan idee lijkt om hem mee te vragen. Je kan het zelfs nog makkelijker maken door bijvoorbeeld te zeggen dat je met een vriendin mee zou gaan, maar zij heeft helaas afgezegd.

Een klein leugentje om bestwil is hier helemaal niet erg!

Hoe vraag je een man mee uit? 7 Simpele tips om hem uit te vragen

Onthoud dit kleine dingetje bij deze tip..

Hem mee uit vragen op deze manier heeft natuurlijk de grootste kans van slagen als jullie iets gaan doen wat jullie allebei leuk vinden.

Het klinkt misschien heel logisch, maar de kans dat iemand ‘ja’ zegt op jouw verzoek om hem mee te nemen naar een museum terwijl hij helemaal niet van kunst houdt, is natuurlijk vrij klein.

Vergeet ook niet je een heel klein beetje te verplaatsen in het mannenbrein. Misschien dat je veel zin hebt om te shoppen en hem mee wil nemen, maar het is misschien beter om iets te doen wat voor jullie allebei leuk is.

Ken je die nieuwe reclame van Zalando over de Man Box? Dit is een bepaalde box die speciaal is geselecteerd voor mannen, zodat Zalando meer mannelijke klanten aan kan trekken. Want geef toe, Zalando wordt geassocieerd met schoenen en vrouwenmode wat nou niet bepaald dingen zijn waar mannen direct voor warm lopen.

Betekent dit dan dat je gelijk met hem mee moet naar het volgende Monstertruck festival? Welnee, er zijn zat leuke dingen die je kan doen die voor jullie allebei leuk zijn. Wellicht hebben jullie gemeenschappelijke interesses waar je op door kan spelen en anders kan je altijd met elkaar wat drinken bij dat ene cafétje waar je toch al van plan was heen te gaan.

Het stond immers al in je agenda ;).

Tip 4: Het gevaar van de ‘bro-zone’

Klein vraagje uit mijn inbox:

“Hee Mathijs, bij mij op de opleiding is er een jongen die ik wel zie zitten. We gaan vaak samen naar dezelfde concerten, we hebben dezelfde humor en ik ga veel om met zijn vrienden. We zijn een heel hecht groepje met elkaar, en een aantal jongens uit dat groepje grapte over hoe het zou zijn als ik met die jongen een relatie zou hebben. De jongen waar ik een oogje op heb begon toen hard te lachen en gaf me een vriendschappelijke knuffel waarna hij zei dat hij daar niet eens bij heeft stilgestaan en mij als gewoon een goeie vriendin ziet. Wat moet ik nu doen?”

Ai, dit is een lastige situatie. Het komt er namelijk op neer dat de man in kwestie deze vrouw ziet als vrienden en meer niet. Het kan in dit geval moeilijk worden iemand nog mee uit te vragen op een date met een diepere betekenis dan alleen vriendschappelijk.

Wellicht heb je ooit gehoord van de friendzone. Deze term gebruiken mannen maar al te graag als ze een vrouw leuk vinden die echter geen interesse heeft in hem, en hem alleen maar als vriend ziet.

Omgekeerd kan deze situatie natuurlijk ook voor komen.

In plaats van friendzone noem ik de omgekeerde situatie bro-zone. Omdat ‘bro’ veelal door mannen wordt gebruikt als een synoniem voor ‘goeie vriend’.

Bro-zone dus. Ik weet het, ik ben erg creatief als het gaat om namen verzinnen ;).

Maar even terug naar de bovengenoemde situatie die je wil voorkomen als je hem mee uit wil vragen. Er zijn ruwweg twee hoofdredenen waarom in de bro-zone zit:

  • Je intenties waren voor hem niet duidelijk.
  • Je komt op hem niet vrouwelijk genoeg over waardoor hij je is gaan zien als one of the guys.

Laten we logischerwijs beginnen met het eerste punt. Je intenties waren voor hem niet duidelijk, waardoor hij jou na verloop van tijd gewoon als vriend is gaan zien.

Dit kan komen doordat je (nog) geen stappen hebt ondernomen om hem jou mee uit te laten vragen of je hebt hem zelf nog niet mee uit gevraagd.

Gelukkig is hier wat aan te doen, zoals je hebt kunnen lezen in de eerdere tips.

Het kan echter ook komen doordat je hem niet flirterig genoeg hebt behandeld.

Denk nog maar eens een keer aan het schildpadje. Het schildpadje komt alleen uit zijn schild als het veilig is. Afgezien van hem complimenteren of hem om gunsten te vragen zodat hij zijn mannelijke rol aan kan nemen, is het ook belangrijk simpelweg met hem te flirten.

Door te flirten worden jouw intenties veel sneller duidelijker, waardoor hij weet waar hij aan toe is.

Dit flirten kun je gelijk toe passen en kun je heel subtiel in het dagelijks leven gebruiken door hem bijvoorbeeld aan te raken.

Onderzoek wijst uit dat non-verbale signalen als aanraken of oogcontact aanhouden voor langere duur helpen bij het creëren van aantrekkingskracht.

Wees de vrouw waar hij mee op date wil gaan, niet een van z’n vrienden waarmee hij voetbal wil kijken en bier wil drinken

Een andere reden waarom hij jou nog niet mee uitheeft gevraagd en waarom het voor jou lastiger kan worden om hem mee uit te vragen is omdat je niet vrouwelijk genoeg op hem over komt.

Ik weet het, het klinkt misschien een beetje oppervlakkig, maar zo kunnen mannen nou eenmaal wel eens zijn. Daarnaast kan je heel gemakkelijk vrouwelijker op hem over komen, zonder dat je je gelijk in een jurk hoeft te hijsen en jezelf moet versieren met liters make up.

Laten we beginnen met het gedrag. Het spreekt natuurlijk voor zich dat boeren en scheten laten in zijn bijzijn niet heel erg vrouwelijk over komen.
Niet dat alle mannen dan wel de hele dag boeren en scheten laten, maar je snapt wat ik bedoel ;).

Daarnaast zijn mannen visueel ingesteld.

Dit wordt nog verder toegelicht in diverse wetenschappelijke bronnen.

Heb je ooit een man ontmoet die helemaal weg was van het boek 50 Shades of Grey?

De kans is naar alle waarschijnlijkheid vrij klein. Ja, mannen houden van seks, maar mannen zijn visueel ingesteld, vandaar dat ze liever porno erbij pakken dan een boek gaan lezen.

Hoe oppervlakkig het ook lijkt, door goed je uiterlijk te verzorgen, en leuke aantrekkelijke kleding te dragen als je bij hem in de buurt bent, zal hij eerder het initiatief nemen om je mee uit te vragen.

Jij bent een leuke vrouw en door de combinatie van je gedrag en je leuke uiterlijk maak je het voor hem duidelijk dat je meer bent dan gewoon een vriend.

Betekent dat dan dat je halfnaakt naar hem toe moet lopen en opeens allerlei lieve dingen tegen hem moet gaan zeggen?

Nee, de kans dat je dan nog serieus genomen is dan niet zo heel groot. 😉

Als je wil dat hij het gevoel krijgt dat hij met een leuke, lieve vrouw op date gaat, kun je het beste je gewoon leuk en vrouwelijk kleden.

Wat dat precies is, kan natuurlijk afhangen van je eigen stijl, maar laat de trainingsbroeken en hoodies maar in de kast liggen ;).

Je gedragingen, evenals je uiterlijk iets vrouwelijker maken in combinatie met flirterig gedrag, kunnen er dus voor zorgen dat hij je eerder mee uit gaat vragen, omdat hij je dan minder als one of the guys gaat zien.

Daarnaast is het ook bevorderlijk als je hem wil uitvragen, omdat je intenties gelijk veel duidelijker zijn. Dit verkleint de stap aanzienlijk om hem mee uit te vragen.

Tip 5: Gebruik de technologie in je voordeel!

Weet je nog de verborgen moraal van de eerste tip?

Wees blij dat je in de 21e eeuw leeft!

En niet alleen omdat we (gelukkig) geen oermensen meer zijn. 😉

Als je vroeger, voor het internet en telefoon tijdperk, iemand mee uit wilde vragen, had je geen andere keus dan het maar persoonlijk voor te leggen aan degene die jij zag zitten.

Onthoud dat dit nog steeds de allerbeste manier is om iemand mee uit te vragen!

Niet zo lang geleden ben ik mee uit gevraagd door een leuke vrouw. We gingen al een tijdje met elkaar om en af en toe belden we met elkaar.

Maar op een nietsvermoedend moment vroeg ze me, al dan niet op een verlegen manier, mee om een drankje te doen.

Het feit dat ze het lef had persoonlijk naar me toe te stappen voor haar voorstel maakte haar in mijn ogen gelijk aantrekkelijker.

Kijk, naar alle waarschijnlijkheid vind je een man die een beetje assertiviteit toont leuker dan een man die niets doet en afwacht.

Omgekeerd werkt het net zo.

Omdat het nou eenmaal niet zo vaak voorkomt dat de vrouw de man mee uit vraagt kan je dat juist als element of surprise inzetten als je hem mee uit wilt nemen.

Uiteraard snap ik ook dat deze manier het meeste lef vraagt en daarom misschien een beetje eng is om te doen ;).

Het mooie van de technologie van tegenwoordig is dat het heel makkelijk is om iemand mee uit te vragen zonder dat je gelijk de grote stap moet nemen om dat face to face te doen.

Daarnaast is het natuurlijk moeilijker om iemand in real life mee uit te vragen als de man in kwestie aan de andere kant van het land woont. Ook in dit geval biedt de technologie van tegenwoordig een uitkomst.

Nou zijn er hedendaags natuurlijk veel verschillende soorten social media die je in je voordeel kan gebruiken zoals Facebook, Twitter of WhatsApp.

Welk medium je gaat gebruiken om hem mee uit te vragen, maakt in principe niet zoveel uit.

Hoe weet je of hij je leuk vindt via WhatsApp? Deze 9 Signalen!

Maar let wel op!

Het is best weird iemand mee uit te vragen die je nog nooit in het echt hebt gezien. Hiermee bedoel ik de volgende situatie:

Je komt een leuke, onbekende man tegen op Facebook. Je stuurt hem een vriendschapsverzoek, ook al kennen jullie elkaar niet en probeert hem op deze manier op date te krijgen.

Want zeg nou zelf: als een man dit bij jou zou doen zou dit enigszins vreemd overkomen, vind je niet? 😉

Je kan Facebook of WhatsApp natuurlijk wel goed gebruiken als je een man mee uit wil vragen die je ook in het echt kent, en waar je al een tijdje een oogje op hebt.

Dit is natuurlijk helemaal makkelijk als je al z’n nummer hebt.

Heb je z’n nummer nog niet? Check dan dit artikel met 9 tips om subtiel zijn nummer te vragen én te krijgen:

9 Tips om subtiel zijn nummer te vragen én te krijgen

Mocht je in het bezit zijn van zijn nummer, dan kan je eigenlijk het beste hem gewoon opbellen. Dit toont assertiviteit van jouw kant, en als je de methode van tip 3 hierbij gebruikt, is de kans groter dat je een ‘ja’ krijgt op jouw voorstel ;).

Je kan natuurlijk ook de chatfunctie gebruiken van bijvoorbeeld WhatsApp of Facebook.

Mocht je dit willen doen, dan is het belangrijk de eerder genoemde tips ook toe te passen tijdens het chatten. Dit houdt dus in dat je ervoor zorgt dat hij jou via chat uit vraagt.

Dit kun je het beste voor elkaar krijgen door hem te complimenteren via chat en enthousiast te reageren als hij jou een berichtje stuurt.

Dit kan je combineren met subtiele hints zoals beschreven in tip 2.

Als jullie een aantal dagen achter elkaar hebben gechat (zeg 5 tot 7 dagen) en hij heeft nog steeds geen actie ondernomen, dan kan je hem het beste mee uit vragen met behulp van tip 3 🙂

De manier om hem te laten smeken om een relatie en hij niet meer bij je weg wil

Zo, dit waren de 5 tips die je vandaag nog kan toepassen om hem mee uit te vragen!

Wil je meer weten over hoe je hem op date krijgt, een relatie met hem krijgt of je jouw relatie met hem wil verbeteren?

Dan heb ik fantastisch nieuws voor je!

Er zijn namelijk 3 Schakels in het mannenbrein waarmee je hem zonder dat hij door heeft wat er gebeurt, smoorverliefd op je maakt zodat hij niet kan wachten om je op date te vragen.

Deze 3 schakels helpen je ook om tijdens het daten ervoor te zorgen dat je precies de juiste knoppen bij hem indrukt zodat hij aan niks anders meer kan denken, maar al te graag een relatie met je wil.

Om je op weg te helpen heb ik deze 3 schakels in een rapport uitgebreid beschreven met praktische handvaten.

Bedank me later maar ;).

Dit rapport kan je hieronder gratis downloaden.

ebook Ja, stuur me 'de 3 schakels in zijn mannenbrein' nu gratis!

Oh, en vergeet hieronder je gratis download niet ;)

Liefs,
Mathijs Dingjan

Wil je dat hij 100% voor jou kiest?

Ontdek deze 3 simpele schakels in zijn mannenbrein
waarmee hij alleen nog maar aan jou kan denken,

Halsoverkop verliefd op je wordt,

En hij je zal smeken om een relatie.

Ja, stuur me de 3 schakels nu gratis!

Over de auteur

Mathijs Dingjan

Mathijs Dingjan is hoofdcoach bij MannenBrein. Al 7 jaar coacht hij vrouwen om meer geluk in de liefde te vinden. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je je liefdesleven een flinke boost geeft.

Gerelateerde artikelen

Reacties

Schrijf een reactie

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)