19 Tips wat mannen willen tijdens seks (Hint: het zal je verrassen!)

Mannen lijken zulke simpele wezens…

Al helemaal als het aankomt op seks.

“Hij steekt hem ergens in, en hij is tevreden.”

Ehm… niet helemaal.

Er zijn een heleboel dingen die je goed en fout kan doen als het op seks aankomt.

Seks kan de relatie maken of breken.

Weet je wat een man wil tijdens seks? Dan kan je hem verslaafd maken aan je.

Weet je dat niet? Dan blijft het vaak bij één keer, nooit meer… Of gaat hij op zoek naar opwinding buiten de relatie.

Dat wil ik voorkomen, dus heb ik hier 19 tips voor je zodat jij een heuse seksgodin kan worden waar hij geen genoeg van kan krijgen.

In dit artikel leer je:

 • De waarheid over mannen en seks: hebben ze altijd zin?
 • Waarom je een dimmer wil zijn en geen aan of uit knop
 • De reden waarom Groundhog Day seks verboden is: dit is hoe je jullie seksleven spannend houdt
 • Hoe je een man gek op jou maakt tussen de lakens
 • Verschillende tips over hoe je een man verslaafd maakt aan seks met jou. Dit houdt de relatie gezond
 • En nog veel meer…

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien waarin je 31 kant-en-klare berichtjes krijgt om definitief zijn hart te veroveren? Ontdek deze 31 berichtjes en 'de 3 schakels in het mannenbrein' hier: Download de 31 berichtjes

Voor we beginnen, bekijk eerst eens deze video met 3 van mijn belangrijkste tips:

Tip 1: Laat je niet misleiden door de mythes

Op het internet doen een hoop onzinverhalen hun ronde. Om maar even een willekeurig voorbeeld te pakken: momenteel is er een (groeiende) groep mensen die beweert dat de aarde plat is…

Juist ja.

Mochten alle filmpjes vanuit de ruimte al niet genoeg tegenbewijs bieden, heb ik hier nog een meme voor je die je jouw laatste twijfel zal ontnemen.

Helaas zijn er in de dating en relatie wereld ook verschillende broodje aap verhalen die de mensen slikken als koek.

En een van die mythes is dat mannen altijd zin hebben in seks.

Dit is grote onzin.

Mannen hebben niet altijd zin in seks.

Daarnaast hebben mannen niet zin in zomaar seks, ze willen (net als jij) seks waar hun hart, en nog een ander orgaan, sneller van gaat kloppen.

Bij mannen is het niet zo dat de zin in seks vanzelf uit de lucht komt vallen… vaak moet die zin opgewekt worden. Al helemaal als je al tien jaar lang het bed met elkaar mag delen, wil je oppassen dat het geen routineklusje wordt.

Het is evenmin zo dat vrouwen van nature minder zin hebben in seks dan mannen

Ik weet nog goed dat tijdens de seksuele voorlichting bij mij op school werd gedaan alsof de eerste zaadlozing bij jongens een mijlpaal was in onze ontwikkeling, terwijl bij meisjes de eerste menstruatie de belangrijkste mijlpaal was.

Eh ja, biologisch gezien begrijp ik het… Het zijn beide namelijk tekenen van vruchtbaarheid. Maar op het gebied van seks kan dit de verkeerde boodschap afgeven, namelijk deze:

mannen krijgen het plezier en vrouwen de ellende.

Dat is nou nog eens een verdorven opvatting die rechtstreeks de prullenbak in mag. Toch weerspiegelt het wel de heersende opvatting over seksualiteit in onze maatschappij.

“Oké… maar Mathijs, waar maak je je nou eigenlijk druk om?”

Ik vind het belangrijk om deze mythes aan te kaarten, omdat veel mannen en vrouwen hier verkeerde persoonlijke conclusies uit trekken.

Bijvoorbeeld, stel dat jij als vrouw seks wil met je partner, maar hij heeft geen zin. Dan kan jij hier de conclusie uittrekken, dat jij blijkbaar niet aantrekkelijk genoeg bent. Want mannen hebben altijd zin, toch?… Blijkbaar niet in jou…

Terwijl hij zich kan schamen voor het feit dat hij geen zin heeft. Een échte man heeft altijd zin in seks, toch? Blijkbaar is er iets mis met zijn libido…

Dit soort gedachten doen pijn en ze zijn niet op realiteit gebaseerd. Voor een keertje is het heel normaal dat een man geen zin in seks heeft en jij wel. Sterker nog, ik ken vrouwen die veel meer behoeften hebben aan seks dan hun partner.

Is dat erg?

Absoluut niet.

Zolang je maar helder blijft communiceren met je partner over jullie seksleven. En zoals je in de rest van dit artikel zult lezen, is er een hele hoop wat jij kan doen om jullie seksleven pittiger te maken dan de heetste curry van de plaatselijke Indiër.

Tip 2: Weet wat een man echt wil met seks

Er is nog één belangrijk principe wat je wil begrijpen voordat ik je alle praktische tips ga geven.

En dat is dit:

seks is een belangrijke bron van zelfvertrouwen, eigenwaarde en liefde voor een man.

Het is zelfs zo belangrijk dat het invloed heeft op andere gebieden van de relatie.

Want een van de belangrijkste verschillen die er bestaan tussen mannen en vrouwen, is dat mannen het gevoel moeten hebben dat jij hem seksueel aantrekkelijk vindt, voordat ze zich emotioneel helemaal kunnen geven.

Terwijl een vrouw zich emotioneel vervuld moet voelen, voordat ze zich compleet fysiek kan overgeven aan een man.

Tja, dus als een van de twee de behoefte van de ander niet weet te bevredigen, heeft dat als gevolg dat jullie allebei met onbevredigde behoeftes achterblijven.

Je kan seks en intimiteit niet los zien van de relatie. Seks is net zo verweven in de relatie als het rendier verweven is in de kersttrui die je oma voor je gemaakt heeft. Als je het rendier van je trui probeert te verwijderen, maak je de gehele trui kapot.

Seks is een gevoelig onderwerp voor een man

Wij mannen vinden het super belangrijk dat we goed presteren in bed. Als we het gevoel hebben dat we het goed doen, stijgt onze eigenwaarde. We voelen ons goed, waardoor we emotioneel lekkerder in ons vel zitten.

Het gevolg hiervan?

We kunnen ons veel meer blootgeven aan jou. Want we voelen ons geliefd, gewaardeerd en veilig als we weten dat jij geniet van de seks met ons.

Houd hier dus altijd rekening mee, want het omgekeerde is ook waar.

Zo had ik een keer een vrouw bij me voor coaching, die tegen haar man had verteld dat ze hun seksleven een 3,5 gaf, zonder hier verder over te praten. Haar partner ging zich daarna anders gedragen. Hij sloot zich meer af, zocht minder de intimiteit op en de relatie kwam in zwaar weer terecht…

Kijk, het kan best zo zijn dat je ontevreden bent met jullie seksleven, maar je wilt altijd in je achterhoofd houden hoe belangrijk seks is voor zijn eigenwaarde.

Tip 3: Laat het eten niet te lang in de pass staan

Dan duiken we nu in de praktische tips, waarin ik je de geheimen vertel over wat mannen echt willen tijdens de seks.

Heel wat jaren geleden werkte ik als jonge knul in een sterrenrestaurant. De maaltijden die de chef wist te produceren waren verrukkelijk… mits ze direct naar de tafel werden gebracht.

Want zodra er een gerecht te lang in de pass (Horeca jargon voor uitgifteplek) bleef staan, konden de gerechten veel van hun allure verliezen. Het eten smaakte simpelweg het beste als de voorbereiding goed was en het personeel geen steken liet vallen.

En zo is het ook met een heerlijke vrijpartij.

De voorbereiding kan bepalend zijn voor de ervaring van de seks

Stel je eens een man voor die de hele dag heeft staan werken waardoor hij naar zweet stinkt, er onverzorgd uitziet en stiekem ook wel een schone onderbroek had mogen aantrekken…

Niet bepaald bevorderend voor jouw zin in seks.

Zorg er daarom voor dat je gedoucht hebt, er verzorgd uitziet en je benen af en toe scheert.

Een lekker luchtje kan ook wonderen doen. Zo ken ik veel mannen voor wie het enorm opwindend is als een vrouw lekker ruikt. Een andere goede manier om lekker te ruiken is door je lichaam in te smeren met een heerlijk ruikende lotion.

Pas wel op dat je niet overdrijft. Als er een walm om jou heen hangt, bedwelm je hem op de verkeerde manier.

Uiteraard mag je deze dingen ook van hem verwachten. Douche desnoods eerst samen voordat je het bed in duikt.

Op deze manier zorg je ervoor dat jouw voorbereiding perfect is en jullie klaar zijn voor de heerlijke daad.

Tip 4: Gebruik lingerie in je voordeel

Oef, wat kan het een afknapper zijn als een man je langzaam uitkleedt en er ondergoed tevoorschijn komt die niet had opgevallen in de kledingkast van zijn oma…

Comfortabel en degelijk ondergoed doet een mannenhart helaas niet sneller kloppen.

Nu wil ik jou als vrouw absoluut niet gaan vertellen wat voor setjes je moet kopen, dat kunnen de medewerksters van een de plaatselijke lingeriewinkel veel beter. Vraag hen om advies en probeer verschillende dingen uit.

Wat ik je wel kan vertellen, is dat het af en toe groots uitpakken zeer gewaardeerd wordt door mannen. Denk bijvoorbeeld aan kousen, hoge hakken of spannende setjes zoals dit:

 

Hij zal gek worden zodra hij jou de slaapkamer ziet inlopen in je nieuwe setje.

En kom nou niet bij me aanzetten met opmerkingen zoals:

“Waarom moet ik zo mijn best doen en hij niet?”

Dat is de verkeerde mindset. Geniet juist van het vrouwelijk zijn in je nieuwe lingerie. Geloof mij, hij zal zijn stinkende best voor jou doen in bed, zodra hij je in je nieuwe setje ziet.

Tip 5: Groundhog Day seks is verboden

Ken je die film Groundhog Day?

Bill Murray speelt een chagrijnige weerman die elke morgen op dezelfde dag opnieuw wakker wordt.

Dag in, dag uit.

En ja, dat is inderdaad zo saai als het klinkt.

Helaas heeft het seksleven van sommige mensen wel iets weg van Groundhog day…

Ze hebben in dezelfde kamer, in hetzelfde bed, vaak rond dezelfde tijd, dezelfde seks met dezelfde standjes.

En ook hier, dit is inderdaad zo saai als het klinkt. Verander daarom je routines met seks. Het is belangrijk om variatie aan te brengen, zodat hij genoeg energie, positieve eigenwaarde en zelfvertrouwen uit jullie seksleven blijft halen. Gelukkig zijn hier verschillende manieren voor.

Ik zal je een aantal voorbeelden geven:

1.      Verander de tijd

Als je altijd seks hebt aan het einde van jullie dag op het moment dat je in bed ligt, wordt dit te voorspelbaar. Daarnaast ben je vaak ook al moe van de hele dag werken, wat de seks ook niet ten goede komt.

Verleid hem dus een keer op zaterdagmiddag, op dinsdagavond vlak na het eten en op een vrijdagmorgen voordat hij naar zijn werk gaat.

Dit komt onverwachts waardoor je de routine doorbreekt. Die variatie is belangrijk voor hem.

2.      Verander de plek

Altijd seks in bed? Dan is het tijd om de bank in de woonkamer eens uit te proberen.

Of misschien heb je er net een was ingegooid en roep je hem naar boven om je ‘ergens mee te helpen’…

Een nieuwe plek kan een hele nieuwe ervaring aan de seks geven.

Wees hier ondeugend mee!

3.      Verander de posities

Hoewel er niks mis is met doggy en missionaris, is te veel van hetzelfde nooit goed.

Je kan jouw eigen voorkeuren en die van jouw partner opnieuw ontdekken, door meer variatie aan te brengen in jullie standjes. 

Probeer eens een nieuw standje uit. Heb je daarbij inspiratie nodig? Trek dan eens je stoute schoenen aan en speur eens wat rond op het internet.

Jup, je kan zelfs wat leren uit een pornofilm.

“Maar heeft mijn man hier wel behoefte aan dan?”

Soms krijg ik van vrouwen te horen dat hun man zegt dat hij het wel welletjes vindt zo. En soms zegt hij er zelfs helemaal niets over waardoor jij denkt dat hij gelukkig is.

Maar puur en alleen omdat hij niet zegt dat hij meer variatie wil, betekent niet dat hij tevreden is over jullie seksleven.

Daar zijn verschillende redenen voor.

 • Hij wil jou niet het gevoel geven dat hij iets tekortkomt.
 • Lang niet elke man weet echt wat hij wil in bed, omdat hij nooit op onderzoek is gegaan.
 • Hij vindt het eng om over seks te praten, op een manier die kwetsbaar is. Zoals je weet is seks niet te scheiden van zijn eigenwaarde, waardoor het eng kan zijn om over seks te praten, want wie weet doet hij wel iets verkeerd? Daarom vermijdt hij het onderwerp liever.
 • Hij kan ontevreden zijn over de seks zonder dat hij dit tegen je zegt. Hij denkt gewoon bij zichzelf “Zij is nou eenmaal niet zo goed in bed” waardoor hij het niet zal aankaarten, omdat hij denkt dat het toch niet zal veranderen.

Ga daarom op je gevoel af; ben jij zelf tevreden over jullie seksleven?

Als het antwoord nee is, dan is de kans klein dat hij dit wel is. Tijd om daar verandering in te brengen…

Tip 6: Zijn oren mogen ook mee doen

Ik bedoel hierbij niet dat je aan zijn oorlellen moet zuigen, alhoewel dat voor sommige mannen ontzettend opwindend kan zijn, maar ik heb het hier over dirty talk.

Misschien wil je wel dat jouw man meer tegen je praat voor of tijdens de seks. Dan wil je dit bespreekbaar maken voor hem.

Hoe je dat doet?

De eerste stap is door dit onderwerp op te brengen op een moment dat jullie allebei ontspannen zijn. Leidt het in door dit te zeggen:

“Weet je schat, je weet me altijd heerlijk op te winden. En ik vroeg me iets af, wat vind je eigenlijk van dirty talk?”

Als hij dan iets zegt van:

“Hm ik weet niet, het voelt een beetje gemaakt als ik dat doe.”

Nu weet je wat hem dwarszit. Vaak gaat zijn reden helemaal niet om zijn voorkeuren, maar om de angst voor een slechte reactie van jouw kant. Hij is bang dat jij er niet positief op zal reageren.

Daarom kan je hem dit zeggen:

“Hm maar schat, ik vind je stem zo ontzettend sexy dat ik het heerlijk zou vinden als je meer tegen me zou praten in bed. Ik houd van jouw stem”

Als hij deze woorden uit jouw mond hoort komen, neem je alle twijfels bij hem weg. Omdat je het niet om dirty talk laat gaan, maar specifiek om zijn stem. Hij voelt zich nu sexy

Laat hem zien dat zijn angsten, niet jouw angsten zijn

Hij zal nu niet meer bang zijn dat je een negatieve reactie zal vertonen. Integendeel zelfs, zijn stem is opeens een nieuw wapen in zijn arsenaal om jou opgewonden te krijgen.

Reken maar dat hij die zal inzetten.

Dan is er nog een tweede stap: hem bevestigen dat hij het goed doet. Op het moment dat hij iets van dirty talk probeert, wil je hem direct aanmoedigen.

Dus zelfs als hij één ding zegt wat je opwindend vindt, vertel hem dan dit:

“Ik hou ervan als je zo tegen me praat.”

Moedig hem ook aan door dit te zeggen:

“Ik ben er gek op als je dat zegt, ga door. Vertel me meer.”

Nu voelt hij dat jij ervan geniet, waardoor hij er ook van kan genieten. Wil je trouwens meer weten over dirty talk? Lees dan het artikel 7 Sexy Dirty Talk Tips & 27 Zinnen die hij helemaal geweldig vindt door.

Tip 7: Vertel hem wat jij wilt in bed

De meeste mannen hebben geen flauw idee hoe ze een vrouw moeten plezieren. Meestal baseren ze hun handelen op eerdere ervaringen met ex-vriendinnen, maar durven ze jou niet te vragen wat jij nou echt lekker vindt.

Mannen denken vaak dat ze een nietsnut zijn als ze dit moeten vragen. Want bij mannen onderling wordt er wel stoer gezegd dat ze met een vrouw naar bed zijn geweest, maar over hun eigen prestaties wordt zelden gerept. Dat zijn zaakjes die de meeste mannen liever voor zichzelf houden. Waardoor ze geen informatie uitwisselen over wat vrouwen nou echt lekker vinden.

Gelukkig kan jij hem daarbij helpen.

En het principe wat daarbij geldt is dit:

positieve bekrachtiging voor de dingen die jij graag wilt in bed, zorgen ervoor dat jij meer zal krijgen van datgene wat je graag wilt.

Die positieve bekrachtiging hebben we vaak hard nodig.

Wij mannen willen een wegwijzer

En waar moet die wegwijzer naar toe wijzen? Naar JOUW genot.

We zoeken altijd naar een manier om jou te plezieren. Help ons dus een manier te vinden om jou te plezieren en we zijn je dankbaar.

Als hij iets doet wat je prettig vindt, wees hier dan eerlijk over. Vertel hem dit en maak geluiden van genot of laat hem zien dat je geniet.

Want zelfs als hij iets heel kleins doet, kunnen jouw aanmoedigingen ervoor zorgen dat hij verder durft te gaan.

Je hebt hem laten zien welk pad hij moet bewandelen, dus nu durft hij zijn stoute schoenen aan te doen en op avontuur te gaan.

Uiteindelijk is seks iets dat plezierig hoort te zijn. En daarbij wil je elkaar helpen.

Tip 8: Orale seks?

Om de een of andere reden hebben de meeste mensen het alleen over penetratie als ze over seks praten.

Hm.

Voor de mensen die alles wat geen penetratie zien als iets minderwaardig is, heb ik groot nieuws:

jullie lopen een heleboel lekkers mis.

Voorspel is niet alleen een fantastisch middel om de spanning op te bouwen, het zorgt ook voor afwisseling. Daarnaast zal de seks voor jou als vrouw een stuk lekkerder zijn als je eerst goed nat bent gemaakt.

Heel veel mannen zijn daarnaast gek op orale seks. Doe daar je voordeel mee…

Tip 9: Bouw de spanning op door berichten te sturen

Het sturen van spannende berichten kan een geweldige toevoeging zijn aan jullie seksleven.

Als je hier meer over wilt weten, lees dan het artikel 29 Subtiele en Aantrekkelijke Sexting Tips (+ Voorbeelden!) door.

Tip 10: Geef hem complimenten over zijn prestaties

Een goede manier om hem te laten weten dat je van zijn fysiek geniet, is door hem een bijnaam te geven die hij als erebadge op zijn borst zou willen dragen.

Zo vertelde een klant van mij, die al dertien jaar samen is met zijn vrouw, dat hij nog steeds warm wordt als zijn vrouw hem bij zijn bijnaam noemt.

Ik vroeg hem waarom en hij vertelde mij het volgende verhaal.

“Jaren geleden, toen we nog maar net samen waren, was ik op de kermis in het dorp waar we vandaan kwamen. We woonden nog niet samen, dus we sliepen niet altijd samen.

Die nacht zou ik gewoon thuis slapen, tot ik een sms’je binnenkreeg waardoor ik de rest van de avond alleen nog maar aan haar kon denken.

Er stond in dat berichtje: ‘Ik kan niet slapen… omdat ik de hele nacht aan jou moet denken. Jij bent mijn seksmachine’.

Ik heb mijn vrienden gedag gezegd en ben toen alsnog naar haar toe gegaan. Onze liefde wat zo puur en mooi, dat ik tot de dag van vandaag een warm gevoel krijg als ze mij seksmachine noemt en ik hierdoor terugdenk aan dat moment.”

Wat deze vrouw zo slim had gedaan, is hem een bijnaam geven die hem deed voelen alsof hij de hele wereld aan kon.

Het idee dat de vrouw op wie hij verliefd was zo opgewonden raakte van hem, deed zijn haren recht overeind staan van opwinding.

Geef hem complimenten en hij zal ze waarmaken

Op het moment dat je iemand behandelt alsof hij goed is in iets, zal deze persoon die activiteit vaker willen vertonen.

Waarom?

Omdat hij of zij er validatie voor krijgt.

Zo werkt het ook met seks. Als jij wilt dat jouw man zich goed voelt en er alles aan doet om jou ook te laten genieten in bed, behandel hem dan als een seksobject van tijd tot tijd.

Denk dan aan dit soort complimenten:

 • Laat hem weten dat je jouw controle compleet verliest door hem.
 • Vertel hem hoe sexy, sterk of mannelijk je hem vindt.
 • Zeg dat hij een seksgod is in bed.

Want de meeste mannen zijn onzeker over hun prestaties en hebben jouw goedkeuring nodig. Hij moet weten dat jij ervan geniet.

Als jij hem nooit complimenten geeft, zal hij dit automatisch zien als een slecht teken.

Wat je in ieder geval nooit wilt doen is dit…

Tip 11: Praat over elkaars fantasieën

Wees niet bang om over seks te praten met elkaar. Ga het gesprek aan over wat jullie beiden graag willen.

Dit hoeft niet eens vlak na de seks te zijn, het kan terwijl je een wandeling maakt door het bos.

Op dat moment zit er namelijk geen druk op.

Soms vindt een man het eng om echt eerlijk te zijn over wat hij lekker vindt, omdat hij denkt dat jij het raar vindt. Je kan hem in zo’n geval toch open krijgen, door deze twee stappen te volgen.

 1. Vertel hem eerst over jouw fantasieën. Hierdoor stel jij je als eerste kwetsbaar op en kan hij jouw voorbeeld volgen.
 2. Vraag hem gewoon of hij bepaalde dingen lekker vindt. Want als jij begint over het likken aan zijn oorlel, dan laat je zien dat jij het normaal vindt om over deze dingen te praten.

Een open gesprek over jullie seks zal wonderen doen.

Tip 12: Ken zijn erogene zones

Erogene zones zijn de plekken op ons lichaam die extra gevoelig zijn.

En daarom ook extra goed te gebruiken zijn tijdens de seks om hem helemaal gek te maken.

Bij de man zijn dit zijn gevoeligste plekken:

 • Oren
 • Nek
 • Navel/Onderbuik
 • Binnenkant dijen
 • Balzak
 • Perineum (het stukje huid tussen de balzak en de anus)

Kus, lik en masseer deze plekken en je zal hem zien trillen van genot.

Tip 13: Spongebob en Patrick zeester zijn niet uitgenodigd

Ken je die gele spons en de roze zeester die op de bodem van de oceaan leven?

Beter bekend als Spongebob en Patrick Zeester…

Beide personages wil jij nooit belichamen tijdens de seks.

Met Spongebob bedoel ik iemand die moet lachen, giechelen of kinderachtig doet. Dat zijn enorme afknappers voor een man. Ook het andere uiterste van het spectrum, de zeester, is een enorme dooddoener voor een man.

Wat hij wel wil?

Een vrouw die in het moment is met hem.

Wees betrokken bij wat je doet, durf je te laten gaan en laat hem genieten.

“Maar hoe voorkom ik dan dat ik als zeester wordt gezien?”

Goede vraag, daarom zal ik je hier een paar handelingen geven die je kan verrichten om dat te voorkomen:

 • Speel met jezelf tijdens de seks
 • Kijk hem af en toe aan
 • Doe je benen om hem heen
 • Laat je handen over zijn lichaam gaan
 • Pak hem aan de achterkant van zijn nek vast

Het gaat er dus om dat je actief bent in bed.

Tip 14: Wees een dimmer in bed

Ken je die draaiknoppen voor het licht? Langzaamaan draai je de dimmer verder open en wordt er meer elektriciteit toegelaten in de lamp.

Oftewel, de spanning wordt langzaam opgebouwd tot het felle hoogtepunt, in plaats van de aan en uit knop in één keer aan te rammen.

Hier kan je een hoop van leren in bed…

Hoewel een man namelijk al vrij snel stijf kan zijn, betekent dat niet dat hij op zijn top van geilheid zit. Door je tijd te nemen voordat je seks gaat hebben, kan je hem daar wel brengen. Door hem bijvoorbeeld eerst heel langzaam uit te kleden terwijl hij staat, hem vervolgens op het bed te duwen en jezelf vervolgens sensueel en langzaam voor zijn ogen uit te kleden…

Pfoe, hij zal niet weten waar hij het moet zoeken.

Een andere manier om de spanning eerst eens flink op te bouwen, is door hem eerst een massage te geven. Alleen dan poedelnaakt.

Door hem eerst te laten ontspannen en vervolgens steeds dichter bij zijn edele delen te gaan masseren, komt hij helemaal in het moment. Wees niet bang om hem hierbij een beetje te plagen.

Hoe langer je de spanning opbouwt, hoe groter de ontlading zal zijn als jullie eenmaal seks hebben.

Tip 15: Wees de oorzaak van de seks

Als jouw vriend altijd het initiatief neemt, wil je hem eens verrassen door hem op te geilen. Let op, je wilt dit wel heel duidelijk doen.

Zo vertelde een vrouw mij een keer dat zij het initiatief nam door tegen hem aan te gaan liggen in bed…

Tja… Haar man dacht dat ze wilde knuffelen…

Combineer zo’n actie dus door bijvoorbeeld langzaam met je hand over zijn buik te wrijven en steeds verder naar beneden te gaan. Dan is het voor hem ook duidelijk waar je mee bezig bent.

Tip 16: Laat hem klaarkomen in zijn favoriete standje

Heeft hij een favoriet standje?

Vertel hem dat dit:

“Schat, ik wil dat je me neemt in je favoriete standje en diep in me komt”

Door dit te zeggen, zal hij zich niet bezwaard voelen om klaar te komen terwijl hij geniet van zijn favoriete standje. Mannen maken zich vaak zorgen dat ze te snel klaarkomen, waardoor hij bezig kan zijn met “Oh shit, ik moet nog niet komen” in zijn hoofd en niet van het moment geniet.

Door dit tegen hem te zeggen, kan hij zich volledig laten gaan.

Tip 17: Laat hem weten dat je geniet

Als je een speld kan horen vallen op het moment dat jullie seks hebben, is er iets goed mis.

Mannen zijn namelijk gek op een vrouw die geluiden maakt tijdens de seks. En dan bedoel ik niet dat je zijn hele huis bij elkaar moet schreeuwen. Nee, het gaat erom dat je geluiden maakt waardoor hij weet dat jij van de seks geniet.

Jouw gekreun is super opwindend voor een man.

Het is niet voor niets dat mannen altijd naar porno kijken met het geluid aan…

Hij wil je zien, voelen EN horen

Deze drie elementen samen maken voor hem de ervaring compleet.

Nu snap ik dat het eng kan zijn om je te laten gaan als je hem nog maar net kent…

Begin daarom rustig, door alleen al zachtjes te kreunen als hij iets doet dat jij lekker vindt. Bouw het vervolgens op door harder te kreunen als je bijna klaarkomt.

Later kan je dingen gaan toevoegen zoals “Oh wat heerlijk” of “Hm, ga door schatje”.

Je zult zien dat hij ervan geniet, waardoor jij je meer op je gemak voelt om je nog meer te laten gaan.

Tip 18: Doe een cursus

Tegenwoordig zijn er een heleboel cursussen en workshops die een geweldige boost kunnen geven aan je seksleven.

Er heerst vaak onder de meeste mensen een opvatting dat dit voor ‘hippies’ is, maar dat is een achterhaald denkbeeld.

Kijk dus eens rond op google of je iets kan vinden wat je aanspreekt, kom uit je comfortzone en ga ervoor!

Tip 19: Geef je aan hem over

Veel mannen vinden het heerlijk om de leiding te hebben in bed. Ze willen graag de dominante, sterke man zijn die jou laat genieten.

Zo zijn er veel mannen die er extreem van genieten als een vrouw zich onderdanig opstelt.

Is dit voor elke man hetzelfde?

Niet helemaal.

Kijk, de ene man kan hier veel geiler van raken, dan de andere.

Daarom wil je goed kijken naar hoe hij reageert op jou, zodat je kan uitvogelen wat hem triggert. Het is wel zo dat weinig mannen genieten van een vrouw die te dominant is in bed. Die continu probeert te bepalen wat er gebeurt, commando’s gebruikt en zich bazig opstelt in bed.

Een groot deel van het genot, haalt de man uit het feit dat hij de leiding heeft in bed.

Alleen vinden mannen dat soms een beetje eng… Omdat ze dit niet gewend zijn.

Maar jij kan dat beest losmaken in hem.

Hoe je dat doet?

Door hem aan te moedigen om die leiding te nemen.

Vraag hem bijvoorbeeld:

 • “Hoe wil je dat ik ga liggen?”
 • “Welk standje wil je doen?”
 • “Wat moet ik doen van jou?”

Door deze dingen aan hem te vragen, plaats je hem automatisch in een leidinggevende rol.

Het belangrijkste voor jou om te weten

Zoals je in dit artikel duidelijk is geworden, is seks heel belangrijk voor een man.

Maar het is cruciaal om je te beseffen dat er andere zaken zijn, die nog veel belangrijker zijn voor een man… als je hem tenminste in een relatie wilt krijgen en houden.

Er zijn namelijk kwaliteiten waar elke man naar op zoek is in een vrouw.

En als jij weet wat die zijn, kan je hem voor altijd aan je binden.

Wil jij groeien als persoon en weten wat die kwaliteiten zijn?

Download dan hieronder het gratis rapport dat ik voor je geschreven heb. Ik vertel je daar over de drie schakels in zijn mannenbrein, waarmee jij hem helemaal gek op je maakt.

› Ja, stuur me ‘de 3 schakels in zijn mannenbrein’ nu gratis!

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Oh, en vergeet hieronder je gratis download niet 😉

Liefs,
Mathijs Dingjan

ebook Ja, stuur me 'de 3 schakels in zijn mannenbrein' nu gratis!

Oh, en vergeet hieronder je gratis download niet ;)

Liefs,
Mathijs Dingjan

Wil je dat hij 100% voor jou kiest?

Ontdek deze 3 simpele schakels in zijn mannenbrein
waarmee hij alleen nog maar aan jou kan denken,

Halsoverkop verliefd op je wordt,

En hij je zal smeken om een relatie.

Ja, stuur me de 3 schakels nu gratis!

Over de auteur

Mathijs Dingjan

Mathijs Dingjan is hoofdcoach bij MannenBrein. Al 7 jaar coacht hij vrouwen om meer geluk in de liefde te vinden. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je je liefdesleven een flinke boost geeft.

Gerelateerde artikelen

Reacties

Schrijf een reactie

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)