Hack het mannenbrein en ontdek
hoe je de relatie van je dromen creëert

Weet je hoe het voelt om een geweldige vriend of man te hebben?

Heb je jezelf wel eens betrapt op deze gedachte?

Jij bent niet de enige. In feite, de meeste vrouwen hebben ABSOLUUT geen idee wat het betekent om een geweldige man te hebben!

Het 'idee' van zo'n man hoorde je wel eens via je vriendinnen,
TV en de media, en je dacht dat het..

..EEN MAN WAS DIE ZIJN LIEFDE BETUIGT VIA BLOEMEN,
CHOCOLADE OF UIT ETEN GAAN!

Je weet wel waarover ik praat, toch?

Je zag het bij jouw vriendinnen en familie en dacht,

“Waarom doet zij dit? Zij zou zoveel beter kunnen doen!”

En de waarheid is... zij zou zoveel beter kunnen doen. Maar jij ook.

Soms vraag je je zelfs af: bestaat hij eigenlijk wel?

Als je hem denkt te vinden is hij bezet of valt hij op mannen. De mannen die dan wel geïnteresseerd zijn, vind je vaak niet leuk.

Ze zijn wel aardig, maar je hart gaat er niet sneller van kloppen. Je kunt het wel proberen maar het loopt telkens op niets uit.

Het is niet dat je wanhopig een man nodig hebt, maar:

Alleen zijn is lang niet zo leuk als samen zijn

En de waarheid is... je wilt geen genoegen nemen met minder dan ware liefde. Want het ding is..

Echt geweldige, toegewijde mannen bestaan. Geloof me.

Hier is iets waar de meest krachtige vrouwen naar verlangen:

Beeld je in dat je een geweldig leuke en toegewijde man hebt..

Beeld je in dat hij je op een zondagochtend klaarstoomt met een warm ontbijt, klaar voor een dag vol mysterie en plezier..

Beeld je in dat hij bij zijn vrienden opschept hoeveel beter en leuker jij bent dan ELKE andere vrouw..

Beeld je in dat hij je voelt, snapt en ‘ziet’..

En het beste van alles, beeld je in dat hij een atmosfeer voor je creëert zodat je...

Als een man die al reeds duizenden mannen/vrouwen een aantal jaar succesvol heeft gecoached weet ik het een en ander.

Wat je moet weten is dat..

ÉÉN VAN DE BASISPILAREN VAN EEN GEZONDE RELATIE IS, DAT DE EMOTIONELE INVESTERING VAN HEM DE FYSIEKE INVESTERING MOET OVERTROEVEN.

En het feit is dat dit geweldig is.

Emoties zijn de brandstof van elke relatie. Niet alleen dat. Het is de brandstof van bijna elke mogelijke actie die mensen maken.

Het leidt tot revoluties.

Het leidt tot de meest prachtige muziek.

Het leidt tot verbondenheid tussen mensen.  

Emoties zijn de brandstof.

Dit geldt ook voor elk mogelijke relatie. Zonder dit is er niets, dan is de relatie doods, stil, sober. Zonder emoties stopt de passie met te stromen en gaat de relatie, net zoals stilstaand water, vertroebelen en stinken.

Iedereen WEET wel dat dit klopt maar niemand weet precies HOE je hiervoor zorgt.

(ik heb elk boek gelezen, heb elk seminarie gevolgd en heb uren besteed aan het coachen van honderden vrouwen. Jammer genoeg heeft niemand deze verborgen informatie dat ervoor gaat zorgen dat hij de meest toegewijde en leuke man wordt)

OP DEZE PAGINA GA IK JE TONEN HOE JE HIER SNEL VOOR KUNT ZORGEN...

...zo ga je ervoor kunnen zorgen dat je hem niet per ongeluk verliest. (Gebeurt de hele tijd.) En daarna ga ik je misschien zelfs de 4 delen laten zien hoe je jouw ideale man aantrekt aan het exact tempo dat je wilt.

Dus als je wilt dat het snel gebeurt, geen probleem.

En als je het rustig aan wilt doen, als je er echt zeker van wilt zijn dat het die ‘ene’ is, dan kun je dat ook doen.

Maar herinner: bij alle relaties geldt dat er een zeker vorm van emotionele investering moet zijn.

Hier is hoe je dat kunt doen:

Er zijn drie niveaus waarin we ons kunnen uiten:

Wat, Hoe en Waarom.

Meestal communiceren we op wat niveau.

Bijvoorbeeld:

Ik woon in stad X. Jij?

Mijn werk is Y. Jij?

Ik ga graag op vakantie naar Z. Jij?

Het wat is rationeel, logisch en analytisch.

Doe dit en je lijkt op een politie-inspecteur in ondervraging. Niet bepaald aantrekkelijk.

Dit is een functie van het relatief nieuwer gedeelte van onze hersenen. De neocortex. Het ouder gedeelte van onze hersenen, het limbisch systeem, is echter verantwoordelijk voor emoties, gevoel en beslissingen.

Zoals je eerder zag kan dit leiden tot revoluties, de meest prachtige muziek en sterke, intieme verbondenheid tussen mensen.

Echter..

Het zorgt ook voor vertrouwen en loyaliteit.

Het waarom gaat over gevoel en emotie en spreekt dus veel meer dit limbisch systeem aan.

Je zorgt niet alleen voor sterke emoties wat de BRANDSTOF is voor elke passionele relatie maar je zorgt daarenboven OOK nog eens voor die sterke connectie.

Bijvoorbeeld:

Ik woon in stad X omdat ik enorm geniet van de bedrijvigheid om me heen en de grenzeloze mogelijkheden. Jij?

Vroeger vond ik het geweldig om mensen te helpen met vanalles, daar werd ik echt blij van. Toen hen ik een tijdje in de corporate wereld gezeten maar daar werd ik niet gelukkig. Uiteindelijk heb ik besloten om mijn dromen weer te volgen en Y te gaan doen! Jij?

Op vakantie vind ik het geweldig om echt te ondervinden hoe de mensen ergens leven en om de cultuur op te snuiven. Zo is het net of je even een echte inwoner bent en bij de locals hoort. Daarom ga ik graag op vakantie naar Z. Jij?

Nu weet je hoe je ervoor zorgt dat je in het gesprek meer op emoties speelt. Dit is krachtig en gaat de brandstof vormen van jullie relatie.

Plus..

als voordeel ben je actief op het niveau van de WAAROM, het niveau waar intieme connecties gemaakt worden.

Geweldig om te denken hoe deze simpele waarheid jouw beter gaat helpen om hem toegewijd te maken aan jou.

Nu heb je het, maar maak je niet druk, er is meer..

Jij bent nu één klik verwijderd van onmiddellijke toegang
om de man van je dromen te krijgen en te houden

Dit houdt in:

#1 Mijn 4 stappen om de man van je dromen te krijgen

#2 De 4 cruciale eigenschappen die je per direct aantrekkelijker maken

#3 De meest voorkomende onzichtbare fouten die vrouwen maken
en hem zo onbewust blijven afstoten

Mis de boot niet! Hier is maar een voorproefje van wat je
in het eBook gaat ontdekken..

Dit is wat je leert in het eBook:

Deel I: Hack het mannelijk datingbrein: de naakte waarheid over mannen

Ontdek de meest primaire knoppen van aantrekkingskracht. Alles begint met aantrekking. Zonder aantrekking sta je nergens. Dit is de BASIS van ALLES. Wij geven je de blauwdruk hiervoor.. Het proces dat kinderen doorlopen om man te worden – en welke impact dat heeft op jou.. Hoe eeuwenoude indianenstammen je alles leren over mannen en je ze beter gaat kennen dan ze zichzelf kennen.. Zet je sterktes in de spotlights en gebruik jouw vrouwelijke intuïtie op een slimme manier.. Hoe het vuur tussen de meeste mannen en vrouwen significant aan het doven is in de westerse wereld en je dit voorkomt door het terug te doen vonken.. Net zoals een tuinier zorgt voor de ideale levensomstandigheden voor zijn kruidentuin - door warm zonlicht, verse aarde, en fris water te voorzien - ga jij perfect weten hoe je de ideale vrouwelijke atmosfeer creëert waarin hij zijn mannelijkheid kan uiten en jullie passionele relatie de vruchten ervan plukt.. Wat hij denkt wanneer hij het uitmaakt en waarom.. Wat de aantrekkelijke eigenschappen zijn die mannen begeren in een vrouw. Het is zoals een cijferslot. Heb ze allemaal op een rijtje juist en het is bingo, het slot gaat open en je hebt hem. Maar mis er eentje, pech gehad, het slot gaat niet open. Hij zal niet trouw blijven.. De top 3 vragen waardoor je weet of je met foute mannen te maken hebt.. En nog veel, veel meer..

Deel II: Vergroot je aantrekkelijkheid: Hoe je krachtig én vrouwelijk bent

Je hebt maar één kans op een eerste indruk. Ontdek hoe je deze maximaal benut zodat de basis van jullie relatie al stevig onderbouwt is.. Hoe culturele taboes en conventionele wijsheid zoals ‘lieve meisjes doen dat niet’ jou blijven saboteren je gevoel te volgen en wat je daaraan kan doen.. De 5 VERSCHRIKKELIJKE vergissingen die zelfs slimme, onafhankelijke vrouwen maken in een relatie.. Welke 3 zaken je helpen in het overwinnen van zijn hart, voor eens en altijd.. 5 oefeningen die jouw aantrekkelijkheid onmiddellijk vergroten.. Hoe je altijd en met iedereen een leuk gesprek kunt voeren zonder het te forceren. De bal gaat vanzelf rollen.. Ontdek blind ‘pijnpunten’ in je vorige relaties – zodat je niet opnieuw tegen dezelfde steen blijft stoten.. En nog veel, veel meer..

Deel III: Zorg dat hij op jou afstapt: Geef hem het idee dat hij jou verleidt

Hoe de “witte zakdoek techniek” benaderingsangst bij mannen schaakmat zet en ze in vogellijn naar jou toegaan om een praatje te slaan.. Waarom zoveel mannen bezet of homo lijken.. 7 aanvaarde mythes waarom een leuke man vinden moeilijk zou zijn en hoe je deze uit de lucht schiet (en het is niet wat je denkt).. Een beeld zegt meer dan 1,000 woorden. Leer hoe je kunt zien of een man je aantrekkelijk vindt – puur door naar zijn lichaamstaal te kijken.. Waarom sommige mannen graag het hazenpad nemen en niets meer van zich laten horen.. Hoe je hem subtiel het idee geeft dat hij ZELF de volgende stappen zet (zodat hij zich dus niet gepusht voelt).. Welke de 3 grootste fouten zijn die vrouwen veelal maken, waardoor de man zich emotioneel nog sneller afsluit dan ik mijn laptop sluit.. Hoe je op een simpele manier het ‘initiatief kunt nemen’ bij een man – zonder dat hij het door heeft, zodat je voortaan zelf bepaald door wie je wordt aangesproken En nog veel, veel meer..

Deel IV: Zorg dat hij voor jou kiest: Creëer fysieke en emotionele aantrekkingskracht

Hoe je meer liefde ervaart zonder gekwetst te worden.. De 4 boosdoeners die mannen afschrikken en hen doen wegrennen, ook al ziet hij jou als de moeder van zijn toekomstige kinderen.. Hoe je hem emotioneel doet openen en hij zijn gevoelens WILT delen met jou – en hij zich daarbij goed voelt.. Maak komaf met angst om niet goed genoeg te zijn.. Hoe je ervoor zorgt dat de ‘huwelijksreis’-fase actief blijft en hij jou blijft verleiden én omgekeerd.. Hoe het toewijdingsproces werkt bij een man waardoor hij je nooit meer los zal laten zoals een kindje dat niet doet bij het rekje van een rollercoaster..

Ik laat alles los wat ik weet, heb geleerd en heb ervaren
bij mijn vrouwelijke cliënten.

Zoals je kan zien is dit boek in staat om jou en jouw heel leven te transformeren in de absoluut positieve zin. En hier is het goede nieuws..

Ik heb dit unieke ebook expres heel betaalbaar gemaakt

Het zal geen verrassing zijn dat de informatie die we hebben verzameld en hebben geleerd na al deze jaren jaren een uitzonderlijk hoge waarde hebben.

In kleine, private groep settings vallen er bedragen van wel € 150,- per uur om enkel één deel te leren van wat je hier gaat krijgen in dit volledig boek.

Echter, na het succes van dit boek heb ik tijdelijk besloten om het beschikbaar te stellen aan iedereen voor de lage prijs van maar 29,97€.

De prijs-schaal is volledig getipt in jouw voordeel maar ik vind het oké indien jij het ook vindt.

Dus ga je gang en klik op de geschikte onderstaande knop. Dit is jouw persoonlijke uitnodiging om die ene actiestap te nemen dat jouw relatie met mannen voor altijd kan veranderen.

Toevoegen aan winkelwagen

Toevoegen aan winkelwagen - Slechts 29,97 euro

Indien je ooit moeilijkheden hebt gehad wanneer het neerkomt op een leuke relatie te hebben met een man, dan is dit de perfecte mogelijkheid om dat op te lossen.

Of het nu is omdat je een geweldige avond had met een man..

..maar die je naderhand nooit meer belde en dit je sloeg met verbazing.

Of het nu is nadat je de figuurlijke deksel op de neus kreeg..

..nadat je de moed bijeenraapte en eindelijk zei wat je voor hem voelde..

Of het nu is omdat je voelt dat de passie en emoties weg zijn uit de relatie..

..en je voelt dat je hem aan het verliezen bent..

Dus ga je gang en klik op de betaalknop hieronder en neem voordeel uit dit offer nu het nog kan.

Het is niet makkelijk vandaag de dag om én vrouwelijk te zijn én onafhankelijk én ook nog eens te snappen wat mannen ten diepste beweegt.

Toevoegen aan winkelwagen

Toevoegen aan winkelwagen - Slechts 29,97 euro

Wat 'De man van je dromen krijgen en houden' niet is:

Laten we kristalhelder zijn over één ding:

De Man Van Je Dromen Krijgen En Houden gaat niet over manipulatie. Zoals ik eerder al zij gaat hij toegewijd zijn naar jou toe voor ZIJN redenen, niet die van jou. Hij wilt je, hij wilt een deel zijn van jouw leven, voor wie je bent.

Het gaat niet over zomaar wat niet-getest, theoretische hypotheses. Zoals ik eerder zij heb ik al honderden vrouwen één-op-één gecoached en heb ik de juweeltjes doorheen de sessie verzameld en in dit boek gegoten.

De Man Van Je Dromen Krijgen En Houden gaat niet over je anders voordoen dan je daadwerkelijk bent. Het schijnt echter een licht op jouw vrouwelijke sterktes waarvan je niet meer wist dat je ze had samen met hoe het mannenbrein functioneert. Dit is een dodelijk zwoele combinatie.

Dit boek werkt. Dit boek zorgt voor een intens verlangen. Dit boek verandert levens.

Net zoals dat dit deed voor..

Ik kan niet wachten wanneer ook jij de 'ah-zo' en 'ah-ha' - momenten gaat krijgen.

Gegarandeerd.

Hier is mijn garantie trouwens.

Niet dat je het nodig gaat hebben, maar ik wil er zeker van zijn dat je realiseert hoe zelfzeker ik erover ben dat dit boek mijn beloftes zal waarmaken – je gaat alles hebben wat je nodig hebt om de man van je dromen te krijgen en te houden, complete passie en toewijding.

Je bent er één klik vanaf. Vergezel de andere dames die alreeds toepassen wat ik ze heb geleerd. Geniet van onze 60 dagen risicovrije garantie en test uit of het ook voor jou werkt. Geniet van de levens veranderende resultaten.

En als je dan nog niet zou denken dat ik niet meer heb gegeven dan je had verwacht, contacteer ons dan even en wij storten elke cent terug. Geen argumenten of muggenzifterij. Zo zijn wij niet.

Dit betekent dat je zoet succes kunt proeven voor 60 dagen zonder er een cent voor te moeten betalen.

Zoals je je al kan inbeelden is mijn doel voor jou om je de uitkomsten te geven waarvoor je gekomen bent.

Je kunt het eBoek direct, vandaag nog, op je PC of tablet bekijken. Je krijgt het als PDF-bestand toegemaild. Je hebt GEEN eReader of speciale software nodig om het te bekijken.

Dus ga je gang, en vergezel de rest van ons die al binnen zijn:

Het eBook De Man Van Je Dromen Krijgen Én Houden
nu tijdelijk voor slechts:

€ 29,97

Bestel het eBook nu en je krijgt meteen toegang

Toevoegen aan winkelwagen

Toevoegen aan winkelwagen - Slechts 29,97,- euro

Op de man van je dromen!

Het beste,

Mathijs